Foodtruck

Foodtruck op uw bruiloft

De Indische Catering foodtruck

Unieke eyecatcher voor een magische dag​

Dé cateraar voor uw trouwfeest

Foodtrucks zijn niet meer weg te denken bij een bruiloft! Ze voegen nog meer magie toe aan uw locatie en zorgen voor een speciale sfeer. Denkt u erover om een foodtruck te huren voor uw grote dag? De rollende keuken van De Indische Catering komt graag – in brandweerstijl – bij u langs!

Vers bereid

Keuze uit verschillende soorten catering

De foodtruck waarmee wij op pad gaan, brengt het lekkerste Indonesische eten op uw trouwfeest. We hebben hiervoor de unieke foodtruck The Big Red. Deze oude materiaalwagen van de brandweer is, naast heerlijk Indonesisch eten, ook uitgerust met een Italiaanse espressobar, wijnbar en een biertap!

We serveren kleine hapjes, zoals rendang, maar ook complete schotels. Denk hierbij aan smakelijke rijst- en saté schotels. Het is ook mogelijk om het over een andere boeg te gooien en voor Italiaans eten of zelfs tapas te kiezen voor uw bruiloft. Niks is te gek voor ons en we kijken graag met u naar de mogelijkheden! Alle gerechten zijn vers bereid en worden geserveerd in biologisch afbreekbaar servies met bestek.

Complete service

Meer dan heerlijk eten

Foodtruck The Big Red is uitgebreid en divers. Samen met u kijken we naar een passend menu en denken we graag met u mee voor uw trouwfeest. Ook bij slecht weer komen we gewoon langs, wij zorgen voor tenten zodat iedereen droog van het eten geniet!

Op deze manier leveren wij een complete service. Het huren van een foodtruck voor uw bruiloft is altijd inclusief:

Op- en afbouw
op locatie
Borden en
bestek
Personeel (kok en bediening)
Voorrijkosten

De kosten voor onze catering zijn transparant. U staat dus nooit voor verrassingen achteraf.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor een foodtruck arrangement zijn geheel op maat. Het is mogelijk om te kiezen uit een standaard arrangement, u huurt dan al een foodtruck vanaf € 19,85 per persoon. Mocht u toch wat meer willen dan het standaard menu, dan horen we dat graag van u.

Onze catering arrangementen

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, bieden wij diverse arrangementen. Deze ziet u hieronder. Wilt u liever een buffet of wilt u uw gasten graag verwennen met de lekkerste Indische hapjes, dan is dat ook mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op en we maken samen met u een voorstel op maat.

Nasi Rames buffet

Prijs: 19,50 p.p.

Javaanse Luxe buffet

Prijs: 24,50 p.p.

Foodtruck arrangement

Prijs: 19,85 p.p.
✔ Inclusief huur foodtruck

Een foodtruck maaltijd bestaat uit het volgende basisbord:

Daarnaast maakt u een keuze uit één van de onderstaande vlees- of vegetarische gerechten. Deze maken het hoofdgerecht compleet:

✔ Inclusief personeel op de foodtruck.

✔ Inclusief kilometervergoeding (tot 25 kilometer vanaf Groningen, daarna in overleg).

✔ Inclusief schoonmaak en afwas.

✔ Met palmblad borden.

✔ Inclusief houten bestek (lepel).

✔ Inclusief papieren servetten.

Woman serving customer

Wij komen graag naar u toe​

Foodtruck catering op uw bruiloft?

Wilt u ook graag een foodtruck huren? Dat kan! Wij komen landelijk langs, maar hebben een focus op de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Heeft u interesse, maar woont u buiten deze provincies? Geen probleem. Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op, via de mail of telefoon, zodat we samen met u kijken naar de mogelijkheden.

Alles voor de perfecte dag

Catering op maat

We verzorgen niet alleen de catering op bruiloften. We komen ook graag naar festivals, jubilea, verjaardagen, promotiefeesten of bedrijfsfeesten. Wanneer wij een plekje hebben om onze foodtruck of catering neer te zetten en u de gasten organiseert, maken we er samen een mooi feest van!

Foodtruck
5/5

Zij gingen u voor: