Foodtruck

Indonesisch

Een unieke eyecatcher op elk feest

Onze Indonesische foodtrucks

Foodtrucks zijn niet weg te denken uit ons straatbeeld. Ze staan op festivals, grote evenement, maar ook gewoon op de hoek van de straat. De charme van de foodtruck wordt steeds populairder. Daarnaast biedt het restaurateurs de kans om hun passie en kennis van eten te delen met een divers publiek.

Maar de foodtruck staat tegenwoordig niet alleen de op de hoek van straat. Steeds meer mensen huren een foodtruck in voor hun eigen evenement, zoals een bruiloft of bedrijfsfeest. Een unieke blikvanger op een feest.

Javaans Eetcafé op wielen

De foodtruck van De Indische Catering

De foodtruck van De Indische Catering brengt het lekkerste Indonesische eten op locatie. Voor deze catering op locatie hebben wij drie unieke foodtrucks, waaronder; The Big Red.

Onze showstopper is toch wel de The Big Red. Deze foodtruck was ooit een materiaalwagen van de brandweer en dateert uit 1968. De truck is opgeknapt en omgebouwd tot onze huidige foodtruck. In onze Big Red komt u niets tekort. Het beschikt over een eigen keuken, bar en Italiaanse espressobar.

Altijd vers bereid

Indonesische gerechten uit onze foodtruck

De gerechten uit onze foodtruck worden altijd vers bereid en zijn een gezonde maaltijd. Onze Indische gerechten worden geserveerd in de juiste porties. 

We serveren kleine hapjes, maar ook complete rijstschotels. U komt zeker niets te kort. Wij serveren in onze foodtruck onder ander:

Indian food at wedding ceremony
Complete
rijsschotels
Sate schotels
Saté
schotels
De Indische catering_27
Indonesische
proeverij
South Indian Food
Snacks
(Rendang of Ajam Karry)
Sate schotels
Saté
stokjes

Wilt u graag een jubileum vieren of organiseert u een bedrijfsfeest? We parkeren onze foodtruck op elke locatie. Onze kok gaat aan de slag en bereidt de lekkerste Indische gerechten voor u en uw gasten. De gerechten worden geserveerd in biologische afbreekbare materialen. Daarnaast schenken wij ook nog eens biologische en fairtrade producten. Gegarandeerd altijd een geslaagd feest! 

Extra bijzondere catering

Een foodtruck huren bij De Indische Catering

Bent u op zoek naar catering op locatie en wilt u dit graag extra bijzonder is? De Indische Catering komt graag op locatie met onze foodtruck. Samen met u bespreken wij een geschikt menu en denken graag met u mee. Mocht er bijvoorbeeld slecht weer zijn voorgespeld, dan kunnen wij u helpen met tenten. Zo leveren wij een complete service.

Eigenlijk is onze foodtruck catering geschikt voor elk feest.

Kosten voor het boeken van onze foodtruck

De kosten voor de foodtruck zijn geheel op maat. We werken met standaard arrangementen. Deze arrangementen starten bij € 19,85 per persoon. Maar we passen gerust alles aan naar uw wensen. Hierover nemen wij graag contact met u op. 

Nasi Rames buffet

Prijs: 19,50 p.p.

Javaanse Luxe buffet

Prijs: 24,50 p.p.

Foodtruck arrangement

Prijs: 19,85 p.p.
✔ Inclusief huur foodtruck

Een foodtruck maaltijd bestaat uit het volgende basisbord:

Daarnaast maakt u een keuze uit één van de onderstaande vlees- of vegetarische gerechten. Deze maken het hoofdgerecht compleet:

✔ Inclusief personeel op de foodtruck.

✔ Inclusief kilometervergoeding (tot 25 kilometer vanaf Groningen, daarna in overleg).

✔ Inclusief schoonmaak en afwas.

✔ Met palmblad borden.

✔ Inclusief houten bestek (lepel).

✔ Inclusief papieren servetten.

De Indische catering_22

Samen regelen we de perfecte dag

Meer informatie over onze foodtrucks

Wij werken graag op maat en daarom maken wij ook een offerte op maat. Hierbij willen wij graag voorkomen dat u onverwachte kosten heeft achteraf. Daarom maken wij gebruik van een transparant systeem, zodat u niet achteraf nog extra kosten betaald. Wij informeren u graag over de kosten door middel van een vrijblijvende offerte. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of vragen.

5/5

Zij gingen u voor: