Foodtruck Groningen

Foodtrucks ziet u tegenwoordig overal. Ze staan niet alleen meer op festivals of grote evenementen, steeds vaker treffen de foodtruck aan op de hoek van de straat. De charme van vers bereide gerechten op locatie wordt steeds populairder. Daarnaast biedt de foodtruck de kans aan ondernemers hun passie en kennis van eten te delen met een divers publiek.

De foodtruck van de Indische catering

De Indische Catering heeft een foodtruck ter beschikking, waarmee catering op locatie wordt geleverd. Met meer dan 10 jaar ervaring in catering en in ons restaurant, serveren wij de lekkerste Indische gerechten en hapjes op locatie. Met onze twee foodtrucks hebben wij een uniek element toegevoegd aan onze cateringsmogelijkheden.

Met onze foodtruck “The Big Red’ steelt u zeker de show. Deze truck is een oude materiaalwagen van de brandweer uit 1968 en is compleet gerestaureerd. De truck is voorzien van alle mogelijkheden voor catering op locatie. Met een eigen keuken, bar en Italiaanse espressobar komt u zeker niets te kort bij deze foodtruck. De foodtruck van de Indische Catering is letterlijk een Javaans eetcafé op wielen.

Onze Oosterse geuren lokken nieuwsgierige gasten zeker om te dineren aan onze bar. Medewerkers van de foodtruck zijn gastvrij en vertellen graag over de heerlijke gerechten en de herkomst ervan. Op deze manier willen wij onze passie en kennis voor Indisch eten graag overdragen aan elke fijnproever en bourgondiër. Het eten wordt in goede porties geserveerd, vers bereid en een gezonde maaltijd. Oftewel een goede toevoeging voor elke festival, bruiloft of ander feest.

Gerechten uit onze foodtruck

Met kennis en passie voor de lekkerste Indische gerechten verrassen wij graag uw gasten met diverse gerechten. Hierbij kunt u denken aan kleine hapjes, maar ook complete rijstschotels. U komt zeker niets te kort. Wij serveren in onze foodtruck onder ander:

  • Complete rijstschotels.
  • Saté schotels.
  • Indonesische proeverij.
  • Snacks, zoals een rendang snack of Ajam Karry snack.
  • Saté.

Dranken uit onze foodtruck

Onze foodtruck is zeer uitgebreid en daardoor maken wij het feest altijd compleet. Met onze Italiaanse espressobar en biertap komt u zeker niets te kort op uw feest of evenement. Uiteraard is het mogelijk dat wij lekkere wijnen op locatie leveren met onze wijnbar.

Wat mag u verwachten als u een foodtruck huurt bij de Indische Catering?

Uiteraard mag u van ons heerlijke Indische gerechten verwachten. Wij leveren graag een complete service en daarom gaan wij net een stapje verder. Naast onze standaard pakketten, is het ook mogelijk catering op maat te verkrijgen bij ons. Alles is mogelijk binnen onze ruime assortiment Indische gerechten en hapjes. Op deze manier maken wij voor elk feest of evenement een passende catering mogelijk met onze foodtruck.

De foodtruck van de Indische Catering  is ideaal voor catering op festivals, maar ook voor feesten en partijen. De foodtruck beschikt over een tap en een wijn- en koffiebar om allerlei (alcoholische) versnaperingen te kunnen serveren. Daarnaast worden authentieke Indische gerechten geserveerd zoals rijstschotels en vegetarische curry’s.

Wil je graag een jubileum vieren of organiseer je een bedrijfsfeest? Ook voor dergelijke evenementen kan de brandweerwagen te hulp schieten. We parkeren de foodtruck op het bedrijfsterrein of zelfs in de achtertuin voor een tuinfeest. Vervolgens komt er een kok die uitleg geeft over de gerechten die worden geserveerd. De gerechten worden geserveerd in biologisch afbreekbare materialen en wij schenken biologische en fairtrade producten. Gegarandeerd een geslaagd feest of evenement!

Meer informatie over onze foodtrucks

Wij werken graag op maat en daarom maken wij ook een offerte op maat. Hierbij willen wij graag voorkomen dat u onverwachte kosten heeft achteraf. Daarom maken wij gebruik van een transparant systeem, zodat u niet achteraf nog extra kosten betaald. Wij informeren u graag over de kosten door middel van een vrijblijvende offerte. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of vragen.

Vraag hier direct een vrijblijvende offerte aanComments are closed.