Locaties

Catering in Groningen

De Indische catering_31

Een compleet verzorgde avond

Indische catering Groningen

Op zoek naar een unieke cateraar in Groningen? De Indische Catering is dé cateraar die u zoekt. Met onze ervaring en kennis van de Indische keuken serveren wij op alle locaties in Groningen de lekkerste Indische gerechten voor bedrijven en particulieren. Organiseert u een feest, bruiloft of evenement in Groningen? De Indische Catering is de lekkerste én meest originele cateraar van Groningen.

In Groningen verzorgen wij catering voor:

Logo UMCG
Logo FC Groningen
Logo Brandweer Groningen
Logo Groningen Seaports
Logo Martini Ziekenhuis
Logo Gadero

Complete levering

Complete catering op locatie in Groningen

We hebben voor verschillende organisaties en bedrijven al catering verzorgd, zoals het UMCG, FC Groningen, Ingenieurskantoor Deventer, RUG, Oog TV en het poortje. Onze catering bestaat uit een buffet naar keuze, inclusief:

Op- en afbouw
op locatie
Borden en
bestek
Kok bij het buffet voor uitleg
Op- en afbouw van het buffet
Voorrijkosten

Wanneer wij uw catering verzorgen, geniet u van een compleet ontzorgde avond met het beste Indische eten.

Als unieke cateraar in Groningen komen wij graag bij u op locatie met onze foodtruck. Deze ware blikvanger levert de lekkerste gerechten op elke locatie in Groningen. De foodtruck beschikt over alle mogelijkheden, zodat wij u complete zesgangendiner of complete buffetten op locatie leveren.

Transparant prijzensysteem

Voor onze catering werken wij altijd met transparante en vooraf heldere prijzen. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan, wat vaak wel het geval is bij cateringen. Een catering verzorgen wij al vanaf € 19,50 per persoon. Als u geen speciale wensen voor de catering heeft, dan is het mogelijk om uit onze vooraf opgestelde menu’s te kiezen. Variatie en keuzes zijn bij het samenstellen van het menu belangrijke punten.

Wij verzorgen onze catering services in Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel.

Standaard catering arrangementen

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij de Indische catering? Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van onze standaard cateringsarrangementen. De samenstelling van elk arrangement is verschillend. U kunt hier ook de kosten van onze Indische catering vinden.

Nasi Rames buffet

Prijs: 19,50 p.p.

Javaanse Luxe buffet

Prijs: 24,50 p.p.

Foodtruck arrangement

Prijs: 19,85 p.p.
✔ Inclusief huur foodtruck

Een foodtruck maaltijd bestaat uit het volgende basisbord:

Daarnaast maakt u een keuze uit één van de onderstaande vlees- of vegetarische gerechten. Deze maken het hoofdgerecht compleet:

✔ Inclusief personeel op de foodtruck.

✔ Inclusief kilometervergoeding (tot 25 kilometer vanaf Groningen, daarna in overleg).

✔ Inclusief schoonmaak en afwas.

✔ Met palmblad borden.

✔ Inclusief houten bestek (lepel).

✔ Inclusief papieren servetten.

Milieuvriendelijk

Duurzame catering op locatie in Groningen

De Indische Catering in Groningen weet dat elke vorm van catering het milieu belast. Immers, vervoeren wij de lekkerste Indische gerechten, maar belasten ook het milieu door de bereiding. We nemen daarom ook onze verantwoordelijkheid hiervoor. U mag bij onze catering uit gaan van een duurzame vorm van catering. Zo gebruiken wij alleen biologisch afbreekmateriaal en gebruiken wij voor onze gerechten zoveel mogelijk biologische en fairtrade producten. Op deze manier dragen wij toch een steentje bij het kwetsbare milieu.

5/5

Zij gingen u voor: