Locaties

Foodtruck in Groningen

De Indische catering_31

Een compleet verzorgde avond

Foodtruck in Groningen

Foodtrucks zijn niet weg te denken uit ons straatbeeld. Ze staan op festivals, grote evenement, maar ook gewoon op de hoek van de straat. De charme van de foodtruck wordt steeds populairder. Daarnaast biedt het restaurateurs de kans om hun passie en kennis van eten te delen met een divers publiek. Maar de foodtruck staat tegenwoordig niet alleen de op de hoek van straat. Steeds meer mensen huren een foodtruck in voor hun eigen evenement, zoals een bruiloft of bedrijfsfeest. Een unieke eyecatcher op een feest.

Deze Groningse bedrijven boeken onze foodtruck:

Logo UMCG
Logo FC Groningen
Logo Brandweer Groningen
Logo Groningen Seaports
Logo Martini Ziekenhuis
Logo Gadero

Complete ervarubg

Foodtruck in Groningen op locatie

Bent u op zoek naar catering op locatie en wilt u dit graag extra bijzonder is? De Indische Catering komt graag op locatie met onze foodtruck. Samen met u bespreken wij een geschikt menu en denken graag met u mee. Mocht er bijvoorbeeld slecht weer zijn voorgespeld, dan kunnen wij u helpen met tenten. Zo leveren wij een complete service. Het boeken van een foodtruck is altijd inclusief:

Op- en afbouw
op locatie
Borden en
bestek
Personeel op de foodtruck
Afwas en schoonmaken
Voorrijkosten

Onze foodtruck is zeer uitgebreid en daardoor maken wij het feest altijd compleet. Met onze Italiaanse espressobar en biertap komt u zeker niets te kort op uw feest of evenement. Uiteraard is het mogelijk dat wij lekkere wijnen op locatie leveren met onze wijnbar.

De Indische Catering is ontstaan vanuit het Javaans Eetcafé in Groningen. U krijgt letterlijk ons restaurant op wielen. We delen graag onze liefde voor deze keuken met u, inclusief onze gastvrijheid. Met onze Oosterse geuren lokken wij nieuwsgierige gasten zeker om te dineren aan onze bar. De medewerkers van onze foodtruck zijn gastvrij en vertellen u graag over de heerlijke gerechten en de herkomst hiervan. Op deze manier dragen wij onze passie en kennis van Indische eten graag uit.

Een foodtruck huren bij De Indische Catering

Bent u op zoek naar catering op locatie en wilt u dit graag extra bijzonder is? De Indische Catering komt graag op locatie met onze foodtruck. Samen met u bespreken wij een geschikt menu en denken graag met u mee. Mocht er bijvoorbeeld slecht weer zijn voorgespeld, dan kunnen wij u helpen met tenten. Zo leveren wij een complete service. Wilt u graag een jubileum vieren of organiseert u een bedrijfsfeest? We parkeren onze foodtruck op elke locatie. Onze kok gaat aan de slag en bereidt de lekkerste Indische gerechten voor u en uw gasten. De gerechten worden geserveerd in biologische afbreekbare materialen. Daarnaast schenken wij ook nog eens biologische en fair trade producten. Gegarandeerd altijd een geslaagd feest! Wij verzorgen onze diensten in Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel.

Standaard foodtruck pakketten

De gerechten uit onze foodtruck worden altijd vers bereid en zijn een gezonde maaltijd. Onze Indische gerechten worden geserveerd in de juiste porties. We serveren kleine hapjes, maar ook complete rijstschotels. U komt zeker niets te kort. Om het u makkelijk te maken hebben wij drie pakketten opgesteld, maar het is ook mogelijk een menu op maat door ons uit te laten werken.

Nasi Rames buffet

Prijs: 19,50 p.p.

Javaanse Luxe buffet

Prijs: 24,50 p.p.

Foodtruck arrangement

Prijs: 19,85 p.p.
✔ Inclusief huur foodtruck

Een foodtruck maaltijd bestaat uit het volgende basisbord:

Daarnaast maakt u een keuze uit één van de onderstaande vlees- of vegetarische gerechten. Deze maken het hoofdgerecht compleet:

✔ Inclusief personeel op de foodtruck.

✔ Inclusief kilometervergoeding (tot 25 kilometer vanaf Groningen, daarna in overleg).

✔ Inclusief schoonmaak en afwas.

✔ Met palmblad borden.

✔ Inclusief houten bestek (lepel).

✔ Inclusief papieren servetten.

Milieuvriendelijk

Duurzame foodtruck op locatie in Groningen

Wij beseffen ons dat elke vorm van catering het milieu belast. Wij vervoeren onze lekkere Indische gerechten en ook tijdens het bereiden belasten wij het milieu. Daar nemen wij onze verantwoordelijkheid voor. Al onze cateringen worden zo duurzaam mogelijk verzorgd. Zo gebruiken wij alleen biologisch afbreekbaar materiaal en gebruiken wij zoveel mogelijk biologische en fair trade producten. Ook is het mogelijk om onze foodtruck met enkel vegetarische gerechten te boeken.

5/5

Zij gingen u voor: