Locaties

Provincie Overijssel

De Indische catering_31

Een compleet verzorgde avond

Indische catering in Overijssel

De Indische Catering verzorgt al jaren catering op locatie in Overijssel. Vanuit onze perfecte keuken in Groningen verzorgen wij in heel Overrijssel de lekkerste catering op locatie. Wij bereiden traditionele Indische gerechten. Wilt u uw gasten verrassen met de lekkerste Indische gerechten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Of u een zesgangendiner wilt, of alleen hapjes: De Indische Catering zorgt voor een overheerlijke catering.

Complete levering

Complete catering op locatie in Overijssel

Een catering van De Indische Catering staat garant voor een heerlijke, ontzorgde avond. Wij zorgen voor heerlijke Indonesische gerechten met overheerlijke geuren en smaken. Elke catering is inclusief:

Op- en afbouw
op locatie
Borden en
bestek
Kok bij het buffet voor uitleg
Op- en afbouw van het buffet
Voorrijkosten

Wanneer wij uw catering verzorgen, zult u dus genieten van een compleet verzorgde avond met heerlijk Indisch eten. U zult niet voor onvoorziene kosten komen te staan, door onze transparante prijzen.

Transparant en duurzaam

Wij houden van transparantie. Dat biedt duidelijkheid voor u en zorgt ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Elke offerte bevat één heldere prijs voor de complete catering op uw locatie in Overijssel. Daarnaast verzorgen wij elke catering zo duurzaam mogelijk. Onze producten zijn, waar dat mogelijk is, biologisch en fairtrade. Het bestek en de bordjes zijn van biologisch afbreekbaar materiaal, zodat dit geen onnodige belasting voor het milieu oplevert. 

Bent u nieuwsgierig of wij ook bij u catering op locatie kunnen leveren? Wij verzorgen onze catering op elke locatie in Overijssel.

Onze cateringarrangementen

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij de Indische catering? Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van onze standaard cateringarrangementen die wij bieden voor een catering in Overijssel. Uiteraard kunnen wij ook voor elke locatie in Overijssel een voorstel op maat uitwerken.

Nasi Rames buffet

Prijs: 22,50 p.p.

Javaanse Luxe buffet

Prijs: 27,50 p.p.

Foodtruck arrangement

Prijs: 24,50 p.p.
✔ Inclusief huur foodtruck

Een foodtruck maaltijd bestaat uit het volgende basisbord:

Daarnaast maakt u een keuze uit één van de onderstaande vlees- of vegetarische gerechten. Deze maken het hoofdgerecht compleet:

✔ Inclusief personeel op de foodtruck.

✔ Inclusief kilometervergoeding (tot 25 kilometer vanaf Groningen, daarna in overleg).

✔ Inclusief schoonmaak en afwas.

✔ Met palmblad borden.

✔ Inclusief houten bestek (lepel).

✔ Inclusief papieren servetten.

5/5

Zij gingen je voor: