Foodtruck huren

Een foodtruck huren voor uw evenement of festival

We zien steeds vaker foodtrucks. Ze lokken de gasten niet alleen door hun unieke uiterlijk, maar ook met de lekkerste geuren. Veel organisatoren en particulieren huren een foodtruck om hun evenement een ware eyecatcher te geven. Je slaat twee vliegen in één klap met een foodtruck. De lekkerste gerechten serveren op het evenement, maar ook een blikvanger. Wilt u graag een foodtruck huren voor een evenement of festival? De Indische Catering heeft de foodtruck voor u!

Een foodtruck huren bij De Indische Catering

De Indische Catering biedt twee unieke foodtrucks. Toch is onze ‘Big Red’ het populairst. Deze foodtruck is een gerestaureerde brandweerwagen uit 1968. De foodtruck heeft een eigen keuken, maar ook een unieke bar. De bar heeft een oude koperen opstandpijp en straalpijp als tap. Daarnaast is deze foodtruck helemaal compleet dankzij de Italiaanse espressobar.

Beide foodtrucks beschikken over een keuken en kunnen worden gehuurd met eventuele extra’s. Mocht u slecht weer verwachten, dan kunnen wij ook eventuele tenten leveren.

De lekkerste gerechten vanuit de foodtruck

De Indische Catering behaalt uiteraard niet alleen zijn successen met een leuke foodtruck. Wanneer u onze foodtruck huurt, mag u ook de lekkerste Indische gerechten verwachten. Alles is mogelijk, van complete zes gangen diners tot aan de lekkerste hapjes. We passen ons aan op uw behoeftes en wensen. We maken samen met u een passend plan voor elk evenement of festival.

Foodtruck huren voor elk evenement

De Indische Catering is in te zetten voor elk evenement. Of u nou een festival organiseert of gewoon een feest geeft voor uw verjaardag. Voor elk evenement is onze foodtruck te huren. Samen met u maken wij een kloppend plaatje. Lees hier meer over onze foodtruck.

Meer informatie over onze foodtruck?

Wilt u graag meer informatie over het huren van een foodtruck bij De Indische Catering? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via: 0653183545.

 

 

 Comments are closed.