Foodtruck

Foodtruck in Drenthe

Een unieke eyecatcher op elk feest

Foodtruck in Drenthe

Een foodtruck huren op locatie in Drenthe voor uw bedrijfsfeestbruiloft of ander evenement? De foodtrucks van de Indische Catering brengen de lekkerste gerechten naar u! Een compleet verzorgde foodtruck boeken van de Indische Catering is een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten.

Javaans Eetcafé op wielen

Foodtruck huren op locatie in Drenthe

De foodtruck van De Indische Catering brengt het lekkerste Indonesische eten op locatie in Drenthe. Voor deze catering op locatie hebben wij drie unieke foodtrucks ter beschikking, waaronder; The Big Red.

Foodtruck

Onze showstopper is toch wel de The Big Red. Deze foodtruck was ooit een materiaalwagen van de brandweer en dateert uit 1968. De truck is opgeknapt en omgebouwd tot onze huidige foodtruck. In onze Big Red komt u niets tekort. Het beschikt over een eigen keuken, bar en Italiaanse espressobar.

Altijd vers bereid

De Indonesische gerechten uit onze foodtruck

Onze Indonesische foodtrucks bereiden niet alleen de lekkerste gerechten, maar ook de meest gezonde! Het eten wordt altijd vers bereid met de beste biologische en fairtrade producten. Wij zorgen ervoor dat u niks tekort komt! Wij bereiden kleine hapjes, maar ook complete gerechten. 

Wij serveren in onze foodtruck onder andere:

Indian food at wedding ceremony
Complete
rijsschotels
Sate schotels
Saté
schotels
De Indische catering_27
Indonesische
proeverij
South Indian Food
Snacks
(Rendang of Ajam Karry)
Sate schotels
Saté
stokjes

De gerechten worden geserveerd in biologisch afbreekbaar materiaal. Daarnaast gebruiken wij ook zoveel mogelijk biologische en fairtrade producten in ons menu. Hierbij staat duurzaamheid centraal en dragen wij ook ons steentje bij aan een beter milieu. 

Extra bijzondere catering

Waarom een foodtruck in Drenthe huren bij de Indische Catering?

Of het nu gaat om een jubileumfestival of verjaardag, met de foodtruck van de Indische Catering boekt u een cateraar die zorgt voor een onvergetelijke dag.

Wat maakt onze catering zo bijzonder:

  • We parkeren onze foodtruck op elke locatie.
  • De gerechten worden geserveerd in biologisch afbreekbare materialen. Daarnaast werken wij ook met biologische en fair trade producten.
  • Onze koks kunnen van alles vertellen over het heerlijke eten.
  • Wij zorgen voor het schoonmaken en voor de afwas.
  • Keuze uit een standaard pakket of een menu geheel op maat gemaakt.
  • Optioneel: Italiaanse espressobar, wijnbar of biertap.

 

Wilt u meer weten over onze service en mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Onze foodtrucks kunnen ook geboekt worden in:

GroningenFriesland en Overijssel

Wat zijn de kosten van onze foodtrucks?

De kosten van onze foodtrucks zijn variërend en kan afgestemd worden op uw wensen. Er zijn verschillende arrangementen waaruit u kunt kiezen. Deze foodtruck arrangementen starten vanaf €16,50 per persoon. Het is ook mogelijk om een gehele catering op maat te bestellen. Hierover nemen wij graag contact met u op. Ook wanneer u meer vragen heeft over de foodtrucks, kosten of andere zaken. 

Catering Eenvoudig

Prijs: 16,50 p.p.

Catering Normaal

Prijs: 18,50 p.p.

Catering eenvoudig +

Catering Luxe

Prijs: 23,50 p.p.

Catering normaal +

De Indische catering_22

Samen regelen we de perfecte dag

Meer informatie over onze foodtrucks

Wij werken graag op maat. Vraag daarom een offerte aan die bij uw foodtruck wensen past. Hierbij willen wij graag voorkomen dat u onverwachte kosten heeft achteraf. Daarom maken wij gebruik van een transparant systeem, zodat u niet achteraf nog extra kosten betaald. Wij informeren u graag over de kosten door middel van een vrijblijvende offerte. Neem gerust contact met ons op voor een offerte of vragen.

Veelgestelde vragen over foodtrucks

Je kunt een foodtruck huren vanaf minimaal 20 personen.

Wij leveren de foodtruck af op locatie en halen deze na afloop weer terug. 

Als je een foodtruck wilt huren, moet dat ruim van te voren. In verband met veel vraag is op dit moment een half jaar van te voren reserveren van toepassing.

Bij het annuleren van de foodtruck wordt afhankelijk van wanneer je annuleert kosten in rekening gebracht. 

  • Op dezelfde dag annuleren is 100% factureren
  • Binnen 7 dagen annuleren is 50% factureren 

Er zit personeel inbegrepen bij een foodtruck arrangement. Zo hoef je geen zorgen te maken over bediening en kun je heerlijk genieten van je arrangement.

Ja, dat kan zeker. Bij De Indische Catering vinden we het belangrijk om je zo goed mogelijk te helpen. Een arrangement op maat is daarom zeker een optie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, dat kan. Indien je graag een vegetarisch of veganistisch arrangement wilt zullen we dit zo goed mogelijk met je afstemmen. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

We kunnen met de meeste allergieën rekening houden bij de foodtruck. Geef van te voren duidelijk aan om welke allergieën gaan, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

De foodtruck is op alle dagen van de week beschikbaar en tijden in overleg. 

5/5

Zij gingen je voor: