Foodtruck

Foodtruck aan huis

Een unieke eyecatcher op elk feest

Foodtruck aan huis boeken

Heeft u binnenkort zelf iets te vieren, of regelt u bijvoorbeeld een verjaardagbruiloftjubileumbedrijfsfeest of ander evenement? Wij komen met onze foodtruck bij u aan huis! Met deze catering aan huis krijgt u de lekkerste Indonesische gerechten met de beste service om zo een onvergetelijke dag te hebben.

Javaans Eetcafé op wielen

De beste foodtruck catering aan huis

Op zoek naar de beste Indonesische foodtruck catering aan huis? De foodtruck van de Indische Catering brengt de lekkerste Indonesische gerechten aan huis. Voor deze Indonesische catering aan huis hebben wij drie unieke foodtrucks, waaronder The Big Red. 

Foodtruck

Onze showstopper is toch wel de The Big Red. Deze foodtruck was ooit een materiaalwagen van de brandweer en dateert uit 1968. De truck is opgeknapt en omgebouwd tot onze huidige foodtruck. In onze Big Red komt u niets tekort. Het beschikt over een eigen keuken, bar en Italiaanse espressobar.

Altijd vers bereid

De Indonesische gerechten uit onze foodtruck

Onze foodtrucks bereiden niet alleen de lekkerste gerechten, maar ook de meest gezonde! Het eten wordt altijd vers bereid met de beste biologische en fairtrade producten. Wij zorgen ervoor dat u niks tekort komt! Wij bereiden kleine hapjes, maar ook complete gerechten. 

Wij serveren in onze foodtruck onder andere:

Indian food at wedding ceremony
Complete
rijsschotels
Sate schotels
Saté
schotels
De Indische catering_27
Indonesische
proeverij
South Indian Food
Snacks
(Rendang of Ajam Karry)
Sate schotels
Saté
stokjes

De gerechten worden geserveerd in biologisch afbreekbaar materiaal. Daarnaast gebruiken wij ook zoveel mogelijk biologische en fairtrade producten in ons menu. Hierbij staat duurzaamheid centraal en dragen wij ook ons steentje bij aan een beter milieu. 

Extra bijzondere catering

Waarom een foodtruck aan huis boeken of huren bij de Indische Catering?

Wilt u graag een foodtruck aan huis inhuren of boeken? Bij de Indische Catering bent u op het juiste adres. Een foodtruck huren van de Indische Catering betekent de beste gerechten en hapjes aan huis. Met onze foodtruck gaat u voor een bijzondere en unieke ervaring om zo een onvergetelijke dag te hebben.

Wat maakt onze catering zo bijzonder:

  • We parkeren onze foodtruck op elke locatie.
  • De gerechten worden geserveerd in biologisch afbreekbare materialen. Daarnaast werken wij ook met biologische en fair trade producten.
  • Onze koks kunnen van alles vertellen over het heerlijke eten.
  • Wij zorgen voor het schoonmaken en voor de afwas.
  • Keuze uit een standaard pakket of een menu geheel op maat gemaakt.
  • Optioneel: Italiaanse espressobar, wijnbar of biertap.

 

Onze foodtrucks kunnen op locatie geboekt worden in onder andere: GroningenFrieslandDrenthe en Overijssel

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat zijn de kosten van onze foodtrucks?

De kosten van het huren van een foodtruck aan huis start vanaf €16,50 per persoon. Daarin bieden wij drie verschillende arrangementen aan. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een menu geheel op maat naar uw wensen. De catering die u boekt is inclusief borden en bestek, op & afbouw buffet, personeelskosten, voorrijkosten en de kok bij het buffet voor uitleg. Vraag nu uw offerte aan bij de Indische Catering. 

Wij leveren de volgende drie standaard cateringen aan:

Catering Eenvoudig

Prijs: 16,50 p.p.

Catering Normaal

Prijs: 18,50 p.p.

Catering eenvoudig +

Catering Luxe

Prijs: 23,50 p.p.

Catering normaal +

De Indische catering_22

Samen regelen we de perfecte dag

Kan een foodtruck ook geboekt worden voor kleine groepen?

Ja dan kan. De Indische Catering levert een verzorgde catering vanaf 20 personen. In overleg met ons kunnen wij voor elke groepsgrootte een passende catering aanbieden. Neem hiervoor graag contact met ons op. Bent u al overtuigd van de Indische Catering foodtruck catering? Vraag dan een offerte aan.

5/5

Zij gingen je voor: