Locaties

Catering in Groningen

De Indische catering_31

Een compleet verzorgde avond

Indische catering Groningen

Op zoek naar een unieke cateraar in Groningen? De Indische Catering is dé cateraar die u zoekt. Met onze ervaring en kennis van de Indische keuken serveren wij op alle locaties in Groningen de lekkerste Indische gerechten voor bedrijven en particulieren.

Organiseer uw bedrijfsfeestfestivalbruiloftverjaardag of evenement in Groningen. De Indische Catering is de lekkerste én meest originele cateringbedrijf van Groningen. Neem ook gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

In Groningen verzorgen wij catering voor:

Logo UMCG
Logo FC Groningen
Logo Brandweer Groningen
Logo Groningen Seaports
Logo Martini Ziekenhuis
Logo Gadero

Complete levering

Complete catering op locatie in Groningen

Wij hebben voor verschillende organisaties en bedrijven al catering verzorgd, zoals het UMCG, FC Groningen, Ingenieurskantoor Deventer, RUG, Oog Tv en het poortje. Onze catering bestaat uit een buffet naar keuze inclusief:

Op- en afbouw
op locatie
Borden en
bestek
Kok bij het buffet voor uitleg
Op- en afbouw van het buffet
Voorrijkosten

Wanneer wij uw catering verzorgen geniet u van een compleet verzorgde avond. Bovendien bieden wij foodtruck catering aan voor elk feest of evenement bij u in de buurt.

Transparant prijzensysteem

Voor onze catering werken wij altijd met transparante en vooraf heldere prijzen. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan, wat vaak wel het geval is bij cateringen. Een catering verzorgen wij al vanaf € 19,50 per persoon. Als u geen speciale wensen voor de catering heeft, dan is het mogelijk om uit onze vooraf opgestelde menu’s te kiezen. Variatie en keuzes zijn bij het samenstellen van het menu belangrijke punten.

Wij verzorgen onze catering services in Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel.

Standaard catering arrangementen

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij de Indische catering? Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van onze standaard cateringsarrangementen. De samenstelling van elk arrangement is verschillend. U kunt hier ook de kosten van onze Indische catering vinden.

Nasi Rames buffet

Prijs: 22,50 p.p.

Javaanse Luxe buffet

Prijs: 27,50 p.p.

Foodtruck arrangement

Prijs: 24,50 p.p.
✔ Inclusief huur foodtruck

Een foodtruck maaltijd bestaat uit het volgende basisbord:

Daarnaast maakt u een keuze uit één van de onderstaande vlees- of vegetarische gerechten. Deze maken het hoofdgerecht compleet:

✔ Inclusief personeel op de foodtruck.

✔ Inclusief kilometervergoeding (tot 25 kilometer vanaf Groningen, daarna in overleg).

✔ Inclusief schoonmaak en afwas.

✔ Met palmblad borden.

✔ Inclusief houten bestek (lepel).

✔ Inclusief papieren servetten.

Milieuvriendelijk

Duurzame catering op locatie in Groningen

De Indische Catering in Groningen weet dat elke vorm van catering het milieu belast. Wij als cateraar nemen daarom ook onze verantwoordelijkheid als het gaat om milieubewustheid. De Indische Catering streeft naar een duurzame vorm van catering. Wij als duurzame cateraar maken gebruik van alleen biologisch afbreek materiaal. Voor onze gerechten gebruiken wij zoveel mogelijk biologische en fairtrade producten. Zo dragen wij ons steentje bij aan het kwetsbare milieu als een van de meest bewuste cateraars in Groningen. 

5/5

Zij gingen je voor: