Locaties

Provincie Drenthe

De Indische catering_31

Een compleet verzorgde avond

Indische catering Groningen

De Indische Catering verzorgt al jarenlang de catering in Drenthe op verjaardagen, bedrijfsfeesten of bruiloften. Geen feest is te gek voor de Indische catering en wij verzorgen met alle liefde de catering voor uw evenement.

Onze heerlijke traditionele Indische gerechten voegen een geweldige sfeer toe en laten de ruimte vullen met een onweerstaanbare Oosterse geur. Terwijl u aan het genieten bent, verzorgen wij de catering tot in de puntjes. Zo zijn zowel u als uw gasten verzekerd van een onvergetelijk evenement.

Complete ontzorging

Catering op locatie in Drenthe

Wij verzorgen al jarenlang de catering voor verschillende evenementen van festivals tot bruiloften. Uiteraard met de lekkerste, traditioneel bereide Indische gerechten. Denk aan nasi rames, malse sateh en heerlijke bijgerechten of met uw gezelschap genieten van een complete rijsttafel. Alles is mogelijk!

Op- en afbouw
op locatie
Borden en
bestek
Kok bij het buffet voor uitleg
Op- en afbouw van het buffet
Voorrijkosten

Onze missie is om gasten te verwennen met onze heerlijke Indische gerechten die wij op traditionele manier bereiden. Bij ons staat gastvrijheid en vriendelijkheid voorop. Daarom wordt onze catering compleet geleverd.

Compleet verzorgde catering in Drenthe

Wij verzorgen de catering voor groepen vanaf 20 personen. De catering verzorgen wij compleet op locatie naar wens. Is uw evenement buiten? Dan kunnen met tenten (in overleg) of met onze foodtruck op locatie komen. Dat maakt onze catering geschikt voor elk evenement. Wij hebben drie standaard cateringarrangementen, maar kunnen uiteraard ook een voorstel geheel op maat maken.

Onze catering arrangementen

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij de Indische catering? Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van onze standaard cateringarrangementen. De samenstelling van elk arrangement is verschillend. U kunt hier ook de kosten van onze Indische catering vinden.

Nasi Rames buffet

Prijs: 19,50 p.p.

Javaanse Luxe buffet

Prijs: 24,50 p.p.

Foodtruck arrangement

Prijs: 19,85 p.p.
✔ Inclusief huur foodtruck

Een foodtruck maaltijd bestaat uit het volgende basisbord:

Daarnaast maakt u een keuze uit één van de onderstaande vlees- of vegetarische gerechten. Deze maken het hoofdgerecht compleet:

✔ Inclusief personeel op de foodtruck.

✔ Inclusief kilometervergoeding (tot 25 kilometer vanaf Groningen, daarna in overleg).

✔ Inclusief schoonmaak en afwas.

✔ Met palmblad borden.

✔ Inclusief houten bestek (lepel).

✔ Inclusief papieren servetten.

5/5

Zij gingen u voor: