Authenthiek Indonesisch

Indonesische Foodtruck

Een unieke eyecatcher op elk feest

Onze Indonesische foodtrucks

Foodtrucks zie je tegenwoordig overal. Ze staan op festivals en andere grote evenementen, maar ook steeds vaker op privéfeesten. Denk aan een bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag.

Kies ook voor een foodtruck op locatie en maak jouw feest onvergetelijk. Een foodtruck huren van de Indische Catering betekent heerlijk eten op de door jou gewenste locatie, met de beste service op maat. 

Wat zijn de kosten van onze foodtruck?

De kosten voor ons foodtruck menu zijn geheel op maat. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een van onze standaard arrangementen. Deze starten bij €19,85 per persoon. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een menu geheel op maat. Hierover nemen wij graag contact met je op.

Nasi Rames buffet

Prijs: 22,50 p.p.

Javaanse Luxe buffet

Prijs: 27,50 p.p.

Foodtruck arrangement

Prijs: 24,50 p.p.
✔ Inclusief huur foodtruck

Een foodtruck maaltijd bestaat uit het volgende basisbord:

Daarnaast maakt u een keuze uit één van de onderstaande vlees- of vegetarische gerechten. Deze maken het hoofdgerecht compleet:

✔ Inclusief personeel op de foodtruck.

✔ Inclusief kilometervergoeding (tot 25 kilometer vanaf Groningen, daarna in overleg).

✔ Inclusief schoonmaak en afwas.

✔ Met palmblad borden.

✔ Inclusief houten bestek (lepel).

✔ Inclusief papieren servetten.

Javaans Eetcafé op wielen

De foodtruck van De Indische Catering

De foodtruck van De Indische Catering brengt het lekkerste Indonesische eten op locatie. Voor deze catering op locatie hebben wij drie unieke foodtrucks, waaronder The Big Red: een echte showstopper. Deze foodtruck was ooit een materiaalwagen van de brandweer en dateert uit 1968. De truck is opgeknapt en omgebouwd tot onze huidige foodtruck. In onze Big Red komt je niets tekort. De cateringbus beschikt over een eigen keuken, bar en Italiaanse espressobar.

Foodtruck
5/5

Zij gingen je voor:

Genieten zonder zorgen

Indonesische foodtruck voorzien van alle gemakken

Als je kiest voor een Indonesische foodtruck van De Indische Catering, hoef je nergens meer aan te denken. Wij zorgen dat alles wat je nodig hebt aanwezig is. Zo leveren we de foodtruck op locatie en zorgen we voor personeel op de foodtruck. Je kunt dus meteen genieten van jouw evenement. Bij de foodtruck wordt ook bestek, servetten en borden geleverd. Je hoeft je ook niet zorgen te maken over het schoonmaken of afwassen van materialen. Dit doen wij allemaal voor je! Het is ook mogelijk om een foodtruck arrangement te kiezen met eten én drinken. Nog minder zorgen, en nog meer genieten!

Altijd vers bereid

Indonesische gerechten uit onze foodtruck

Ons foodtruck eten wordt altijd vers bereid en is niet alleen heerlijk, maar ook gezond. De Indische gerechten worden geserveerd in de juiste porties, zodat u zeker niets te kort komt.       

We serveren kleine hapjes, maar ook complete rijstschotels. Onze Indonesische foodtruck catering bestaat onder andere uit:

Indian food at wedding ceremony
Complete
rijsschotels
Sate schotels
Saté
schotels
De Indische catering_27
Indonesische
proeverij
South Indian Food
Snacks
(Rendang of Ajam Karry)
Sate schotels
Saté
stokjes

Geschikt voor elke gelegenheid

Wil je graag een jubileum vieren of organiseer je een bedrijfsfeest? Ontzorg jezelf en verras je gasten! We parkeren onze foodtruck op elke locatie. Onze kok gaat aan de slag en bereidt de lekkerste Indische gerechten voor je gasten.

Duurzame Indonesische foodtruck

De gerechten worden geserveerd in biologisch afbreekbare materialen. Daarnaast gebruiken wij ook zoveel mogelijk biologische en fairtrade producten. Hiermee proberen wij onze foodtruck catering zo duurzaam mogelijk te maken.  

Veelgestelde vragen over foodtrucks

Je kunt een foodtruck huren vanaf minimaal 20 personen.

Wij leveren de foodtruck af op locatie en halen deze na afloop weer terug. 

Als je een foodtruck wilt huren, moet dat ruim van te voren. In verband met veel vraag is op dit moment een half jaar van te voren reserveren van toepassing.

Bij het annuleren van de foodtruck wordt afhankelijk van wanneer je annuleert kosten in rekening gebracht. 

  • Op dezelfde dag annuleren is 100% factureren
  • Binnen 7 dagen annuleren is 50% factureren 

Er zit personeel inbegrepen bij een foodtruck arrangement. Zo hoef je geen zorgen te maken over bediening en kun je heerlijk genieten van je arrangement.

Ja, dat kan zeker. Bij De Indische Catering vinden we het belangrijk om je zo goed mogelijk te helpen. Een arrangement op maat is daarom zeker een optie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, dat kan. Indien je graag een vegetarisch of veganistisch arrangement wilt zullen we dit zo goed mogelijk met je afstemmen. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

We kunnen met de meeste allergieën rekening houden bij de foodtruck. Geef van te voren duidelijk aan om welke allergieën gaan, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

De foodtruck is op alle dagen van de week beschikbaar en tijden in overleg. 

Extra bijzondere catering

Een foodtruck huren bij De Indische Catering

Ben je op zoek naar een foodtruck aan huis of catering op locatie? De Indische Catering komt graag bij je langs om jouw feest onvergetelijk te maken. Onze foodtrucks huren kan in Groningen, Drenthe, Overijssel en Friesland, onder andere voor:

Naast het eten en een kok die uw gasten van alles kan vertellen over het menu, zorgen wij na afloop ook de schoonmaak en afwas. Mocht er slecht weer zijn voorgespeld, dan kunnen wij je helpen met tenten. Zo leveren wij een complete service.

De Indische catering_22

Samen regelen we de perfecte dag

Meer informatie over onze foodtrucks

Wij leveren graag service op maat en daarom maken wij ook een offerte op maat. Hiermee willen wij graag voorkomen dat je onverwachte kosten heeft achteraf. Wil je onze foodtruck bestellen en ben je benieuwd naar de exacte kosten? Of heb je verdere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Foodtrucks

Ontdek onze foodtrucks

Wij bieden onze foodtrucks aan voor verschillende evenementen en gebeurtenissen. 

Foodtruck aan huis

Foodtruck op uw bruiloft 

Foodtruck op uw feestje 

 

Ben je op zoek naar een foodtruck in Groningen, Friesland of Drenthe? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag met onze foodtrucks! 

Foodtruck in Groningen

Foodtruck in Friesland

Foodtruck in Drenthe