Evenementen

Catering op promotiefeesten

Promotiefeest catering na lang en hard werken

Geniet van uw promotiefeest

Promoveren en afstuderen zijn een groot feest. Na lang en hard werken, word je beloond voor het harde werken. Dat mag worden gevierd! U kan een borrel geven, een running diner organiseren en natuurlijk ook gezellig thuis iedereen uitnodigen voor een diner. Wilt u tijd besteden met uw gasten en niet eindeloos in de keuken staan, dan is catering een geschikte keuze. Op deze manier haalt u gemakkelijk lekker eten in huis en heeft u minder werk van het diner. Zo kan u ook lekker genieten.

Ontzorging op uw promotiefeest

De Indische Catering voor uw promotiefeest

Sinds 2000 verzorgt De Indische Catering de lekkerste Indische gerechten op locatie, voor elk gewenst evenement. Met onze lekkere Indische gerechten maken wij uw promotiefeest compleet. U hoeft geen boodschappen te doen of lang in de keuken te staan. Wij verzorgen catering in de provincie Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. U kunt kiezen uit onze complete arrangementen. Deze arrangementen zijn inclusief:

Op- en afbouw
op locatie
Borden en
bestek
Personeel (kok en bediening)
Voorrijkosten

De kosten van onze catering zijn transparant. Alle prijzen voor de catering zijn inclusief de bovenstaande punten. U komt dus nooit voor een verrassing te staan.

Genieten op uw feest

De lekkerste geuren en smaken

Wanneer u een promotiefeest catering bij De Indische Catering boekt, bent u verzekerd van de lekkerste geuren én smaken. Wij garanderen u dat uw gasten versteld zullen staan door de heerlijke smaaksensatie die de Indische keuken te bieden heeft.

Extra touch aan uw promotiefeest

Geen standaard catering

Boekt u De Indische Catering als uw cateraar op een promotiefeest? Dan weet u zeker dat u geen standaard catering boekt! Wij gaan graag een stapje verder. Onze gerechten zijn uniek en vol van smaak en ons personeel legt u gasten alle gerechten uit. Uw gasten komen niets tekort. 

Over De Indische Catering

Onze arrangementen

Wij werken met een drie vaste arrangementen, inclusief heldere prijzen. Natuurlijk is het ook mogelijk arrangementen op maat te bestellen. Wanneer u voorkeuren heeft op het gebied van budget en dieet kunnen wij hier ook op inspelen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om door ons alleen de hapjes te laten verzorgen. We bespreken graag met u de mogelijkheden, zodat de catering volledig naar uw wens is.

Nasi Rames buffet

Prijs: 22,50 p.p.

Javaanse Luxe buffet

Prijs: 27,50 p.p.

Foodtruck arrangement

Prijs: 24,50 p.p.
✔ Inclusief huur foodtruck

Een foodtruck maaltijd bestaat uit het volgende basisbord:

Daarnaast maakt u een keuze uit één van de onderstaande vlees- of vegetarische gerechten. Deze maken het hoofdgerecht compleet:

✔ Inclusief personeel op de foodtruck.

✔ Inclusief kilometervergoeding (tot 25 kilometer vanaf Groningen, daarna in overleg).

✔ Inclusief schoonmaak en afwas.

✔ Met palmblad borden.

✔ Inclusief houten bestek (lepel).

✔ Inclusief papieren servetten.

Samen regelen we het perfecte promotiefeest

Een foodtruck op uw promotiefeest

Naast onze standaard catering, bieden wij nu ook catering met een foodtrucks. U kan kiezen uit onze drie unieke foodtrucks voor een volledig zesgangendiner, maar ook voor een hapje en drankje. Elke foodtruck is te huren inclusief kundige medewerkers, die u graag te woord staan. Zo kan onze barista een lekker kopje koffie maken in  de espressobar. Hiermee verzorgen wij complete catering op maat. Lees hier meer over onze foodtrucks.

Veelgestelde vragen over catering

Je kunt catering bestellen vanaf minimaal 20 personen. 

Wij bezorgen de catering op locatie en halen deze ook op na afloop. De kosten van de bezorging zijn afhankelijk van de regio.

Je hoeft het servies en de bakken die geleverd worden niet af te wassen. 

Een catering bestelling moet 3 dagen van te voren doorgegeven worden. Zo kunnen we op tijd bezig om de lekkerste gerechten voor je klaar te maken. 

Je kunt je bestelling tot 2 dagen van te voren wijzigen. Als je later dan dat een wijziging doorgeeft kunnen wij niet garanderen dat deze wijziging goed wordt doorgevoerd. 

Wij van de Indische catering zorgen ervoor dat alles wordt op- en afgebouwd. Zo kun je zonder zorgen genieten van je evenement.

Je kutn bij ons terecht voor dranken catering, Indonesische catering en crew catering. Naast catering kun je bij ons ook een foodtruck huren.

Als je een bestelling wilt annuleren is het belangrijk om dit minimaal 2 dagen van te voren aan te geven. Als je op dezelfde dag annuleert zijn wij genoodzaakt om 100% te factureren. 

In overleg is het mogelijk om personeel en bediening aanwezig te hebben bij de catering. 

Ja, dat kan zeker. Bij De Indische Catering vinden we het belangrijk om je zo goed mogelijk te helpen. Een arrangement op maat is daarom zeker een optie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, dat kan. Indien je graag een vegetarisch of veganistisch arrangement wilt zullen we dit zo goed mogelijk met je afstemmen. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Wij kunnen in overleg rekening houden met de meeste allergieën.

De kosten zijn afhankelijk van de locatie en welk catering arrangement je kiest. Neem gerust contact op met ons voor een offerte.

5/5

Zij gingen je voor: