Evenementen

Catering op een bruiloft

Afgestemd op jullie wensen

Catering voor elke bruiloft

Druk uw bruiloft aan het plannen en op zoek naar een unieke cateraar? De Indische Catering is deze uniek cateraar. Wij maken graag uw bruiloft compleet met de lekkerste Indische gerechten. Zijn jullie ware avonturiers op het gebied van reizen en in de keuken? Dan bieden wij de arrangementen en mogelijkheden die passen bij jullie. Uiteraard is alles afgestemd op jullie wensen. Wij verzorgen onder anderen catering in de provincie Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel

Complete levering

De Indische Catering op uw bruiloft

De Indische Catering is een cateraar met passie voor de Indische keuken. Onze catering is ontstaan vanuit het Javaans Eetcafé in Groningen. Met onze gastvrijheid en passie maken wij elke bruiloft uniek. Onze cateringmogelijkheden bestaan uit verscheidene opties. Wilt u graag een buffet? Dan is dat mogelijk. Wilt u graag uw avondgasten verwennen met de lekkerste Indische hapjes, dan is dat ook mogelijk. Bovendien leveren wij complete catering. Onze catering is altijd inclusief:

Op- en afbouw
op locatie
Borden en
bestek
Personeel (kok en bediening)
Voorrijkosten

De kosten van onze catering is transparant. Alle kosten voor de catering zijn inclusief de bovenstaande punten. U staat dus nooit voor verrassingen achteraf.

Elke bruiloft is uniek

Catering op maat voor uw bruiloft

De Indische Catering begrijpt maar al te goed dat elke bruiloft uniek is. Samen met uw geliefde geeft u uw eigen persoonlijke draai aan deze mooie dag. Dit betekent ook dat een standaard arrangement vaak niet past. Daarom werken wij ook graag op maat. Samen met u bespreken wij graag de mogelijkheden, zodat jullie trouwdag ook echt de mooiste dag van jullie leven wordt.

Extra touch aan uw bruiloft

Geen standaard catering voor uw bruiloft

De Indische Catering is uiteraard geen standaard catering voor uw bruiloft dankzij de unieke Indische gerechten. Maar wij gaan graag een stapje verder! Onze unieke cateringsbus is een ware eyecatcher en wordt ook aangeboden bij onze cateringsactiviteiten. Wilt u graag een extra touche geven aan uw bruiloft? Dat kan met onze foodtruck. Vanuit onze foodtruck serveren wij complete zes gangen diners. De foodtruck is voorzien van een tap en espressobar. Uw gasten komen zeker niets tekort! Bovendien maken wij uw bruiloft op deze manier helemaal bijzonder.

Onze arrangement

Voor elke bruiloft hebben wij drie arrangementen voor catering uitgewerkt. Uiteraard is het voor ons ook mogelijk om een voorstel op maat uit te werken, neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen rekening houden met alle wensen en dieeteisen. Samen maken wij van jullie bruiloft een onvergetelijke dag.

Nasi Rames buffet

Prijs: 19,50 p.p.

Javaanse Luxe buffet

Prijs: 24,50 p.p.

Foodtruck arrangement

Prijs: 19,85 p.p.
✔ Inclusief huur foodtruck

Een foodtruck maaltijd bestaat uit het volgende basisbord:

Daarnaast maakt u een keuze uit één van de onderstaande vlees- of vegetarische gerechten. Deze maken het hoofdgerecht compleet:

✔ Inclusief personeel op de foodtruck.

✔ Inclusief kilometervergoeding (tot 25 kilometer vanaf Groningen, daarna in overleg).

✔ Inclusief schoonmaak en afwas.

✔ Met palmblad borden.

✔ Inclusief houten bestek (lepel).

✔ Inclusief papieren servetten.

Indian food delivery

Samen regelen we de perfecte dag

Wat mag u verwachten van de Indische Catering op uw bruiloft?

U mag verwachten dat De Indische Catering voldoet aan uw wensen en behoeftes. Vooraf bespreken wij samen met u graag alle mogelijkheden en stemmen dit af op uw wensen en behoeftes. Wij maken met samen u een plan dat past bij uw bruiloft. Uiteraard wordt alles op locatie geregeld door ons. U hoeft zich dus ook nergens zorgen over te maken. Bovendien bezitten wij ook tenten om uw gasten een droge plek te geven, wanneer het toch regent op. Wat uw wensen ook zijn, wij regelen samen u de perfecte dag! Naast bruiloften, verzorgen wij ook catering voor bedrijfsfeesten, promotiefeesten, festivals, jubilea, verjaardagen, en alle andere soorten grote evenementen.  

5/5

Zij gingen u voor: