Locaties

Catering in Drachten

De Indische catering_31

Een compleet verzorgde avond

Catering in Drachten

Bent u binnenkort jarig, organiseert u een gezellige borrel of heeft u een bedrijfsfeestje op de planning staan? Dan moet u veel regelen. De Indische Catering kan u helpen met de organisatie van uw feestje of event. Dit doen wij door heerlijke Indische catering in Drachten aan te bieden. Door gebruik te maken van onze dienstverlening, bespaart u uzelf vele uren in de keuken.

Wij verzorgen cateringen voor onder andere:

Logo UMCG
Logo FC Groningen
Logo Brandweer Groningen
Logo Groningen Seaports
Logo Martini Ziekenhuis
Logo Gadero

Complete ontzorging

Complete catering op locatie in Drachten

De Indische Catering is al vele jaren gespecialiseerd in het aanbieden van hoge kwaliteit Indische catering in Drachten. Het maakt niet uit welke Indische hapjes of gerechten u lekker vindt, want wij kunnen alles voor u maken. De Indische Catering kookt altijd vers, met de beste ingrediënten en uiteraard met liefde en passie. Elke catering is inclusief:

Op- en afbouw
op locatie
Borden en
bestek
Kok bij het buffet voor uitleg
Op- en afbouw van het buffet
Voorrijkosten

Als unieke cateraar in Drachten komen wij graag bij u op locatie met onze foodtruck. Deze ware blikvanger levert de lekkerste gerechten op elke plek in Drachten

Catering voor alle feestjes en events

Wij leveren catering in Drachten voor alle feestjes en events. Denk hierbij aan verjaardagsfeesten, bruiloften, bedrijfsfeesten, promotiefeesten, beurzen, sportevenementen en ga zo maar door. Ook maakt het niet uit hoeveel gasten of bezoekers u verwacht op uw feest of event, want De Indische Catering kan zowel voor kleine als voor grote groepen koken.

Prijzen voor een catering in Drachten

Wij bieden drie standaardpakketten aan, met all-in prijzen. Wilt u liever een voorstel op maat ontvangen? Ook dat is mogelijk. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij houden rekening met alle wensen en behoeften, zoals dieetwensen of vegetarische gerechten.

Nasi Rames buffet

Prijs: 22,50 p.p.

Javaanse Luxe buffet

Prijs: 27,50 p.p.

Foodtruck arrangement

Prijs: 24,50 p.p.
✔ Inclusief huur foodtruck

Een foodtruck maaltijd bestaat uit het volgende basisbord:

Daarnaast maakt u een keuze uit één van de onderstaande vlees- of vegetarische gerechten. Deze maken het hoofdgerecht compleet:

✔ Inclusief personeel op de foodtruck.

✔ Inclusief kilometervergoeding (tot 25 kilometer vanaf Groningen, daarna in overleg).

✔ Inclusief schoonmaak en afwas.

✔ Met palmblad borden.

✔ Inclusief houten bestek (lepel).

✔ Inclusief papieren servetten.

Milieuvriendelijk

Duurzame catering in Drachten

Wij zijn ons ervan bewust dat cateringen een impact hebben op het milieu en doen er alles aan om de impact te minimaliseren. Onze producten zijn zoveel mogelijk biologisch en fairtrade, zodat wij op de juiste manier gebruikmaken van voedingsmiddelen. Daarnaast werken wij enkel met biologisch afbreekbare materialen. Op die manier proberen wij bij te dragen aan een duurzame wereld.

5/5

Zij gingen je voor: