Evenementen

Catering op jubilea

Afgestemd op jullie wensen

Catering voor elk jubilea

Heeft u een jubileum te vieren en wilt u uw gasten verwennen met lekkere catering? Dat kan met De Indische Catering. Of u nu tien jaar in dienst ben, of wilt vieren dat u en uw geliefde al 30 jaar samen zijn, wij helpen u graag met de lekkerste gerechten. Door catering in te schakelen, hoeft u zich geen zorgen te maken over boodschappen. Ook staat u niet urenlang in de keuken. U heeft alle tijd voor uw gasten. Uiteraard is alles afgestemd op jullie wensen. Wij verzorgen catering in de provincie Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel

Complete levering

De Indische Catering voor uw jubileum

Sinds 2000 is De Indische Catering actief als cateraar op jubilea. Door onze jarenlange ervaring in ons eetcafé verzorgen wij voor u een complete avond. Met onze lekkere traditionele Indische gerechten worden uw gasten zeker verwend. Deze gerechten met sauzen, van licht pittig tot pittig, met kip of rundvlees, groentes en exotische gerechten worden geserveerd met verschillende soorten rijst. Laat u overweldigen door de aroma’s van de authentieke Indische keuken.

U kunt niet alleen heerlijk eten verwachten, maar ook genieten van onze gastvrije service. Onze medewerkers hebben kennis van zaken en vertellen u graag meer over de Indische gerechten. Daarnaast komt u zeker niet voor verrassingen te staan met de Indische catering.

Op- en afbouw
op locatie
Borden en
bestek
Personeel (kok en bediening)
Voorrijkosten

De kosten van onze catering zijn transparant. Alle prijzen voor de catering zijn inclusief de bovenstaande punten. U komt dus nooit voor een verrassing te staan.

Elke jubileum is uniek

Catering op maat voor uw jubileum

Natuurlijk is het ook mogelijk om arrangement op maat de te bestellen. In overleg is alles mogelijk. We houden graag rekening met uw budget of dieet. Het is ook mogelijk om alleen hapjes bij ons te bestellen. Wij begrijpen goed dat elk jubileum uniek is. Soms past een standaard arrangement daar niet bij, daarom werken wij graag een voorstel op maat voor u uit. Samen met u bespreken wij alle mogelijkheden, zodat het een onvergetelijk en smakelijk jubileum wordt.

Extra touch aan uw jubileum

Geen standaard catering voor uw jubileum

Boekt u De Indische Catering als uw cateraar op een jubileum? Dan weet u zeker dat u geen standaard catering boekt! Wij gaan graag een stapje verder. Onze gerechten zijn uniek en vol van smaak en ons personeel legt u gasten alle gerechten uit. Wilt u een extra touche aan uw jubileum geven? Dat is mogelijk met één van onze foodtrucks. Uw gasten komen gegarandeerd niets tekort. Met De Indische Catering maakt u uw jubileum onvergetelijk.

Over De Indische Catering

Onze arrangementen

Wij werken met een drie vaste arrangementen, inclusief heldere prijzen. Liever een offerte op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Nasi Rames buffet

Prijs: 19,50 p.p.

Javaanse Luxe buffet

Prijs: 24,50 p.p.

Foodtruck arrangement

Prijs: 19,85 p.p.
✔ Inclusief huur foodtruck

Een foodtruck maaltijd bestaat uit het volgende basisbord:

Daarnaast maakt u een keuze uit één van de onderstaande vlees- of vegetarische gerechten. Deze maken het hoofdgerecht compleet:

✔ Inclusief personeel op de foodtruck.

✔ Inclusief kilometervergoeding (tot 25 kilometer vanaf Groningen, daarna in overleg).

✔ Inclusief schoonmaak en afwas.

✔ Met palmblad borden.

✔ Inclusief houten bestek (lepel).

✔ Inclusief papieren servetten.

Samen regelen we de perfecte dag

Wat mag u verwachten?

De Indische Catering voldoet aan al uw wensen en behoeftes. Moeten wij rekening houden met een allergie? Dat is geen enkel probleem. Vooral bespreken wij uw wensen en stemmen wij alles af op uw behoeftes. Wij zorgen ervoor dat de catering perfect bij het jubileum past. 

Alles wordt door ons op locatie geregeld, u hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Wij maken ons druk om de op- en afbouw, de borden en het bestek, de afwas en alles wat bij een catering komt kijken. Daardoor kunt u onbezorgd genieten van het jubileum. Bovendien bezitten wij ook tenten om uw gasten een droge plek te geven, wanneer het toch regent op. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen voor het perfecte jubileum! 

5/5

Zij gingen u voor: