Locaties

Catering in Delfzijl

De Indische catering_31

Een compleet verzorgde avond

Indische catering in Delfzijl

Organiseert u een feestje of evenement? Dan kunt u zelf uren in de keuken staan om de hapjes voor uw gasten te verzorgen, maar u kunt er ook voor kiezen professionele catering in Delfzijl af te nemen. Bent u groot liefhebber van de Indische keuken, dan doet u dit bij De Indische Catering. De Indische Catering is gespecialiseerd in het bereiden van de lekkerste Indische hapjes en traditionele Indische maaltijden.

Wij verzorgen cateringen voor:

Logo UMCG
Logo FC Groningen
Logo Brandweer Groningen
Logo Groningen Seaports
Logo Martini Ziekenhuis
Logo Gadero

Volledige ontzorging

Complete catering op locatie in Delfzijl

De Indische Catering maakt hapjes en gerechten voor uw verjaardag, maar ook voor uw personeelsfeest, uw bruiloft, uw sportevenement, uw promotiefeest en ga zo maar door. Wat voor feestje u ook geeft: wij helpen u door heerlijke catering in Delfzijl aan te bieden. Elke catering is inclusief:

Op- en afbouw
op locatie
Borden en
bestek
Kok bij het buffet voor uitleg
Op- en afbouw van het buffet
Voorrijkosten

Wanneer wij uw catering verzorgen, geniet u van een compleet ontzorgde avond met het beste Indische eten. Wij hanteren heldere all-in prijzen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Traditionele Indische catering in Delfzijl

U wilt geen standaard hapjes serveren op uw feestje, maar u wilt uw gasten bijzondere gerechten voorschotelen. De Indische Catering helpt u hierbij. Wij verzorgen traditioneel Indische catering in Delfzijl, ook voor uw gelegenheid. Zelfs als u een groot event organiseert, kunnen wij de lekkerste Indische hapjes en gerechten bereiden voor uw gasten. Wij garanderen u dat uw gasten genieten van overheerlijke gerechten en de geuren én smaken van de Indonesische keuken zullen ervaren.

Onze catering pakketten

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij de Indische catering? Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van onze standaard cateringpakketten. Zijn onze standaard pakketten niet helemaal naar wens? Geen probleem! In overleg met u stellen wij een maatwerk offerte op.

Nasi Rames buffet

Prijs: 22,50 p.p.

Javaanse Luxe buffet

Prijs: 27,50 p.p.

Foodtruck arrangement

Prijs: 24,50 p.p.
✔ Inclusief huur foodtruck

Een foodtruck maaltijd bestaat uit het volgende basisbord:

Daarnaast maakt u een keuze uit één van de onderstaande vlees- of vegetarische gerechten. Deze maken het hoofdgerecht compleet:

✔ Inclusief personeel op de foodtruck.

✔ Inclusief kilometervergoeding (tot 25 kilometer vanaf Groningen, daarna in overleg).

✔ Inclusief schoonmaak en afwas.

✔ Met palmblad borden.

✔ Inclusief houten bestek (lepel).

✔ Inclusief papieren servetten.

Milieuvriendelijk

Duurzame catering op locatie in Delfzijl

Voor elke catering maken wij gebruik van zoveel mogelijk biologische en fairtrade producten. Ook gebruiken wij alleen biologisch afbreekbare materialen. Op die manier dragen wij ons steentje bij aan het kwetsbare milieu, om zo de milieu-impact van cateringen te beperken.

5/5

Zij gingen je voor: