Locaties

Catering in Veendam

De Indische catering_31

Een compleet verzorgde avond

Indische catering in Veendam

Wilt u de lekkerste gerechten op uw feest, maar u heeft geen tijd of zin om deze gerechten zelf te maken? De Indische Catering helpt met een overheerlijke Indonesische catering. Wij hebben al jaren ervaring in het bereiden van Indische hapjes en complete Indische gerechten, voor iedere gelegenheid.

Wij verzorgen cateringen voor:

Logo UMCG
Logo FC Groningen
Logo Brandweer Groningen
Logo Groningen Seaports
Logo Martini Ziekenhuis
Logo Gadero

Volledige ontzorging

Complete catering op locatie in Veendam

Bent u groot liefhebber van de Indische keuken en wilt u uw feestje een Indisch tintje geven? Dan bent u bij De Indische Catering aan het juiste adres. Laat ons uw catering in Veendam overnemen en u weet zeker dat u heerlijke hapjes en gerechten kunt serveren op uw feestelijke gelegenheid. Dit kunnen eenvoudige hapjes en gerechten zijn, maar ook complete maaltijden voor het gehele gezelschap van uw feestje. Bij De Indische Catering bestelt u altijd heerlijke catering voor een Indisch feestje. Onze cateringen zijn altijd inclusief:

Op- en afbouw
op locatie
Borden en
bestek
Kok bij het buffet voor uitleg
Op- en afbouw van het buffet
Voorrijkosten

Wij houden van eerlijke en transparante prijzen. Daarom komt u bij ons nooit voor een verrassing te staan. Elke offerte bevat heldere prijzen en wij rekenen geen extra kosten voor schoonmaak, bestek, op- en afbouw of andere zaken waar vaak verborgen kosten voor gehanteerd worden.

Overheerlijke catering in Veendam

Onze catering verzorgen wij voor elke gelegenheid in Veendam. Van bruiloft en festival, tot jubilea en bedrijfsfeesten. Elke catering is uniek en tijdens elke gelegenheid wilt u uw gasten laten genieten van heerlijke gerechten. Wij zorgen hiervoor, waarbij het menu samen met u wordt vastgesteld. Onze catering is een heerlijke ervaring voor de smaakpapillen van u en uw gasten, wij garanderen u dat u geniet van alle geuren en samen die de Indische keuken te bieden heeft. Wij verzorgen onze cateringen in Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel.

Standaard catering pakketten

Wij begrijpen dat iedereen een andere smaak heeft. Daarom kiest u bij ons zelf wat voor catering in Veendam u af wil nemen. Geef aan wat u lekker vindt, welke hapjes of gerechten u zeker wil serveren en waar u juist niet zo van houdt en wij stellen uw catering in Veendam op maat samen. Zo weet u zeker dat u de lekkerste catering af kunt nemen bij De Indische Catering.

Nasi Rames buffet

Prijs: 22,50 p.p.

Javaanse Luxe buffet

Prijs: 27,50 p.p.

Foodtruck arrangement

Prijs: 24,50 p.p.
✔ Inclusief huur foodtruck

Een foodtruck maaltijd bestaat uit het volgende basisbord:

Daarnaast maakt u een keuze uit één van de onderstaande vlees- of vegetarische gerechten. Deze maken het hoofdgerecht compleet:

✔ Inclusief personeel op de foodtruck.

✔ Inclusief kilometervergoeding (tot 25 kilometer vanaf Groningen, daarna in overleg).

✔ Inclusief schoonmaak en afwas.

✔ Met palmblad borden.

✔ Inclusief houten bestek (lepel).

✔ Inclusief papieren servetten.

Meer informatie

Meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze Indische catering? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag. Ook als u catering wil bestellen voor uw feestje, kunt u contact met ons opnemen. Wij horen graag wat voor hapjes en/of complete gerechten u wilt serveren en gaan direct aan de slag om uw catering te verzorgen.

5/5

Zij gingen je voor: