Locaties

Provincie Friesland

De Indische catering_31

Een compleet verzorgde avond

Indische catering Friesland

Goeie, tige nei’t sin yn’t wolnimmen! Wij zijn De Indische Catering en komen graag naar u toe op elke locatie in Friesland.

Tijd voor een feestje met heerlijke gerechten voor u en uw gasten? De Indische Catering verzorgt graag uw catering op locatie in Friesland. Wanneer u zelf een feest organiseert kunt u vaak uw gasten amper tot niet vermaken. U staat meer in de keuken om uw gasten te verwennen. Deze zorgen nemen wij u graag uit handen. 

Met onze ervaring en kennis van de Indische keuken serveren wij op alle locaties in Friesland de lekkerste Indische gerechten voor bedrijven en particulieren.

Organiseer uw bedrijfsfeestfestivalbruiloftverjaardag of evenement in Friesland. De Indische Catering is de lekkerste én meest originele cateraar van Friesland. Neem ook gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Complete levering

Complete catering op locatie in Friesland

Op elk feest of evenement is eten een belangrijke factor. Dat weten wij als cateraar maar al te goed. De Indische Catering verzorgt al jaren met succes cateringen in Friesland. Met onze ervaring en authenticiteit maken wij elk feest tot een succes. Hierbij onderscheiden wij on door ons authentieke eten, ruime aanbod en vooral heerlijke smaak. Onze catering bestaat uit een buffet naar keuze, inclusief:

Op- en afbouw
op locatie
Borden en
bestek
Kok bij het buffet voor uitleg
Op- en afbouw van het buffet
Voorrijkosten

Onze passie voor de Indische keuken is gestart vanuit het Javaans Eetcafé in Groningen. Met de Indische Catering verwennen wij gasten op locatie met onze gerechten, maar ook met onze gastvrijheid en vriendelijkheid. We onderscheiden ons door onze gerechten, maar ook door onze werkwijze. Elk gerecht wordt zorgvuldig bereid, maar ook voorzien van uitleg. Zo weet u precies wat u eet. Wij begrijpen dat niet iedereen weet dat Ikan Pepesan ‘gepeperde makreel in bananenblad’ betekend. Onze medewerkers delen graag onze passie voor de Indische keuken met u.

Onze Indische Catering in Friesland

Bent u op zoek naar een geschikte cateraar in de regio Friesland? De Indische Catering helpt u graag met catering op locatie. Of het nu is voor een bruiloft, verjaardagsfeest of groot evenement. Voor alle groepen staan wij klaar. Vanaf 20 personen kunt u ons inhuren. Naast onze standaard arrangementen is het mogelijk arrangementen op maat samen te stellen. Heeft u bepaalde voorkeuren, dieetwensen of allergieën? Wij maken gerust een arrangement op maat, zodat alles naar wens is.

Bent u nieuwsgierig of wij ook bij u catering op locatie kunnen leveren? Wij verzorgen onze catering services in Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel.

Onze catering arrangementen

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij de Indische catering? Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van onze standaard cateringsarrangementen. De samenstelling van elk arrangement is verschillend. U kunt hier ook de kosten van onze Indische catering vinden.

Nasi Rames buffet

Prijs: 22,50 p.p.

Javaanse Luxe buffet

Prijs: 27,50 p.p.

Foodtruck arrangement

Prijs: 24,50 p.p.
✔ Inclusief huur foodtruck

Een foodtruck maaltijd bestaat uit het volgende basisbord:

Daarnaast maakt u een keuze uit één van de onderstaande vlees- of vegetarische gerechten. Deze maken het hoofdgerecht compleet:

✔ Inclusief personeel op de foodtruck.

✔ Inclusief kilometervergoeding (tot 25 kilometer vanaf Groningen, daarna in overleg).

✔ Inclusief schoonmaak en afwas.

✔ Met palmblad borden.

✔ Inclusief houten bestek (lepel).

✔ Inclusief papieren servetten.

5/5

Zij gingen je voor: