Foodtruck

Foodtruck feestje

De Indische Catering foodtruck

Maak een feest nóg specialer

Foodtruck op uw feestje

Bent u druk bezig met het organiseren van een feest en bent u op zoek naar een unieke eyecatcher voor op uw feestje? Onze foodtrucks mogen dan zeker niet ontbreken! Onze meest bekende foodtruck ‘The Big Red’ is bijvoorbeeld voorzien van een Italiaanse espressobar, bar en natuurlijk een eigen keuken. Naast ‘The Big Red’ hebben wij nog een aantal foodtrucks om alles naar uw wens in te vullen. Of het nu een groot of klein feestje is, wij ontzorgen uw catering in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

Complete levering

De Indische Catering voor uw feestje

Sinds 2000 is de Indische Catering actief als cateraar op verschillende feesten zoals bruiloften, verjaardagen en jubilea. Daarnaast hebben we ook op verschillende festivals en evenementen gestaan. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij u en uw gasten een geweldige tijd kunnen bezorgen. Met onze lekkere traditionele Indische gerechten worden uw gasten zeker verwend. Deze gerechten, van mild pittig tot pittig, met kip of rundvlees en groentes worden geserveerd met verschillende soorten rijst. Laat u overweldigen door de aroma’s van de authentieke Indische keuken.

U kunt niet alleen heerlijk eten verwachten, maar ook genieten van onze gastvrije service. Onze medewerkers hebben kennis van zaken en vertellen u graag meer over de Indische gerechten. Daarnaast is elke foodtruck catering inclusief:

Op- en afbouw
op locatie
Borden en
bestek
Personeel (kok en bediening)
Voorrijkosten

Elk feestje is uniek

Het perfecte foodtruck feestje

Wij begrijpen dat u met zo weinig mogelijk zorgen wilt genieten van uw feestje. Ongeacht de rest van de invulling van het feest zorgen wij ervoor dat u qua catering niet tekort komt. Samen met u bespreken wij graag de mogelijkheden, zodat jullie daarna terug kunnen kijken op een geslaagd feestje!

Mocht de Indische keuken toch niet uw favoriete keuken zijn, dan is dat geen probleem. Met onze foodtrucks kunt wij uw feestje ook voorzien van een Italiaanse, tapas– of dranken catering.

Moeten wij bijvoorbeeld rekening houden met een allergie? Dat is geen enkel probleem. Vooraf bespreken wij uw wensen en stemmen wij alles af op uw behoeftes. Wij zorgen ervoor dat de catering perfect bij het (foodtruck) feestje past.

Extra touch voor uw feest

Waarom onze foodtruck voor uw feestje?

Wilt u er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes geregeld is? Wanneer u kiest voor onze foodtruck voor op uw feestje, leveren wij u een catering zonder zorgen.

Wat maakt onze catering zo bijzonder:

  • We parkeren onze foodtruck op elke locatie.
  • De gerechten worden geserveerd in biologisch afbreekbare materialen. Daarnaast werken wij ook met biologische en fair trade producten.
  • Onze koks kunnen van alles vertellen over het heerlijke eten.
  • Wij zorgen voor het schoonmaken en voor de afwas.
  • Keuze uit een standaard pakket of een menu geheel op maat gemaakt.
  • Optioneel: Italiaanse espressobar, wijnbar of biertap.
Woman serving customer

Samen regelen we het perfecte foodtruck feestje

Meer informatie?

Bent u ook benieuwd hoe onze foodtruck uw feestje nog specialer kan maken? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Veelgestelde vragen over foodtrucks

Je kunt een foodtruck huren vanaf minimaal 20 personen.

Wij leveren de foodtruck af op locatie en halen deze na afloop weer terug. 

Als je een foodtruck wilt huren, moet dat ruim van te voren. In verband met veel vraag is op dit moment een half jaar van te voren reserveren van toepassing.

Bij het annuleren van de foodtruck wordt afhankelijk van wanneer je annuleert kosten in rekening gebracht. 

  • Op dezelfde dag annuleren is 100% factureren
  • Binnen 7 dagen annuleren is 50% factureren 

Er zit personeel inbegrepen bij een foodtruck arrangement. Zo hoef je geen zorgen te maken over bediening en kun je heerlijk genieten van je arrangement.

Ja, dat kan zeker. Bij De Indische Catering vinden we het belangrijk om je zo goed mogelijk te helpen. Een arrangement op maat is daarom zeker een optie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, dat kan. Indien je graag een vegetarisch of veganistisch arrangement wilt zullen we dit zo goed mogelijk met je afstemmen. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

We kunnen met de meeste allergieën rekening houden bij de foodtruck. Geef van te voren duidelijk aan om welke allergieën gaan, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

De foodtruck is op alle dagen van de week beschikbaar en tijden in overleg.