Locaties

Catering in Hoogezand

De Indische catering_31

Een compleet verzorgde avond

Catering in Hoogezand

Op zoek naar een unieke cateraar in Hoogezand? Catering is de ideale oplossing voor feesten en evenementen. U geeft veel werk uit handen. De organisatie van een evenement is namelijk veel werk. U moet niet alleen de feestlocatie vastleggen, maar natuurlijk ook zorgen dat het uw gasten aan niets ontbreekt. De Indische Catering is dé cateraar die u zoekt, wij ontzorgen u volledig. Van op- en afbouw tot het bestek en de afwas.

De Indische Catering verzorgt volledige catering op locatie, zoals in Hoogezand. U hoeft niets te doen, maar u serveert wel de lekkerste Indische hapjes en gerechten.

Wij verzorgen cateringen voor onder andere:

Logo UMCG
Logo FC Groningen
Logo Brandweer Groningen
Logo Groningen Seaports
Logo Martini Ziekenhuis
Logo Gadero

Complete ontzorging

Complete catering op locatie in Hoogezand

De Indische Catering verzorgt uw catering in Hoogezand bij u op locatie. U kunt onze catering laten bezorgen bij uw thuis, maar wij kunnen ook naar een externe feestlocatie komen. Geeft u bijvoorbeeld een feestje in een feestzaal, dan komen wij graag naar deze zaal om uw catering in Hoogezand te leveren. Onze cateringen zijn altijd inclusief:

Op- en afbouw
op locatie
Borden en
bestek
Kok bij het buffet voor uitleg
Op- en afbouw van het buffet
Voorrijkosten

Als unieke cateraar in Hoogezand komen wij graag bij u op locatie met onze foodtruck. Deze ware blikvanger levert de lekkerste gerechten op elke plek in Hoogezand. 

Catering voor elke gelegenheid

Heeft u een bedrijf in Hoogezand en wilt u graag catering? Dat kan! We verzorgen catering voor bedrijfsfeesten, bedrijfsborrel, bedrijfslunches, maar ook voor bedrijfsuitjes. Ook voor andere gelegenheden, zoals een bruiloft of jubileum, ontzorgen wij u met een overheerlijke catering. Wij garanderen u dat u zult genieten van de heerlijke smaken en geuren die de Indische keuken te bieden heeft.

Mogelijkheden voor een catering

De Indische catering heeft verschillende standaardpakketten. Maar u kunt ook een menu zelf samenstellen. We gaan graag met u in gesprek. Zo maken wij catering op maat. De onderstaande drie pakketten zijn onze standaardpakketten. 

Nasi Rames buffet

Prijs: 22,50 p.p.

Javaanse Luxe buffet

Prijs: 27,50 p.p.

Foodtruck arrangement

Prijs: 24,50 p.p.
✔ Inclusief huur foodtruck

Een foodtruck maaltijd bestaat uit het volgende basisbord:

Daarnaast maakt u een keuze uit één van de onderstaande vlees- of vegetarische gerechten. Deze maken het hoofdgerecht compleet:

✔ Inclusief personeel op de foodtruck.

✔ Inclusief kilometervergoeding (tot 25 kilometer vanaf Groningen, daarna in overleg).

✔ Inclusief schoonmaak en afwas.

✔ Met palmblad borden.

✔ Inclusief houten bestek (lepel).

✔ Inclusief papieren servetten.

Milieuvriendelijk

Duurzame catering op locatie in Hoogezand

De Indische Catering is zich ervan bewust dat elke vorm van catering het milieu belast. Wij vervoeren de lekkerste Indische gerechten en belasten het milieu door de bereiding van onze Indische gerechten. Daar nemen wij onze verantwoordelijkheid voor, in de vorm van biologisch afbreekbaar materiaal en zoveel mogelijk biologische en fairtrade producten. Op deze manier denken wij om het kwetsbare milieu.

5/5

Zij gingen je voor: