Offerte Catering aanvragen

Offerte cateraar

Gaat u een bedrijfsfeest, evenement, tuinfeest of familiefeest organiseren? Dan is het makkelijk om een cateringbedrijf in te schakelen die voor u de verzorging van eten en drinken uit handen kan nemen. De Indische Catering verzorgt overheerlijke traditionele Indische catering voor tal van gelegenheden en evenementen in heel Nederland.

Offerte Catering Groningen

Deindischecatering.nl werkt van oorsprong vanuit Javaans Eetcafé in Groningen. Daardoor kunnen wij veel catering in de regio’s Groningen, Friesland en Drenthe verzorgen. Deindischecatering.nl verzorgt al evenementen catering sinds 2000. Wij hebben ervaring met meerdere grote opdrachtgevers zoals FC Groningen en het Martini ziekenhuis. Vraag hieronder direct een offerte aan voor een cateraar in Groningen.

Offerte catering evenementen

Deindischecatering.nl verzorgt catering op tal evenementen zoals bedrijfsfeesten, bedrijfsdiners, promotiefeesten, bruiloften, culturele festivals. Ook  het verzorgen van feestjes bij mensen thuis behoort tot de mogelijkheden. Vraag via onderstaand offerteformulier direct een offerte voor evenementen catering aan. In onze offerte catering evenementen zijn alle prijzen inclusief op- en afbouw van het buffet, borden en bestek, personeelskosten, kok bij het buffet voor uitleg en voorrijkosten.

Offerte formulier

Uw naam *:

Uw e-mailadres *:

uw telefoonnummer:

Gewenste datum:

Gewenste tijd:

Aantal personen:

Aanvullende info:Comments are closed.