Evenementen

Festivals

Foodtruck

Het lekkerste festival

Catering voor elk festival

Bezig met het plannen van een festival? Dan kan heerlijk eten niet ontbreken. Uw gasten zullen na verloop van tijd eten krijgen. Goed (en uniek) eten is één van de belangrijkste zaken wat uw festival kan maken of breken. Wij hebben ruime ervaring met festival cateringen en staan al ruim 15 jaar op festivals. Van kleine festivals tot grote festivals met tienduizenden bezoekers, niets is ons te gek. Wij zorgen graag voor uniek eten voor uw gasten.

Onze arrangementen

Wij bieden drie standaard arrangementen aan, maar voor veel festivals krijgen wij de vraag voor een voorstel op maat. Die werken wij natuurlijk graag voor u uit, neem vrijblijvend contact met ons op.

Nasi Rames buffet

Prijs: 22,50 p.p.

Javaanse Luxe buffet

Prijs: 27,50 p.p.

Foodtruck arrangement

Prijs: 24,50 p.p.
✔ Inclusief huur foodtruck

Een foodtruck maaltijd bestaat uit het volgende basisbord:

Daarnaast maakt u een keuze uit één van de onderstaande vlees- of vegetarische gerechten. Deze maken het hoofdgerecht compleet:

✔ Inclusief personeel op de foodtruck.

✔ Inclusief kilometervergoeding (tot 25 kilometer vanaf Groningen, daarna in overleg).

✔ Inclusief schoonmaak en afwas.

✔ Met palmblad borden.

✔ Inclusief houten bestek (lepel).

✔ Inclusief papieren servetten.

Uniek eten op een festival

De Indische Catering op uw festival

De Indische Catering is een cateraar met passie voor de Indische keuken. Door onze heerlijke Indische gerechten, zorgt u voor een onvergetelijk en overheerlijk festival. Wij houden rekening met al uw wensen en zorgen voor heerlijke (festival maaltijden. Onze catering is altijd inclusief:

Op- en afbouw
op locatie
Borden en
bestek
Personeel (kok en bediening)
Voorrijkosten

De kosten van onze catering is transparant. Alle kosten voor de catering zijn inclusief de bovenstaande punten. U staat dus nooit voor verrassingen achteraf.

Onvergetelijk eten voor een onvergetelijk festival

Catering op maat voor uw festival

De Indische Catering begrijpt maar al te goed dat elke festival uniek is. Samen met u zorgen wij voor een passend arrangement, zoals diverse maaltijden die festivalgasten kunnen afhalen of kopen. Dit betekent ook dat een standaard arrangement vaak niet past. Daarom werken wij graag een voorstel op maat voor u uit. Samen met u bespreken wij graag de mogelijkheden, zodat jullie festival het beste festival wordt.

Extra touch aan uw festival

Geen standaard catering voor uw festival

De Indische Catering is uiteraard geen standaard catering voor uw festival dankzij de unieke Indische gerechten. Maar wij gaan graag een stapje verder! Onze unieke cateringsbus is een ware eyecatcher en wordt ook aangeboden bij onze cateringsactiviteiten. De foodtruck is voorzien van een tap en espressobar.

Samen regelen wij het perfecte festival

Wat mag u verwachten van de Indische Catering op uw festival?

U mag verwachten dat De Indische Catering voldoet aan uw wensen en behoeftes. Vooraf bespreken wij samen met u graag alle mogelijkheden en stemmen dit af op uw wensen en behoeftes. Wij maken met samen u een plan dat past bij uw festival. Uiteraard wordt alles op locatie geregeld door ons. U hoeft zich dus ook nergens zorgen over te maken. Bovendien bezitten wij ook tenten om uw gasten een droge plek te geven, wanneer het toch regent op.

Veelgestelde vragen over catering

Je kunt catering bestellen vanaf minimaal 20 personen. 

Wij bezorgen de catering op locatie en halen deze ook op na afloop. De kosten van de bezorging zijn afhankelijk van de regio.

Je hoeft het servies en de bakken die geleverd worden niet af te wassen. 

Een catering bestelling moet 3 dagen van te voren doorgegeven worden. Zo kunnen we op tijd bezig om de lekkerste gerechten voor je klaar te maken. 

Je kunt je bestelling tot 2 dagen van te voren wijzigen. Als je later dan dat een wijziging doorgeeft kunnen wij niet garanderen dat deze wijziging goed wordt doorgevoerd. 

Wij van de Indische catering zorgen ervoor dat alles wordt op- en afgebouwd. Zo kun je zonder zorgen genieten van je evenement.

Je kutn bij ons terecht voor dranken catering, Indonesische catering en crew catering. Naast catering kun je bij ons ook een foodtruck huren.

Als je een bestelling wilt annuleren is het belangrijk om dit minimaal 2 dagen van te voren aan te geven. Als je op dezelfde dag annuleert zijn wij genoodzaakt om 100% te factureren. 

In overleg is het mogelijk om personeel en bediening aanwezig te hebben bij de catering. 

Ja, dat kan zeker. Bij De Indische Catering vinden we het belangrijk om je zo goed mogelijk te helpen. Een arrangement op maat is daarom zeker een optie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, dat kan. Indien je graag een vegetarisch of veganistisch arrangement wilt zullen we dit zo goed mogelijk met je afstemmen. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Wij kunnen in overleg rekening houden met de meeste allergieën.

De kosten zijn afhankelijk van de locatie en welk catering arrangement je kiest. Neem gerust contact op met ons voor een offerte.

5/5

Zij gingen je voor: