Foodtruck

Foodtruck op je bruiloft

De Indische Catering foodtruck

Unieke eyecatcher voor een magische dag​

Dé foodtruck voor je bruiloft

Foodtrucks zijn niet meer weg te denken bij een bruiloft! Ze voegen nog meer magie toe aan je locatie en zorgen voor een speciale sfeer. Denk je erover om een foodtruck te huren voor je grote dag? De rollende keuken van De Indische Catering komt graag – in brandweerstijl – bij je langs!

Wat zijn de kosten?

De kosten voor een foodtruck arrangement zijn geheel op maat. Het is mogelijk om te kiezen uit een standaard arrangement, je huurt dan al een foodtruck vanaf € 19,85 per persoon. Mocht je toch wat meer willen dan het standaard menu, dan horen we dat graag van je.

Onze foodtruck arrangementen

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, bieden wij diverse arrangementen. Deze zie je hieronder. Wil je liever een buffet of wil je jouw gasten graag verwennen met de lekkerste Indische hapjes, dan is dat ook mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op en we maken samen een voorstel op maat.

Nasi Rames buffet

Prijs: 22,50 p.p.

Javaanse Luxe buffet

Prijs: 27,50 p.p.

Foodtruck arrangement

Prijs: 24,50 p.p.
✔ Inclusief huur foodtruck

Een foodtruck maaltijd bestaat uit het volgende basisbord:

Daarnaast maakt u een keuze uit één van de onderstaande vlees- of vegetarische gerechten. Deze maken het hoofdgerecht compleet:

✔ Inclusief personeel op de foodtruck.

✔ Inclusief kilometervergoeding (tot 25 kilometer vanaf Groningen, daarna in overleg).

✔ Inclusief schoonmaak en afwas.

✔ Met palmblad borden.

✔ Inclusief houten bestek (lepel).

✔ Inclusief papieren servetten.

Vers bereid

Diverse foodtrucks voor je trouwfeest

De foodtruck waarmee wij op pad gaan, brengt het lekkerste Indonesische eten op je trouwfeest. We hebben hiervoor de unieke foodtruck The Big Red. Deze oude materiaalwagen van de brandweer is, naast heerlijk Indonesisch eten, ook uitgerust met een Italiaanse espressobar, wijnbar en een biertap!

 

Foodtruck

We serveren kleine hapjes, zoals rendang, maar ook complete schotels. Denk hierbij aan smakelijke rijst- en saté schotels. Het is ook mogelijk om het over een andere boeg te gooien en voor Italiaans eten of zelfs tapas te kiezen voor je bruiloft. Niks is te gek voor ons en we kijken graag met je naar de mogelijkheden! Alle gerechten zijn vers bereid en worden geserveerd in biologisch afbreekbaar servies met bestek.

5/5

Zij gingen je voor:

Complete service

Heerlijk eten voor je bruiloft en meer

Foodtruck The Big Red is uitgebreid en divers. Samen kijken we naar een passend menu en denken we graag met je mee voor je trouwfeest. Ook bij slecht weer komen we gewoon langs, wij zorgen voor tenten zodat iedereen droog van het eten geniet!

 

Op deze manier leveren wij een complete service. Het huren van een foodtruck voor je bruiloft is altijd inclusief:

 

Op- en afbouw
op locatie
Borden en
bestek
Personeel (kok en bediening)
Voorrijkosten

De kosten voor onze catering zijn transparant. Je staat dus nooit voor verrassingen achteraf.

Woman serving customer

Wij komen graag naar je toe

Foodtruck catering op je bruiloft?

Wil je ook graag een foodtruck huren? Dat kan! Wij komen landelijk langs, maar hebben een focus op de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Heb je interesse, maar woon je buiten deze provincies? Geen probleem. Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op, via de mail of telefoon, zodat we samen met je kijken naar de mogelijkheden.

Alles voor de perfecte dag

Foodtruck op maat

We verzorgen niet alleen foodtrucks op bruiloften. We komen ook graag naar festivals, jubilea, verjaardagen, promotiefeesten of bedrijfsfeesten. Wij brengen onze foodtruck of catering op locatie en je kunt meten genieten van je evenement! 

Foodtruck

Veelgestelde vragen over foodtrucks

Je kunt een foodtruck huren vanaf minimaal 20 personen.

Wij leveren de foodtruck af op locatie en halen deze na afloop weer terug. 

Als je een foodtruck wilt huren, moet dat ruim van te voren. In verband met veel vraag is op dit moment een half jaar van te voren reserveren van toepassing.

Bij het annuleren van de foodtruck wordt afhankelijk van wanneer je annuleert kosten in rekening gebracht. 

  • Op dezelfde dag annuleren is 100% factureren
  • Binnen 7 dagen annuleren is 50% factureren 

Er zit personeel inbegrepen bij een foodtruck arrangement. Zo hoef je geen zorgen te maken over bediening en kun je heerlijk genieten van je arrangement.

Ja, dat kan zeker. Bij De Indische Catering vinden we het belangrijk om je zo goed mogelijk te helpen. Een arrangement op maat is daarom zeker een optie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, dat kan. Indien je graag een vegetarisch of veganistisch arrangement wilt zullen we dit zo goed mogelijk met je afstemmen. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

We kunnen met de meeste allergieën rekening houden bij de foodtruck. Geef van te voren duidelijk aan om welke allergieën gaan, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

De foodtruck is op alle dagen van de week beschikbaar en tijden in overleg.