Locaties

Foodtruck in Groningen

De Indische catering_31

Een compleet verzorgde avond

Foodtruck in Groningen

Foodtrucks zijn hip! De rollende keukens met heerlijk eten zijn tegenwoordig niet alleen te zien op festivals en publieke evenementen, maar ook steeds vaker op privéfeesten. Heeft u binnenkort een bedrijfsfeest, bruiloft of ander feest op de planning staan en bent u op zoek naar een foodtruck in Groningen? Met de foodtrucks van de Indische Catering bent u verzekerd van de beste service, gezelligheid en uiteraard overheerlijk eten voor een scherpe prijs. 

Deze Groningse bedrijven boeken onze foodtruck:

Logo UMCG
Logo FC Groningen
Logo Brandweer Groningen
Logo Groningen Seaports
Logo Martini Ziekenhuis
Logo Gadero

Complete ervaring

Foodtruck in Groningen op locatie

Bent u op zoek naar catering op locatie en wilt u dit graag extra speciaal maken? De Indische Catering komt graag bij u op locatie met onze foodtruck. Onze foodtruck is zeer uitgebreid en divers, waardoor wij het feest altijd compleet maken. Wist u dat wij naast Indisch eten, ook een Italiaanse espressobar, wijnbar en biertap kunnen leveren? Hiermee komt u zeker niets te kort op uw feest of evenement!

Samen met u bespreken wij een geschikt menu en denken we graag verder met u mee. Mocht er bijvoorbeeld slecht weer zijn voorspeld, dan kunnen wij u helpen met tenten. Zo leveren wij een complete service. Onze foodtruck huren in Groningen is altijd inclusief:

Op- en afbouw
op locatie
Borden en
bestek
Personeel op de foodtruck
Afwas en schoonmaken
Voorrijkosten

De Indische Catering is ontstaan vanuit het Javaans Eetcafé in Groningen. U krijgt letterlijk ons restaurant op wielen. Met onze foodtrucks in Groningen delen we graag onze liefde voor deze keuken met u, inclusief onze gastvrijheid. De Oosterse geuren verleiden nieuwsgierige gasten altijd om een hapje te komen proeven van onze lekkernijen.

De medewerkers van onze foodtruck zijn gastvrij en vertellen u graag van alles over de heerlijke gerechten. Op deze manier dragen wij met plezier onze passie en kennis van Indische eten uit.

Waarom kiezen voor een foodtruck van de Indische Catering?

Of het nu gaat om een jubileum, lustrum, verjaardag, bedrijfsfeest of bruiloft, met onze foodtruck maakt u elk feest onvergetelijk! 

  • We parkeren onze foodtruck op elke locatie.
  • De gerechten worden geserveerd in biologisch afbreekbare materialen. Daarnaast werken wij ook met biologische en fair trade producten.
  • Onze koks kunnen van alles vertellen over het heerlijke eten.
  • Wij zorgen voor het schoonmaken en voor de afwas.
  • Keuze uit een standaard pakket of een menu geheel op maat gemaakt.
  • Optioneel: Italiaanse espressobar, wijnbar of biertap.

Verras uw gasten en ontzorg uzelf. Wilt u meer weten over onze service en mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Naast Groningen kunt u onze foodtruck ook huren in Friesland en Drenthe.

Standaard foodtruck pakketten

De gerechten uit onze foodtruck worden altijd vers bereid en zijn niet alleen heerlijke, maar ook gezonde maaltijden. Elk Indisch gerecht wordt geserveerd in de juiste porties. We serveren kleine hapjes, maar ook complete rijstschotels. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij drie pakketten samengesteld, maar het is ook mogelijk een menu op maat door ons uit te laten werken.

Nasi Rames buffet

Prijs: 22,50 p.p.

Javaanse Luxe buffet

Prijs: 27,50 p.p.

Foodtruck arrangement

Prijs: 24,50 p.p.
✔ Inclusief huur foodtruck

Een foodtruck maaltijd bestaat uit het volgende basisbord:

Daarnaast maakt u een keuze uit één van de onderstaande vlees- of vegetarische gerechten. Deze maken het hoofdgerecht compleet:

✔ Inclusief personeel op de foodtruck.

✔ Inclusief kilometervergoeding (tot 25 kilometer vanaf Groningen, daarna in overleg).

✔ Inclusief schoonmaak en afwas.

✔ Met palmblad borden.

✔ Inclusief houten bestek (lepel).

✔ Inclusief papieren servetten.

Milieuvriendelijk

Duurzame foodtruck op locatie in Groningen

Wij beseffen ons dat elke vorm van catering het milieu belast. Bij het vervoer van onze lekkere Indische gerechten en ook tijdens het bereiden daarvan belasten wij het milieu. Daar nemen wij onze verantwoordelijkheid voor. Al onze cateringen worden zo duurzaam mogelijk verzorgd. Dit betekent dat wij:

– Alleen biologisch afbreekbaar materiaal gebruiken.
– Zoveel mogelijk werken met biologische en fair trade producten.
– De mogelijkheid bieden voor een foodtruck met enkel vegetarische gerechten.

5/5

Zij gingen je voor:

Foodtrucks

Ontdek onze foodtrucks

Wij bieden onze foodtrucks aan voor verschillende evenementen en gebeurtenissen. 

 

Naast dat wij actief zijn in Groningen, kunt u ons ook vinden in Friesland en Drenthe.