Foodtruck

Indonesisch

Een unieke eyecatcher op elk feest

Onze Indonesische foodtrucks

Foodtrucks zie je tegenwoordig overal. Ze staan op festivals en andere grote evenementen, maar ook steeds vaker op privéfeesten. Denk aan een bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag.

Kies ook voor een foodtruck op locatie en maak jouw feest onvergetelijk. Een foodtruck huren van de Indische Catering betekent heerlijk eten op de door jou gewenste locatie, met de beste service op maat. 

Javaans Eetcafé op wielen

De foodtruck van De Indische Catering

De foodtruck van De Indische Catering brengt het lekkerste Indonesische eten op locatie. Voor deze catering op locatie hebben wij drie unieke foodtrucks, waaronder The Big Red.

Foodtruck

Onze showstopper is toch wel de The Big Red. Deze foodtruck was ooit een materiaalwagen van de brandweer en dateert uit 1968. De truck is opgeknapt en omgebouwd tot onze huidige foodtruck. In onze Big Red komt u niets tekort. De cateringbus beschikt over een eigen keuken, bar en Italiaanse espressobar.

Altijd vers bereid

Indonesische gerechten uit onze foodtruck

Ons foodtruck eten wordt altijd vers bereid en is niet alleen heerlijk, maar ook gezond. De Indische gerechten worden geserveerd in de juiste porties, zodat u zeker niets te kort komt.       

We serveren kleine hapjes, maar ook complete rijstschotels. Onze Indonesische foodtruck catering bestaat onder andere uit:

Indian food at wedding ceremony
Complete
rijsschotels
Sate schotels
Saté
schotels
De Indische catering_27
Indonesische
proeverij
South Indian Food
Snacks
(Rendang of Ajam Karry)
Sate schotels
Saté
stokjes

Wilt u graag een jubileum vieren of organiseert u een bedrijfsfeest? Ontzorg uzelf en verras uw gasten! We parkeren onze foodtruck op elke locatie. Onze kok gaat aan de slag en bereidt de lekkerste Indische gerechten voor u en uw gasten.

De gerechten worden geserveerd in biologisch afbreekbare materialen. Daarnaast gebruiken wij ook zoveel mogelijk biologische en fairtrade producten. Hiermee proberen wij onze foodtruck catering zo duurzaam mogelijk te maken.  

Extra bijzondere catering

Een foodtruck huren bij De Indische Catering

Bent u op zoek naar een foodtruck aan huis of catering op locatie? De Indische Catering komt graag bij u langs om uw feest onvergetelijk te maken. Onze foodtrucks huren kan in Groningen, Drenthe, Overijssel en Friesland, onder andere voor:

Naast het eten en een kok die uw gasten van alles kan vertellen over het menu, zorgen wij na afloop ook de schoonmaak en afwas. Mocht er slecht weer zijn voorgespeld, dan kunnen wij u helpen met tenten. Zo leveren wij een complete service.

Wat zijn de kosten van onze foodtruck?

De kosten voor ons foodtruck menu zijn geheel op maat. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een van onze standaard arrangementen. Deze starten bij €19,85 per persoon. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een menu geheel op maat. Hierover nemen wij graag contact met u op.

Nasi Rames buffet

Prijs: 19,50 p.p.

Javaanse Luxe buffet

Prijs: 24,50 p.p.

Foodtruck arrangement

Prijs: 19,85 p.p.
✔ Inclusief huur foodtruck

Een foodtruck maaltijd bestaat uit het volgende basisbord:

Daarnaast maakt u een keuze uit één van de onderstaande vlees- of vegetarische gerechten. Deze maken het hoofdgerecht compleet:

✔ Inclusief personeel op de foodtruck.

✔ Inclusief kilometervergoeding (tot 25 kilometer vanaf Groningen, daarna in overleg).

✔ Inclusief schoonmaak en afwas.

✔ Met palmblad borden.

✔ Inclusief houten bestek (lepel).

✔ Inclusief papieren servetten.

De Indische catering_22

Samen regelen we de perfecte dag

Meer informatie over onze foodtrucks

Wij leveren graag service op maat en daarom maken wij ook een offerte op maat. Hiermee willen wij graag voorkomen dat u onverwachte kosten heeft achteraf. Wilt u onze foodtruck bestellen en bent u benieuwd naar de exacte kosten? Of heeft u verdere vragen? Neem gerust contact met ons op.

5/5

Zij gingen u voor:

Foodtrucks

Ontdek onze foodtrucks

Wij bieden onze foodtrucks aan voor verschillende evenementen en gebeurtenissen. 

 

Bent u op zoek naar een foodtruck in Groningen, Friesland of Drenthe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag met onze foodtrucks!