Evenementen

Catering op jubilea

Afgestemd op jullie wensen

Catering voor elk jubilea

Heb je een jubileum te vieren en wil je jouw gasten verwennen met lekkere catering? Dat kan met De Indische Catering. Of je nu tien jaar in dienst ben, of wilt vieren dat jij en je geliefde al 30 jaar samen zijn, wij helpen je graag met de lekkerste gerechten. Door catering in te schakelen, hoef je geen zorgen te maken over boodschappen. Ook sta je niet urenlang in de keuken. Je hebt alle tijd voor je gasten. Uiteraard is alles afgestemd op jullie wensen. Wij verzorgen catering in de provincie Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel

Onze arrangementen

Wij werken met een drie vaste arrangementen, inclusief heldere prijzen. Liever een offerte op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Nasi Rames buffet

Prijs: 22,50 p.p.

Javaanse Luxe buffet

Prijs: 27,50 p.p.

Foodtruck arrangement

Prijs: 24,50 p.p.
✔ Inclusief huur foodtruck

Een foodtruck maaltijd bestaat uit het volgende basisbord:

Daarnaast maakt u een keuze uit één van de onderstaande vlees- of vegetarische gerechten. Deze maken het hoofdgerecht compleet:

✔ Inclusief personeel op de foodtruck.

✔ Inclusief kilometervergoeding (tot 25 kilometer vanaf Groningen, daarna in overleg).

✔ Inclusief schoonmaak en afwas.

✔ Met palmblad borden.

✔ Inclusief houten bestek (lepel).

✔ Inclusief papieren servetten.

Complete levering

De Indische Catering voor je jubileum

Sinds 2000 is De Indische Catering actief als cateraar op jubilea. Door onze jarenlange ervaring in ons eetcafé verzorgen wij voor je een complete avond. Met onze lekkere traditionele Indische gerechten worden jouw gasten zeker verwend. Deze gerechten met sauzen, van licht pittig tot pittig, met kip of rundvlees, groentes en exotische gerechten worden geserveerd met verschillende soorten rijst. Laat je overweldigen door de aroma’s van de authentieke Indische keuken.

Je kunt niet alleen heerlijk eten verwachten, maar ook genieten van onze gastvrije service. Onze medewerkers hebben kennis van zaken en vertellen je graag meer over de Indische gerechten. Daarnaast kom je zeker niet voor verrassingen te staan met de Indische catering.

Op- en afbouw
op locatie
Borden en
bestek
Personeel (kok en bediening)
Voorrijkosten

De kosten van onze catering zijn transparant. Alle prijzen voor de catering zijn inclusief de bovenstaande punten. Je komt dus nooit voor een verrassing te staan.

Elke jubileum is uniek

Catering op maat voor je jubileum

Natuurlijk is het ook mogelijk om arrangement op maat de te bestellen. In overleg is alles mogelijk. We houden graag rekening met je budget of dieet. Het is ook mogelijk om alleen hapjes bij ons te bestellen. Wij begrijpen goed dat elk jubileum uniek is. Soms past een standaard arrangement daar niet bij, daarom werken wij graag een voorstel op maat voor je uit. We bespreken samen met je alle mogelijkheden, zodat het een onvergetelijk en smakelijk jubileum wordt.

Extra touch aan je jubileum

Geen standaard catering voor je jubileum

Boek je De Indische Catering als je cateraar op een jubileum? Dan weet je zeker dat je geen standaard catering boekt! Wij gaan graag een stapje verder. Onze gerechten zijn uniek en vol van smaak en ons personeel legt je gasten alle gerechten uit. Wil je een extra touch aan je jubileum geven? Dat is mogelijk met één van onze foodtrucks.  Je gasten komen gegarandeerd niets tekort. Met De Indische Catering maakt je jouw jubileum onvergetelijk.

Over De Indische Catering

Samen regelen we de perfecte dag

Wat mag je verwachten?

De Indische Catering voldoet aan al je wensen en behoeftes. Moeten wij rekening houden met een allergie? Dat is geen enkel probleem. Vooral bespreken wij je wensen en stemmen wij alles af op je behoeftes. Wij zorgen ervoor dat de catering perfect bij het jubileum past. 

Alles wordt door ons op locatie geregeld, je hoeft je dus nergens zorgen over te maken. Wij maken ons druk om de op- en afbouw, de borden en het bestek, de afwas en alles wat bij een catering komt kijken. Daardoor kun je onbezorgd genieten van het jubileum. Bovendien bezitten wij ook tenten om je gasten een droge plek te geven, wanneer het toch regent op. Wat je wensen ook zijn, wij zorgen voor het perfecte jubileum! 

Veelgestelde vragen over catering

Je kunt catering bestellen vanaf minimaal 20 personen. 

Wij bezorgen de catering op locatie en halen deze ook op na afloop. De kosten van de bezorging zijn afhankelijk van de regio.

Je hoeft het servies en de bakken die geleverd worden niet af te wassen. 

Een catering bestelling moet 3 dagen van te voren doorgegeven worden. Zo kunnen we op tijd bezig om de lekkerste gerechten voor je klaar te maken. 

Je kunt je bestelling tot 2 dagen van te voren wijzigen. Als je later dan dat een wijziging doorgeeft kunnen wij niet garanderen dat deze wijziging goed wordt doorgevoerd. 

Wij van de Indische catering zorgen ervoor dat alles wordt op- en afgebouwd. Zo kun je zonder zorgen genieten van je evenement.

Je kutn bij ons terecht voor dranken catering, Indonesische catering en crew catering. Naast catering kun je bij ons ook een foodtruck huren.

Als je een bestelling wilt annuleren is het belangrijk om dit minimaal 2 dagen van te voren aan te geven. Als je op dezelfde dag annuleert zijn wij genoodzaakt om 100% te factureren. 

In overleg is het mogelijk om personeel en bediening aanwezig te hebben bij de catering. 

Ja, dat kan zeker. Bij De Indische Catering vinden we het belangrijk om je zo goed mogelijk te helpen. Een arrangement op maat is daarom zeker een optie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, dat kan. Indien je graag een vegetarisch of veganistisch arrangement wilt zullen we dit zo goed mogelijk met je afstemmen. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Wij kunnen in overleg rekening houden met de meeste allergieën.

De kosten zijn afhankelijk van de locatie en welk catering arrangement je kiest. Neem gerust contact op met ons voor een offerte.

5/5

Zij gingen je voor: