Evenementen

Catering op een bruiloft

Afgestemd op jullie wensen

Catering voor elke bruiloft

Ben je druk je bruiloft aan het plannen en op zoek naar een unieke cateraar? De Indische Catering is deze uniek cateraar. Wij maken graag je bruiloft compleet met de lekkerste Indische gerechten. Zijn jullie ware avonturiers op het gebied van reizen en in de keuken? Dan bieden wij de arrangementen en mogelijkheden die passen bij jullie. Uiteraard is alles afgestemd op jullie wensen. Wij verzorgen onder anderen catering in de provincie Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel

Onze arrangement

Voor elke bruiloft hebben wij drie arrangementen voor catering uitgewerkt. Uiteraard is het voor ons ook mogelijk om een voorstel op maat uit te werken, neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen rekening houden met alle wensen en dieeteisen. Samen maken wij van jullie bruiloft een onvergetelijke dag.

Nasi Rames buffet

Prijs: 22,50 p.p.

Javaanse Luxe buffet

Prijs: 27,50 p.p.

Foodtruck arrangement

Prijs: 24,50 p.p.
✔ Inclusief huur foodtruck

Een foodtruck maaltijd bestaat uit het volgende basisbord:

Daarnaast maakt u een keuze uit één van de onderstaande vlees- of vegetarische gerechten. Deze maken het hoofdgerecht compleet:

✔ Inclusief personeel op de foodtruck.

✔ Inclusief kilometervergoeding (tot 25 kilometer vanaf Groningen, daarna in overleg).

✔ Inclusief schoonmaak en afwas.

✔ Met palmblad borden.

✔ Inclusief houten bestek (lepel).

✔ Inclusief papieren servetten.

Complete levering

De Indische Catering op je bruiloft

De Indische Catering is een cateraar met passie voor de Indische keuken. Onze catering is ontstaan vanuit het Javaans Eetcafé in Groningen. Met onze gastvrijheid en passie maken wij elke bruiloft uniek. Onze cateringmogelijkheden bestaan uit verscheidene opties. Wil je graag een buffet? Dan is dat mogelijk. Wil je graag je avondgasten verwennen met de lekkerste Indische hapjes, dan is dat ook mogelijk. Bovendien leveren wij complete catering. Onze catering is altijd inclusief:

Op- en afbouw
op locatie
Borden en
bestek
Personeel (kok en bediening)
Voorrijkosten

De kosten van onze catering is transparant. Alle kosten voor de catering zijn inclusief de bovenstaande punten. Je staat dus nooit voor verrassingen achteraf.

Elke bruiloft is uniek

Catering op maat voor je bruiloft

De Indische Catering begrijpt maar al te goed dat elke bruiloft uniek is. Samen met je geliefde geef je een persoonlijke draai aan deze mooie dag. Dit betekent ook dat een standaard arrangement vaak niet past. Daarom werken wij ook graag op maat. We bespreken graag samen de mogelijkheden, zodat jullie trouwdag ook echt de mooiste dag van jullie leven wordt.

Extra touch aan je bruiloft

Geen standaard catering voor je bruiloft

De Indische Catering is uiteraard geen standaard catering voor je bruiloft dankzij de unieke Indische gerechten. Maar wij gaan graag een stapje verder! Onze unieke cateringsbus is een ware eyecatcher en wordt ook aangeboden bij onze cateringsactiviteiten. Wil je graag een extra touch geven aan je bruiloft? Dat kan met onze foodtruck. Vanuit onze foodtruck serveren wij complete zes gangen diners. De foodtruck is voorzien van een tap en espressobar. Jullie gasten komen zeker niets tekort! Bovendien maken wij je bruiloft op deze manier helemaal bijzonder.

Indian food delivery

Samen regelen we de perfecte dag

Wat mag je verwachten van de Indische Catering op je bruiloft?

Je mag verwachten dat De Indische Catering voldoet aan je wensen en behoeftes. Vooraf bespreken wij samen met je alle mogelijkheden en stemmen dit af op je wensen en behoeftes. Wij maken met samen je een plan dat past bij je bruiloft. Uiteraard wordt alles op locatie geregeld door ons. Je hoeft je dus ook nergens zorgen over te maken. Bovendien bezitten wij ook tenten om je gasten een droge plek te geven, wanneer het toch regent op. Wat je wensen ook zijn, wij regelen samen de perfecte dag! Naast bruiloften, verzorgen wij ook catering voor bedrijfsfeesten, promotiefeesten, festivals, jubilea, verjaardagen, en alle andere soorten grote evenementen.  

Veelgestelde vragen over catering

Je kunt catering bestellen vanaf minimaal 20 personen. 

Wij bezorgen de catering op locatie en halen deze ook op na afloop. De kosten van de bezorging zijn afhankelijk van de regio.

Je hoeft het servies en de bakken die geleverd worden niet af te wassen. 

Een catering bestelling moet 3 dagen van te voren doorgegeven worden. Zo kunnen we op tijd bezig om de lekkerste gerechten voor je klaar te maken. 

Je kunt je bestelling tot 2 dagen van te voren wijzigen. Als je later dan dat een wijziging doorgeeft kunnen wij niet garanderen dat deze wijziging goed wordt doorgevoerd. 

Wij van de Indische catering zorgen ervoor dat alles wordt op- en afgebouwd. Zo kun je zonder zorgen genieten van je evenement.

Je kutn bij ons terecht voor dranken catering, Indonesische catering en crew catering. Naast catering kun je bij ons ook een foodtruck huren.

Als je een bestelling wilt annuleren is het belangrijk om dit minimaal 2 dagen van te voren aan te geven. Als je op dezelfde dag annuleert zijn wij genoodzaakt om 100% te factureren. 

In overleg is het mogelijk om personeel en bediening aanwezig te hebben bij de catering. 

Ja, dat kan zeker. Bij De Indische Catering vinden we het belangrijk om je zo goed mogelijk te helpen. Een arrangement op maat is daarom zeker een optie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, dat kan. Indien je graag een vegetarisch of veganistisch arrangement wilt zullen we dit zo goed mogelijk met je afstemmen. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Wij kunnen in overleg rekening houden met de meeste allergieën.

De kosten zijn afhankelijk van de locatie en welk catering arrangement je kiest. Neem gerust contact op met ons voor een offerte.

5/5

Zij gingen je voor: