Locaties

Catering in Zwolle

De Indische catering_31

Een compleet verzorgde avond

Catering in Zwolle

De Indische Catering verzorgt al jaren catering op locatie, zoals in Zwolle. Vanuit ons hoofdkwartier in Groningen verzorgen wij in heel Nederland de lekkerste catering op locatie. Wij bereiden traditionele Indische gerechten. Wilt u uw gasten verrassen met de lekkerste Indische gerechten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Of u een zesgangendiner wilt, of alleen hapjes, De Indische Catering helpt u graag voor een succesvolle avond in Zwolle. U hoeft zich nergens zorgen over te maken.

Wij verzorgen cateringen voor onder andere:

Logo UMCG
Logo FC Groningen
Logo Brandweer Groningen
Logo Groningen Seaports
Logo Martini Ziekenhuis
Logo Gadero

Complete ontzorging

Complete catering op locatie in Zwolle

De Indische catering verrast graag elke gast. Met onze gastvrijheid en passie voor de Indische keuken maken wij graag indruk op u met traditionele gerechten. Uiteraard willen wij dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Daarom leveren wij complete catering. U hoeft zich nergens zorgen om te maken met onze complete pakketten. Hierbij hanteren wij transparante prijzen, zodat u niet voor verrassingen achteraf komt te staan. Onze catering is inclusief:

Op- en afbouw
op locatie
Borden en
bestek
Kok bij het buffet voor uitleg
Op- en afbouw van het buffet
Voorrijkosten

Als unieke cateraar in Zwolle komen wij graag bij u op locatie met onze foodtruck. Deze ware blikvanger levert de lekkerste gerechten op elke plek in Zwolle. 

Indische catering in Zwolle op maat

De Indische Catering verzorgt de catering voor ieder feest. Denk hierbij aan verjaardagsfeesten, maar ook aan bedrijfsfeesten, grote evenementen, bruiloften en buurtborrels. Het maakt niet uit wat voor feest u organiseert, want u kunt altijd gebruikmaken van hun catering in Zwolle of een andere locatie in Overijssel. Wij begrijpen ook als geen ander dat elke evenement bijzonder is en dat elk feest andere wensen en eisen geeft. Daarom werken wij ook graag voor u op maat. De Indische Catering houdt ook rekening met uw dieetwensen of budget.

Mogelijkheden voor een catering

De Indische catering heeft verschillende standaardpakketten. Maar u kunt ook een menu zelf samenstellen. We gaan graag met u in gesprek. Zo maken wij catering op maat. De onderstaande drie pakketten zijn onze standaardpakketten. 

Nasi Rames buffet

Prijs: 22,50 p.p.

Javaanse Luxe buffet

Prijs: 27,50 p.p.

Foodtruck arrangement

Prijs: 24,50 p.p.
✔ Inclusief huur foodtruck

Een foodtruck maaltijd bestaat uit het volgende basisbord:

Daarnaast maakt u een keuze uit één van de onderstaande vlees- of vegetarische gerechten. Deze maken het hoofdgerecht compleet:

✔ Inclusief personeel op de foodtruck.

✔ Inclusief kilometervergoeding (tot 25 kilometer vanaf Groningen, daarna in overleg).

✔ Inclusief schoonmaak en afwas.

✔ Met palmblad borden.

✔ Inclusief houten bestek (lepel).

✔ Inclusief papieren servetten.

Milieuvriendelijk

Duurzame catering op locatie in Zwolle

Om de belasting op het milieu te beperken werken wij zoveel mogelijk met fairtrade en biologische producten. Daarnaast zijn de materialen waarmee wij werken (zoals het bestek) biologisch afbreekbaar. Ook op die manier zorgen wij ervoor dat het milieu niet vergeten wordt, wanneer u geniet van onze overheerlijke catering.

5/5

Zij gingen je voor: