Foodtruck

Foodtruck aan huis

Een unieke eyecatcher op elk feest

Foodtruck aan huis boeken

Heeft u binnenkort zelf iets te vieren, of regelt u bijvoorbeeld een verjaardagbruiloftjubileumbedrijfsfeest of ander evenement? Wij komen met onze foodtruck bij u aan huis! Met deze catering aan huis krijgt u de lekkerste Indonesische gerechten met de beste service om zo een onvergetelijke dag te hebben.

Wat zijn de kosten van onze foodtrucks?

De kosten van het huren van een foodtruck aan huis start vanaf €16,50 per persoon. Daarin bieden wij drie verschillende arrangementen aan. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een menu geheel op maat naar uw wensen. De catering die u boekt is inclusief borden en bestek, op & afbouw buffet, personeelskosten, voorrijkosten en de kok bij het buffet voor uitleg. Vraag nu uw offerte aan bij de Indische Catering. 

Wij leveren de volgende drie standaard cateringen aan:

Catering Eenvoudig

Prijs: 16,50 p.p.

Catering Normaal

Prijs: 18,50 p.p.

Catering eenvoudig +

Catering Luxe

Prijs: 23,50 p.p.

Catering normaal +

Javaans Eetcafé op wielen

De beste foodtruck catering aan huis

Op zoek naar de beste Indonesische foodtruck catering aan huis? De foodtruck van de Indische Catering brengt de lekkerste Indonesische gerechten aan huis. Voor deze Indonesische catering aan huis hebben wij drie unieke foodtrucks, waaronder The Big Red. 

Foodtruck

Onze showstopper is toch wel de The Big Red. Deze foodtruck was ooit een materiaalwagen van de brandweer en dateert uit 1968. De truck is opgeknapt en omgebouwd tot onze huidige foodtruck. In onze Big Red komt u niets tekort. Het beschikt over een eigen keuken, bar en Italiaanse espressobar.

Altijd vers bereid

Foodtruck aan huis met heerlijke Indonesische gerechten

Heerlijk aan huis genieten van authentieke Indonesische gerechten met de foodtruck van De Indische Catering. Onze foodtrucks bereiden de lekkerste gerechten. Het eten wordt altijd vers bereid met de beste biologische en fairtrade producten. Wij zorgen ervoor dat je niks tekort komt! Wij bereiden kleine hapjes, maar ook complete gerechten. 

Wij serveren in onze foodtruck onder andere:

Indian food at wedding ceremony
Complete
rijsschotels
Sate schotels
Saté
schotels
De Indische catering_27
Indonesische
proeverij
South Indian Food
Snacks
(Rendang of Ajam Karry)
Sate schotels
Saté
stokjes

De gerechten worden geserveerd in biologisch afbreekbaar materiaal. Daarnaast gebruiken wij ook zoveel mogelijk biologische en fairtrade producten in ons menu. Hierbij staat duurzaamheid centraal en dragen wij ook ons steentje bij aan een beter milieu. 

Extra bijzondere catering

Waarom een foodtruck aan huis boeken of huren bij de Indische Catering?

Wilt u graag een foodtruck aan huis inhuren of boeken? Bij de Indische Catering bent u op het juiste adres. Een foodtruck huren van de Indische Catering betekent de beste gerechten en hapjes aan huis. Met onze foodtruck gaat u voor een bijzondere en unieke ervaring om zo een onvergetelijke dag te hebben.

Wat maakt onze catering zo bijzonder:

  • We parkeren onze foodtruck op elke locatie.
  • De gerechten worden geserveerd in biologisch afbreekbare materialen. Daarnaast werken wij ook met biologische en fair trade producten.
  • Onze koks kunnen van alles vertellen over het heerlijke eten.
  • Wij zorgen voor het schoonmaken en voor de afwas.
  • Keuze uit een standaard pakket of een menu geheel op maat gemaakt.
  • Optioneel: Italiaanse espressobar, wijnbar of biertap.

 

Onze foodtrucks kunnen op locatie geboekt worden in onder andere: GroningenFrieslandDrenthe en Overijssel

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Foodtruck aan huis voor elke gelegenheid

Ben je op zoek naar een foodtruck voor een bedrijfsfeest? Of misschien wel een bruiloft? De foodtruck van De Indische Catering is geschikt voor elke gelegenheid! Wij zorgen dat je compleet ontzorgt wordt van eten en drinken bij jouw evenement. Onze foodtrucks komen inclusief personeel en je hebt keuze uit een arrangement voor eten, drink, en eten en drinken. Alles komt inclusief bestek, borden en servetten. Je hoeft ook na het evenement niets te doen wat betreft schoonmaken en afwassen. Dit regelen wij allemaal voor je. 

5/5

Zij gingen je voor:

De Indische catering_22

Samen regelen we de perfecte dag

Foodtruck aan huis voor kleine groepen mogelijk?

Ja dan kan. De Indische Catering levert een verzorgde catering vanaf 20 personen. In overleg met ons kunnen wij voor elke groepsgrootte een passende catering aanbieden. Neem hiervoor graag contact met ons op. Bent u al overtuigd van de Indische Catering foodtruck catering? Vraag dan een offerte aan.

Veelgestelde vragen over foodtrucks

Je kunt een foodtruck huren vanaf minimaal 20 personen.

Wij leveren de foodtruck af op locatie en halen deze na afloop weer terug. 

Als je een foodtruck wilt huren, moet dat ruim van te voren. In verband met veel vraag is op dit moment een half jaar van te voren reserveren van toepassing.

Bij het annuleren van de foodtruck wordt afhankelijk van wanneer je annuleert kosten in rekening gebracht. 

  • Op dezelfde dag annuleren is 100% factureren
  • Binnen 7 dagen annuleren is 50% factureren 

Er zit personeel inbegrepen bij een foodtruck arrangement. Zo hoef je geen zorgen te maken over bediening en kun je heerlijk genieten van je arrangement.

Ja, dat kan zeker. Bij De Indische Catering vinden we het belangrijk om je zo goed mogelijk te helpen. Een arrangement op maat is daarom zeker een optie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, dat kan. Indien je graag een vegetarisch of veganistisch arrangement wilt zullen we dit zo goed mogelijk met je afstemmen. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

We kunnen met de meeste allergieën rekening houden bij de foodtruck. Geef van te voren duidelijk aan om welke allergieën gaan, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

De foodtruck is op alle dagen van de week beschikbaar en tijden in overleg.