Foodtruck Groningen

Foodtrucks ziet u tegenwoordig overal. Ze staan op festivals, grote evenementen, maar ook gewoon op de hoek van de straat. De charme van vers bereide gerechten op locatie wordt steeds populairder. Daarnaast biedt het ondernemers de kans om hun passie en kennis van eten te delen met een divers publiek. 

De foodtruck van de Indische catering

De foodtruck van de Indische Catering is een unieke foodtruck. We leveren met onze truck de lekkerste Indische gerechten en hapjes op locatie. 

We hebben maar liefst drie foodtrucks ter beschikking. Elke truck is uniek!  En is een uniek element naast onze standaard catering. 

Foodtruck The Big Red

Onze foodtruck The Big Red is een showstopper! De truck is een oude materiaalwagen van de brandweer uit 1968. Deze hebben wij compleet gerestaureerd en omgebouwd tot foodtruck. Met daarin een eigen keuken, bar en Italiaanse espressobar. Zo komt u zeker niets te kort bij deze foodtruck. 

Foodtruck en Bar

De foodtruck is ons Javaans eetcafé op wielen 

Wanneer u kiest voor een foodtruck van De Indische Catering, dan krijgt u letterlijk een Javaans eetcafé op wielen. Onze catering is gestart vanuit het Javaans Eetcafé in Groningen. 

Schuitendiep 33 Groningen

Met onze Oosterse geuren lokken wij nieuwsgierige gasten zeker om te dineren aan onze bar. De medewerkers van onze foodtruck zijn gastvrij en vertellen u graag over de heerlijke gerechten en de herkomst hiervan. Op deze manier dragen wij onze passie en kennis van Indische eten graag uit. 

De gerechten uit onze foodtruck 

De gerechten uit onze foodtruck worden altijd vers bereid en zijn een gezonde maaltijd. Onze Indische gerechten worden geserveerd in de juiste porties. 

We serveren kleine hapjes, maar ook complete rijstschotels. U komt zeker niets te kort. Wij serveren in onze foodtruck onder ander:

  • Complete rijstschotels.
  • Saté schotels.
  • Indonesische proeverij.
  • Snacks, zoals een rendang snack of Ajam Karry snack.
  • Saté.

Sateh

Dranken uit onze foodtruck

Onze foodtruck is zeer uitgebreid en daardoor maken wij het feest altijd compleet. Met onze Italiaanse espressobar en biertap komt u zeker niets te kort op uw feest of evenement. Uiteraard is het mogelijk dat wij lekkere wijnen op locatie leveren met onze wijnbar.

Kosten foodtruck 

De kosten voor de foodtruck zijn geheel op maat. We werken met standaard pakketten. Deze pakketten starten bij 16,50 per persoon. Maar we passen gerust alles aan naar uw wensen. Hierover nemen wij graag contact met u op. 

Wat mag u verwachten als u een foodtruck huurt bij de Indische Catering Groningen?

 De Indische Catering uit Groningen levert altijd de lekkerste Indische gerechten op elke locatie in Nederland. Onze foodtruck komt bij u op locatie en daarbij gaan wij graag een stapje verder. 

Wij passen onze foodtruck catering geheel aan naar uw wensen. En denken graag met u mee. Mocht er bijvoorbeeld slecht weer zijn voorspeld, dan helpen wij u met tenten. Zo krijgt een complete service.

De foodtruck van de Indische Catering  is ideaal voor catering op festivals, maar ook voor bruiloften feesten en partijen. De foodtruck beschikt over een tap en een wijn- en koffiebar om allerlei (alcoholische) versnaperingen te kunnen serveren. Daarnaast worden authentieke Indische gerechten geserveerd zoals rijstschotels en vegetarische curry’s.

Wil je graag een jubileum vieren of organiseer je een bedrijfsfeest? Ook voor dergelijke evenementen kan de brandweerwagen te hulp schieten. We parkeren de foodtruck op het bedrijfsterrein of zelfs in de achtertuin voor een tuinfeest. Vervolgens komt er een kok die uitleg geeft over de gerechten die worden geserveerd. De gerechten worden geserveerd in biologisch afbreekbare materialen en wij schenken biologische en fairtrade producten. Gegarandeerd een geslaagd feest of evenement!

Meer informatie over onze foodtrucks

Wij werken graag op maat en daarom maken wij ook een offerte op maat. Hierbij willen wij graag voorkomen dat u onverwachte kosten heeft achteraf. Daarom maken wij gebruik van een transparant systeem, zodat u niet achteraf nog extra kosten betaald. Wij informeren u graag over de kosten door middel van een vrijblijvende offerte. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of vragen.

Vraag hier direct een vrijblijvende offerte aanComments are closed.