Locaties

Catering in Leeuwarden

De Indische catering_31

Een compleet verzorgde avond

Catering in Leeuwarden

De Indische Catering verzorgd al jaren catering voor feesten en evenementen in Leeuwarden. Bent u op zoek naar een unieke cateraar? De Indische Catering verzorgt unieke gerechten op locatie, met alle gastvrijheid die u maar kunt wensen.

Onze cateringactiviteiten zijn ontstaan vanuit ons Javaans Eetcafé in Groningen. Wij wilden graag ons passie voor de Authentieke Indische keuken delen met de rest van Nederland. Daarom zijn wij gestart met catering op alle locaties in Nederland en dus ook in Leeuwarden.

Wij verzorgen cateringen voor onder andere:

Logo UMCG
Logo FC Groningen
Logo Brandweer Groningen
Logo Groningen Seaports
Logo Martini Ziekenhuis
Logo Gadero

Complete ontzorging

Complete catering op locatie in Leeuwarden

De Indische Catering staat bekend om zijn authenticiteit, aanbod en vooral heerlijk smaak. Wij onderscheiden ons van andere cateraars door ons unieke aanbod. Zoals onze heerlijke Indische rijsttafels, rijstschotels, soepen en verschillende nagerechten. Elke catering is inclusief:

Op- en afbouw
op locatie
Borden en
bestek
Kok bij het buffet voor uitleg
Op- en afbouw van het buffet
Voorrijkosten

Naast ons authentiek Indische gerechten en catering op maat, zijn wij die unieke cateraar die u zoekt. Met onze foodtruck komen wij op locatie. En deze eyecatcher blijft zeker niet onopgemerkt. 

Complete catering op locatie in Leeuwarden

De organisatie van een feest of evenement gaat niet zonder slag of stoot. Dat weten wij ook. U moet rekening houden met diverse zaken, zoals het weer. Organiseert u een feest buiten? Dan wilt u dit natuurlijk niet in het water laten vallen. Wij begrijpen dat elk feest en evenement uniek is. Of u nou een bedrijfsfeest, bruiloft, festival, verjaardag of ander evenement organiseert, wij zorgen ervoor dat alle benodigde materialen op de plek van bestemming worden afgeleverd en opgebouwd. 

De Indische Catering denkt graag met u mee. Wanneer u bijvoorbeeld tenten nodig heeft, kunnen wij u hierbij helpen. Zo ervaart u de complete service van De Indische Catering.

Mogelijkheden voor een catering in Leeuwarden

Naast onze drie standaardpakketten kunnen wij ook geheel op maat leveren. Er wordt dan prijsafspraak gemaakt met u. Wilt u een voorstel op maat ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De drie pakketten die wij aanbieden zijn:

Nasi Rames buffet

Prijs: 22,50 p.p.

Javaanse Luxe buffet

Prijs: 27,50 p.p.

Foodtruck arrangement

Prijs: 24,50 p.p.
✔ Inclusief huur foodtruck

Een foodtruck maaltijd bestaat uit het volgende basisbord:

Daarnaast maakt u een keuze uit één van de onderstaande vlees- of vegetarische gerechten. Deze maken het hoofdgerecht compleet:

✔ Inclusief personeel op de foodtruck.

✔ Inclusief kilometervergoeding (tot 25 kilometer vanaf Groningen, daarna in overleg).

✔ Inclusief schoonmaak en afwas.

✔ Met palmblad borden.

✔ Inclusief houten bestek (lepel).

✔ Inclusief papieren servetten.

Milieuvriendelijk

Duurzame catering op locatie in Leeuwarden

De Indische Catering is zich ervan bewust dat elke vorm van catering het milieu belast. Wij vervoeren de lekkerste Indische gerechten en belasten het milieu door de bereiding van onze Indische gerechten. Daar nemen wij onze verantwoordelijkheid voor, in de vorm van biologisch afbreekbaar materiaal en zoveel mogelijk biologische en fairtrade producten. Op deze manier denken wij om het kwetsbare milieu.

5/5

Zij gingen je voor: