Evenementen

Evenementen catering

De lekkerste catering op evenementen

Catering voor elk evenement

Met ruim 22 jaar ervaring in de catering zijn wij de geschikte kandidaat om de catering van uw evenement te verzorgen. Wij houden van wat wij doen en doen dit ook met passie. Dit zult u zeker terug proeven in onze heerlijke Indische gerechten. De Indische Catering heeft genoeg ervaring om uw gasten te voorzien van een heerlijke maaltijd. We streven naar het maximale en willen er alles aan doen om te zorgen dat uw evenement slaagt. Of u nu op zoek bent naar een cateraar voor grote of kleine evenementen, het valt allemaal te realiseren en wij doen dit ook met plezier.

Evenementen catering met de beste geuren en smaken

De Indische Catering voor een evenement

De Indische Catering verdiept zich altijd in de behoeftes en wensen van de klant. Zo ontstaat er catering service op maat. Door onze persoonlijke aandacht maken wij elk evenement tot een succes. Het zijn namelijk de kleine dingen die het verschil maken! Op elk evenement zorgen wij met ons professionele team altijd voor:

Op- en afbouw
op locatie
Borden en
bestek
Personeel (kok en bediening)
Voorrijkosten

De kosten van onze catering zijn transparant. Alle prijzen voor de catering zijn inclusief de bovenstaande punten. U komt dus nooit voor een verrassing te staan.

Elke evenement is uniek

Wat kunt u verwachten bij De Indische Catering?

Met onze kennis van de Indische keuken creëren wij een sensationele smaak ervaring. We laten u kennis maken met deze traditionele keuken. Uw smaak wordt geprikkeld door de niet-alledaagse kruiden en bereidingswijzen. Naast deze smaaksensatie, mag u ook een complete service verwachten. De Indische Catering biedt standaard arrangementen, maar er is ook zeker ruimte voor catering op maat. We houden zeker rekening met uw behoeftes en wensen bij elke catering. Bovendien is alle mogelijk, van complete diners tot aan hapjes!

Extra touch aan een evenement

Mogelijkheden catering op uw evenement

Welk evenement u ook organiseert, alles is mogelijk. We staan open voor bedrijfsfeesten, bruiloften, promotiefeesten, festivals, jubilea, verjaardagen,  en alle andere soorten grote evenementen. We bespreken graag met u de mogelijkheden en maken een passend ontwerp voor u.

De Indische Catering maakt het mogelijk om complete diners op locatie te leveren. Dit kan in de vorm van een buffet, maar het is ook mogelijk dat ons personeel gerechten aan tafel serveert. Afhankelijk van uw evenement en uw wensen maken wij een passend plan. Ons personeel is inzetbaar voor alle vormen van catering!

Over De Indische Catering

Prijzen voor catering op uw evenement

Wij hanteren een transparant systeem voor onze cateringmogelijkheden. Onze cateringsarrangementen zijn altijd inclusief en daardoor staat u ook zeker niet voor verrassingen achteraf. Wilt u meer weten of bent u op zoek naar een offerte op maat? Wij informeren u graag!

Nasi Rames buffet

Prijs: 19,50 p.p.

Javaanse Luxe buffet

Prijs: 24,50 p.p.

Foodtruck arrangement

Prijs: 19,85 p.p.
✔ Inclusief huur foodtruck

Een foodtruck maaltijd bestaat uit het volgende basisbord:

Daarnaast maakt u een keuze uit één van de onderstaande vlees- of vegetarische gerechten. Deze maken het hoofdgerecht compleet:

✔ Inclusief personeel op de foodtruck.

✔ Inclusief kilometervergoeding (tot 25 kilometer vanaf Groningen, daarna in overleg).

✔ Inclusief schoonmaak en afwas.

✔ Met palmblad borden.

✔ Inclusief houten bestek (lepel).

✔ Inclusief papieren servetten.

Samen zorgen wij voor een perfect evenement

Catering vanuit onze foodtruck voor evenementen

Onze foodtruck mag zeker niet worden vergeten. De Javaanse Cateringsbus valt op en lokt uw gasten naar de foodtruck. Uw gasten kunnen gezellig dineren aan de bar en genieten van lekker drankje. De foodtruck is voorzien van biertap en espressobar. Op deze manier geven wij elk evenement een ware eyecatcher.

We verzorgen in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel op locatie. Organiseert u een evenement op één van deze locaties? Schroom u dan niet! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

5/5

Zij gingen u voor: