Catering voor jouw verjaardag

Ken je dat… Je besluit op de valreep om je verjaardag tóch te gaan vieren. Je hebt een grote familie die van lekker eten houdt. Maar eigenlijk ben je helemaal niet zo’n keukenheld. Stress. De Indische Catering biedt jou een passende oplossing: wij verzorgen namelijk een complete catering voor je verjaardag voordelig aan huis!

Klik op de button voor meer informatie!


Hoe ziet catering voor een verjaardag er uit bij ons?

Kies je voor onze catering op jouw verjaardag serveren wij je de heerlijkste gerechten. Je kunt er zelf voor kiezen om je catering uit te breiden naar wens, maar een Nasi Rames Buffet ziet er ongeveer zo uit:

Een overheerlijk Nasi Rames Buffet.

Gerechten:
Nasi putih – witte rijst
Nasi kuning – gele geluksrijst
Nasi goreng – pikante gebakken rijst
Sayur lodeh – gesmoorde groenten in kokossaus
Sambal goreng buncis – gewokte boontjes met pikante saus
Ayam karry – kipkerry met bamboe scheuten in zachte romige kerrysaus
Babi ketjap – mager geroosterd varkensvlees in zoete ketjapsaus
Saté ayam – stokje kipsate met echte Indonesische satesaus
Atjar ketimun – zoetzuur van wortel en komkommer Bawang goreng – gebakken uitjes
Seroendeng – geroosterde kokos met suiker en kruiden

Incl: Borden, bestek, servetten, buffettadel, warmhoudbakken, tafelrok, medewerker voor uitleg, afwas direct terug en km vergoeding. Voor 18,50 euro p.p. 

De Javaanse Cateringbus

Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van de Javaanse Cateringbus. Dit is een unieke foodtruck met barista die helemaal gespecialiseerd is in Indonesische cateringen op allerlei locaties. Onze bus heet “Big Red”, wellicht heb je hem wel eens gezien op festivals en evenementen. Het is een oude materiaalwagen van de brandweer uit 1968 die van top tot teen is gerestaureerd. Een echte eye-catcher voor jouw gasten waardoor je jouw verjaardag nét iets extra’s geeft. 

Compleet verzorgde avond

Onze Indische catering is een ideale oplossing voor een catering op jouw verjaardag. Je hoeft zelf je handen niet uit je mouwen te steken. Wanneer je een catering bij ons boekt voor jouw verjaardag zorgen wij ervoor dat:

  • we een uitgebreid aanbod hebben aan heerlijke Indische gerechten
  • we het buffet op- en afbouwen
  • we de borden en het bestek meenemen
  • er een kok aanwezig is die alle vragen die jij of je gasten hebben kan beantwoorden
  • de personeels en voorrijkosten zitten bij de prijs in

Wij vinden het belangrijk dat wij jou een geweldige en compleet verzorgde verjaardag bezorgen voor een voordelige prijs. We laten jou en je gasten graag genieten van het overheerlijke eten en drinken van de Indische Catering. Huur de Indische Catering in voor jouw verjaardag en je hebt een onvergetelijke dag. We hanteren een all-in prijs: de kosten zijn zo overzichtelijk en je komt niet voor onverwachte verrassingen te staan. Nog nooit eerder heb je zo’n relaxte verjaardag gevierd! 


Comments are closed.