Foodtruck Groningen

Foodtrucks zijn niet weg te denken uit ons straatbeeld. Ze staan op festivals, grote evenement, maar ook gewoon op de hoek van de straat. De charme van de foodtruck wordt steeds populairder. Daarnaast biedt het restaurateurs de kans om hun passie en kennis van eten te delen met een divers publiek.

Maar de foodtruck staat tegenwoordig niet alleen de op de hoek van straat. Steeds meer mensen huren een foodtruck in voor hun eigen evenement, zoals een bruiloft of bedrijfsfeest. Een unieke eyecatcher op een feest.

De foodtruck van De Indische Catering

De foodtruck van De Indische Catering brengt het lekkerste Indonesische eten op locatie. Voor deze catering op locatie hebben wij drie unieke foodtrucks ter beschikking, waaronder; The Big Red.

Foodtruck The Big Red

Foodtruck en Bar
The Big Red

Onze showstopper is toch wel de The Big Red. Deze foodtruck was ooit een materiaalwagen van de brandweer en dateert uit 1968. De truck is opgeknapt en omgebouwd tot onze huidige foodtruck. In onze Big Red komt u niets tekort. Het beschikt over een eigen keuken, bar en Italiaanse espressobar.

Javaans Eetcafé op wielen

De Indische Catering is ontstaan vanuit het Javaans Eetcafé in Groningen. U krijgt letterlijk ons restaurant op wielen. We delen graag onze liefde voor deze keuken met u, inclusief onze gastvrijheid. Met onze Oosterse geuren lokken wij nieuwsgierige gasten zeker om te dineren aan onze bar. De medewerkers van onze foodtruck zijn gastvrij en vertellen u graag over de heerlijke gerechten en de herkomst hiervan. Op deze manier dragen wij onze passie en kennis van Indische eten graag uit.

Schuitendiep 33 Groningen

De gerechten uit onze foodtruck 

De gerechten uit onze foodtruck worden altijd vers bereid en zijn een gezonde maaltijd. Onze Indische gerechten worden geserveerd in de juiste porties. 

We serveren kleine hapjes, maar ook complete rijstschotels. U komt zeker niets te kort. Wij serveren in onze foodtruck onder ander:

  • Complete rijstschotels.
  • Saté schotels.
  • Indonesische proeverij.
  • Snacks, zoals een rendang snack of Ajam Karry snack.
  • Saté.

Sateh

Dranken uit onze foodtruck

Onze foodtruck is zeer uitgebreid en daardoor maken wij het feest altijd compleet. Met onze Italiaanse espressobar en biertap komt u zeker niets te kort op uw feest of evenement. Uiteraard is het mogelijk dat wij lekkere wijnen op locatie leveren met onze wijnbar.

Kosten foodtruck 

De kosten voor de foodtruck zijn geheel op maat. We werken met standaard pakketten. Deze pakketten starten bij € 16,50 per persoon. Maar we passen gerust alles aan naar uw wensen. Hierover nemen wij graag contact met u op. 

Een foodtruck huren bij De Indische Catering

Bent u op zoek naar catering op locatie en wilt u dit graag extra bijzonder is? De Indische Catering komt graag op locatie met onze foodtruck. Samen met u bespreken wij een geschikt menu en denken graag met u mee. Mocht er bijvoorbeeld slecht weer zijn voorgespeld, dan kunnen wij u helpen met tenten. Zo leveren wij een complete service.

Onze foodtruck catering is geschikt voor:

Eigenlijk is onze foodtruck catering geschikt voor elk feest.

Wilt u graag een jubileum vieren of organiseert u een bedrijfsfeest? We parkeren onze foodtruck op elke locatie. Onze kok gaat aan de slag en bereidt de lekkerste Indische gerechten voor u en uw gasten. De gerechten worden geserveerd in biologische afbreekbare materialen. Daarnaast schenken wij ook nog eens biologische en fairtrade producten. Gegarandeerd altijd een geslaagd feest! 

Meer informatie over onze foodtrucks

Wij werken graag op maat en daarom maken wij ook een offerte op maat. Hierbij willen wij graag voorkomen dat u onverwachte kosten heeft achteraf. Daarom maken wij gebruik van een transparant systeem, zodat u niet achteraf nog extra kosten betaald. Wij informeren u graag over de kosten door middel van een vrijblijvende offerte. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of vragen.

Vraag hier direct een vrijblijvende offerte aanComments are closed.