Evenementen

Catering op verjaardagen

De uniekste verjaardagscatering

Catering voor elke verjaardag

Verras uw gasten met Indische lekkernijen zonder zelf in de keuken te zweten. Met de Indische Catering huurt u een complete catering op maat, zonder dat u zelf stress heeft. Er zijn namelijk genoeg verjaardagen die u groots mag vieren. En waarom zou u niet uitpakken?

Catering voor een verjaardag is perfect. U heeft geen stress en hoeft niet urenlang in de keuken te staan. Zo geniet u zelf van het feestje en heeft u ruim voldoende tijd voor alle gasten. Zo besteedt u toch ook liever uw verjaardag?

De smakelijkste verjaardagscatering

De Indische Catering voor uw verjaardag

De Indische Catering is een versiering voor elke verjaardag. Met ruim 18 jaar ervaring zorgen wij op elke locatie voor een enorm feest met de lekkerste gerechten. Van hapjes tot aan complete rijsttafels. Wij verzorgen catering in de provincie Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel

Dit doen wij met veel ervaring vanuit ons restaurant in Groningen, Het Javaans Eetcafé. Hierdoor hebben wij meer dan voldoende ervaring met serveren en gastvrijheid. U bent dus garant van een complete ervaring, waarbij alles mogelijk is. Wij helpen u graag met het uitzoeken wat uw wensen zijn en samen komen wij dan tot een mooi plan. Elke verjaardagscatering is uniek en inclusief:

Op- en afbouw
op locatie
Borden en
bestek
Personeel (kok en bediening)
Voorrijkosten

De kosten van onze catering zijn transparant. Alle prijzen voor de catering zijn inclusief de bovenstaande punten. U komt dus nooit voor een verrassing te staan.

Elke jubileum is uniek

Mogelijkheden voor de catering op een verjaardag

Nu vraagt u zich vast af wat de mogelijkheden zijn. Voor de catering kunt u kiezen uit onze standaard arrangementen. Deze arrangementen starten met een prijs vanaf € 19,50. Daarnaast kunt u ook kiezen voor maatwerk. Daarbij selecteert u zelf de hapjes en/of gerechten in samenspraak met ons.

We hanteren een transparant prijzensysteem. U staat dus nooit voor onverwachte kosten achteraf. Onze prijzen inclusief borden en bestek, op- en afbouw, afwas, een kok bij het buffet, personeelskosten en voorrijkosten.

Ontzorging op uw verjaardag

Voordelen van catering op uw verjaardag

Er zijn verschillende voordelen aan catering voor uw verjaardag. Gaat u een groot feest vieren? Dan nodigt u vaak veel gasten uit. Met catering hoeft u niet urenlang in de keuken te staan. Bovendien bespaart u vaak ook nog eens! Denkt u maar eens al die producten die u moet kopen om uw gasten lekkernijen te serveren.

Daarnaast bent u veel tijd kwijt aan opbouwen en opruimen. Bij de Indische Catering hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. Kies een arrangement en wij regelen de rest. U hoeft alleen nog maar de gasten uit te nodigen.

Maar wij gaan graag een stapje verder en denken graag mee. Mocht u bijvoorbeeld tenten nodig hebben. Dan kunnen wij u hierbij ook helpen.

Over De Indische Catering

Onze arrangementen

Wij werken met een drie vaste arrangementen, inclusief heldere prijzen. Geeft u een verjaardagsfeest, maar wilt u geen uitgebreide catering? U kunt ook kiezen voor de Indische hapjes. De Indische Catering verzorgd dan alleen de hapjes voor u verjaardag. Denk aan heerlijke spekkoek en sateh. Wilt u hier graag meer informatie over en bekijken wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Ook wanneer u op zoek bent naar een menu op maat, bent u bij De Indische Catering aan het juiste adres.

Nasi Rames buffet

Prijs: 22,50 p.p.

Javaanse Luxe buffet

Prijs: 27,50 p.p.

Foodtruck arrangement

Prijs: 24,50 p.p.
✔ Inclusief huur foodtruck

Een foodtruck maaltijd bestaat uit het volgende basisbord:

Daarnaast maakt u een keuze uit één van de onderstaande vlees- of vegetarische gerechten. Deze maken het hoofdgerecht compleet:

✔ Inclusief personeel op de foodtruck.

✔ Inclusief kilometervergoeding (tot 25 kilometer vanaf Groningen, daarna in overleg).

✔ Inclusief schoonmaak en afwas.

✔ Met palmblad borden.

✔ Inclusief houten bestek (lepel).

✔ Inclusief papieren servetten.

Samen regelen we de perfecte dag

Groots uitpakken met onze foodtruck op uw verjaardag

Wilt u opvallen op uw verjaardagsfeest en iets wat niet iedereen op zijn feest heeft? Huur dan onze foodtruck in! Met de rode brandweerauto maakt u zeker indruk op uw feest en krijgt u ook nog eens een geheel verzorgde avond, inclusief koffie en thee van onze barista. Gasten bestellen bij de foodtruck hun eten en drinken. Waar het direct wordt klaargemaakt. Een foodtruck is erg leuk als het mooi weer is. Bedenk eens onze rode foodtruck bij u in de tuin! Een unieke manier om uw verjaardag groots te vieren.

Onze foodtruck heeft de bijnaam Big Red en is voorzien van een espressobar, biertap en keuken. Uw gasten zullen niets te kort komen! Naast lekkere Indische gerechten, genieten ook al uw gasten van lekker biertjes, wijntjes en koffie.

Veelgestelde vragen over catering

Je kunt catering bestellen vanaf minimaal 20 personen. 

Wij bezorgen de catering op locatie en halen deze ook op na afloop. De kosten van de bezorging zijn afhankelijk van de regio.

Je hoeft het servies en de bakken die geleverd worden niet af te wassen. 

Een catering bestelling moet 3 dagen van te voren doorgegeven worden. Zo kunnen we op tijd bezig om de lekkerste gerechten voor je klaar te maken. 

Je kunt je bestelling tot 2 dagen van te voren wijzigen. Als je later dan dat een wijziging doorgeeft kunnen wij niet garanderen dat deze wijziging goed wordt doorgevoerd. 

Wij van de Indische catering zorgen ervoor dat alles wordt op- en afgebouwd. Zo kun je zonder zorgen genieten van je evenement.

Je kutn bij ons terecht voor dranken catering, Indonesische catering en crew catering. Naast catering kun je bij ons ook een foodtruck huren.

Als je een bestelling wilt annuleren is het belangrijk om dit minimaal 2 dagen van te voren aan te geven. Als je op dezelfde dag annuleert zijn wij genoodzaakt om 100% te factureren. 

In overleg is het mogelijk om personeel en bediening aanwezig te hebben bij de catering. 

Ja, dat kan zeker. Bij De Indische Catering vinden we het belangrijk om je zo goed mogelijk te helpen. Een arrangement op maat is daarom zeker een optie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, dat kan. Indien je graag een vegetarisch of veganistisch arrangement wilt zullen we dit zo goed mogelijk met je afstemmen. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Wij kunnen in overleg rekening houden met de meeste allergieën.

De kosten zijn afhankelijk van de locatie en welk catering arrangement je kiest. Neem gerust contact op met ons voor een offerte.

5/5

Zij gingen je voor: