Locaties

Catering in Assen

De Indische catering_31

Een compleet verzorgde avond

Catering in Assen

De Indische Catering onderscheidt zich door zijn unieke en authentieke smaak. Onze catering bestaat uit onder andere soepen, rijsttafels, rijstschotels, maar ook Indische lekkernijen. En dat kan allemaal in Assen en omstreken!

Wij zijn gevestigd in Groningen, maar al jarenlang verzorgen wij door heel Nederland catering op maat. Dit doen wij voor particulieren, bedrijven en festivals. Vooral in Noord-Nederland is onze Indische Catering een bekend begrip geworden in de loop van de jaren. Naast de provincies Drenthe en Groningen bieden wij onze catering ook aan in Friesland!

Wij verzorgen cateringen voor onder andere:

Logo UMCG
Logo FC Groningen
Logo Brandweer Groningen
Logo Groningen Seaports
Logo Martini Ziekenhuis
Logo Gadero

Complete ontzorging

Complete catering op locatie in Assen

U wilt natuurlijk niet voor een verrassing achteraf staan en de kosten van catering lopen vaak snel op. Daarom hanteren wij altijd een transparant prijzensysteem. Op deze pagina ziet u de kosten van onze standaard pakketten. Al vanaf € 19,50 p.p. kunt u genieten van onze heerlijke catering. Wanneer u kiest voor een pakket op maat wordt een aparte prijsafspraak met u gemaakt. Onze prijzen zijn inclusief:

Op- en afbouw
op locatie
Borden en
bestek
Kok bij het buffet voor uitleg
Op- en afbouw van het buffet
Voorrijkosten

Wilt u graag extra hulp voor bijvoorbeeld het regelen van een tent? Geen probleem! Ook hierbij kunnen wij u helpen. Informeer naar mogelijkheden. Wilt u meer informatie ontvangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wie weet zien we u binnenkort in Assen!

Ervaren cateraar alle gelegenheden

De Indische Catering heeft al jarenlang ervaring. Onze catering is gestart vanuit het Javaans Eetcafé Groningen. Wij wilden graag onze liefde voor deze keuken delen met heel Nederland. Daarom besloten wij ook De Indische Catering op te starten.

Sinds de start van onze Indische Catering hebben wij al veel festivals, bruiloften, bedrijfslunches, diners op locatie en evenement voorzien van de lekkerste Indische gerechten.

Dit doen wij uiteraard geheel in stijl! Met onze rode foodtruck gaan wij elke keer weer op pad. Deze rijdende keuken is een eyecatcher, maar brengt u het lekkerste eten op locatie.

Mogelijkheden voor een catering

Wij begrijpen maar al te goed dat elk evenement of feest uniek is. De Indische Catering heeft naast zijn standaard pakketten ook mogelijkheden tot catering op maat. Hierbij kiest u natuurlijk de gerechten die u het lekkerst vindt. Samen met u maken wij alles op maat.

Nasi Rames buffet

Prijs: 22,50 p.p.

Javaanse Luxe buffet

Prijs: 27,50 p.p.

Foodtruck arrangement

Prijs: 24,50 p.p.
✔ Inclusief huur foodtruck

Een foodtruck maaltijd bestaat uit het volgende basisbord:

Daarnaast maakt u een keuze uit één van de onderstaande vlees- of vegetarische gerechten. Deze maken het hoofdgerecht compleet:

✔ Inclusief personeel op de foodtruck.

✔ Inclusief kilometervergoeding (tot 25 kilometer vanaf Groningen, daarna in overleg).

✔ Inclusief schoonmaak en afwas.

✔ Met palmblad borden.

✔ Inclusief houten bestek (lepel).

✔ Inclusief papieren servetten.

Milieuvriendelijk

Duurzame catering op locatie in Assen

Wij vervoeren de lekkerste Indische gerechten en belasten het milieu door de bereiding van onze Indische gerechten. Daar nemen wij onze verantwoordelijkheid voor, in de vorm van biologisch afbreekbaar materiaal en zoveel mogelijk biologische en fairtrade producten. Op deze manier denken wij om het kwetsbare milieu.

5/5

Zij gingen je voor: