Maak kennis met authentieke indische keuken

Over ons

Over De Indische Catering

De Indische Catering is uitgegroeid tot een waar begrip in het noorden van Nederland. Ons bedrijf is ontstaan vanuit het Javaans Eetcafé Groningen. Sinds het jaar 2000 zijn wij, met het Javaans Eetcafé, gevestigd aan het Schuitendiep 33 in Groningen. Vanuit ons eetcafé verzorgen wij vanaf het begin geregeld cateringen op locatie bij bedrijven en particulieren.
 
Doordat wij steeds bekender werden, hebben wij in december 2016 de mogelijkheid gekregen een nieuw bedrijfspand te laten bouwen aan de Wasaweg 11-1 in Groningen. Hierdoor kunnen wij met De Indische Catering onze groei verder doorzetten.
 
Onze locatie aan de Wasaweg 11-1 heeft een keuken van 90m², opslag voor de auto’s, een mancave voor vergaderingen en feesten (Area Zero50) en alle voorzieningen voor het maken van de lekkerste maaltijden.
 
Vanaf 2008 zijn we met de eerste foodtruck gestart, de Javablusbus. Dit is een complete foodtruck met bar en biertap, gemaakt van een oude brandkraan. Ondertussen zijn we met 3 foodtrucks en 3 bedrijfswagens voor catering nu volwaardig gegroeid tot dé Indische cateraar van het Noorden.
 
Over De Indische Catering