Locaties

Catering Drenthe

De Indische catering_31

Een compleet verzorgd feest

Catering in Drenthe

De Indische Catering verzorgt al jarenlang de catering in Drenthe op verjaardagen, bedrijfsfeesten of bruiloften. Geen feest is te gek voor ons en wij verzorgen met alle liefde de catering voor uw evenement.

Onze heerlijke gerechten voegen een geweldige sfeer toe en vullen de ruimte met een onweerstaanbare geur. Terwijl u aan het genieten bent, verzorgen wij als ervaren traiteur de catering tot in de puntjes. Zo zijn zowel u als uw gasten verzekerd van een onvergetelijk feest.

Complete ontzorging

Dé cateraar in Drenthe

Wij verzorgen al jarenlang de catering voor verschillende evenementen; van festivals tot bruiloften. Uiteraard met de lekkerste, traditioneel bereide Indische gerechten. Denk aan nasi rames, malse sateh en heerlijke bijgerechten of een complete rijsttafel. Alles is mogelijk!

Kiest u voor ons als cateraar, dan is het volgende altijd inbegrepen:

Op- en afbouw
op locatie
Borden en
bestek
Kok bij het buffet voor uitleg
Op- en afbouw van het buffet
Voorrijkosten

Onze missie is om gasten te verwennen met onze heerlijke Indische gerechten die wij op traditionele manier bereiden. Bij ons staat gastvrijheid en vriendelijkheid voorop. Daarom wordt onze catering compleet en op maat geleverd en kunnen onze medewerkers u van alles vertellen over de gerechten.

Partyservice Drenthe

Wij verzorgen de catering voor groepen vanaf 20 personen. Deze catering verzorgen wij uiteraard op de door u gewenste locatie. Is uw evenement buiten? Dan kunnen we eventueel met tenten of met onze foodtruck op locatie komen. Dat maakt onze catering geschikt voor elk evenement

Naast catering in Drenthe kunt u bij ons ook terecht voor een catering in Friesland, Groningen of Overijssel

Onze catering arrangementen

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van onze standaard cateringarrangementen. De samenstelling van elk arrangement is verschillend. U kunt hier ook de kosten van onze Indische catering vinden.

Heeft u bepaalde wensen met betrekking tot het menu? Geen probleem. Wij denken graag met u mee, om zo een voorstel op maat te maken. 

 Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. 

Nasi Rames buffet

Prijs: 22,50 p.p.

Javaanse Luxe buffet

Prijs: 27,50 p.p.

Foodtruck arrangement

Prijs: 24,50 p.p.
✔ Inclusief huur foodtruck

Een foodtruck maaltijd bestaat uit het volgende basisbord:

Daarnaast maakt u een keuze uit één van de onderstaande vlees- of vegetarische gerechten. Deze maken het hoofdgerecht compleet:

✔ Inclusief personeel op de foodtruck.

✔ Inclusief kilometervergoeding (tot 25 kilometer vanaf Groningen, daarna in overleg).

✔ Inclusief schoonmaak en afwas.

✔ Met palmblad borden.

✔ Inclusief houten bestek (lepel).

✔ Inclusief papieren servetten.

5/5

Zij gingen je voor: