Foodtruck Groningen

Foodtruck Groningen is een rode brandweerwagen omgetoverd tot een Javaans Eetcafé op wielen. Foodtruck Groningen is ideaal voor catering op festivals, maar ook voor feesten en partijen. De foodtruck beschikt over een tap en een wijn- en koffiebar om allerlei (alcoholische) versnaperingen te kunnen serveren. Daarnaast worden authentieke Indische gerechten geserveerd zoals rijstschotels en vegetarische curry’s.

Foodtruck voor festivals en evenementen in Groningen

De Javaanse foodtruck valt op tussen de andere foodtrucks door het originele design van de foodtruck. Daarnaast lokt de Oosterse geur nieuwsgierige gasten die vervolgens gezellig aan onze bar kunnen dineren. Onze medewerkers zijn gastvrij en willen de gasten graag vertellen over de heerlijke gerechten en de herkomst ervan. Op deze manier willen wij onze passie en kennis voor Indisch eten graag overdragen aan elke fijnproever en bourgondiër. Het eten wordt in goede porties geserveerd, het is vers bereid en het is een gezonde maaltijd. Oftewel, de ultieme toevoeging aan ieder Foodtruck Festival of evenement!

Foodtruck in Groningen boeken?

Wil je graag een jubileum vieren of organiseer je een bedrijfsfeest? Ook voor dergelijke evenementen kan de brandweerwagen te hulp schieten. We parkeren de foodtruck op het bedrijfsterrein of zelfs in de achtertuin voor een tuinfeest. Vervolgens komt er een kok die uitleg geeft over de gerechten die worden geserveerd. De gerechten worden geserveerd in biologisch afbreekbare materialen en wij schenken biologische en fairtrade producten. Gegarandeerd een geslaagd feest of evenement! Neem voor meer informatie en een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.

Vraag hier direct een vrijblijvende offerte aanComments are closed.