Evenementen

Catering op bedrijfsfeesten

De Indische Catering

Afgestemd op jullie wensen

Catering voor elk bedrijfsfeest

Druk een bedrijfsfeest aan het plannen en op zoek naar een unieke cateraar? De Indische Catering is deze uniek cateraar. Wij maken graag elk bedrijfsfeest compleet met de lekkerste Indische gerechten. Zijn jullie ware avonturiers op het gebied van reizen en in de keuken? Dan bieden wij de arrangementen en mogelijkheden die passen bij jullie. Uiteraard is alles afgestemd op jullie wensen.

Complete levering

De Indische Catering op uw bedrijfsfeest

De Indische Catering is een cateraar met passie voor de Indische keuken. Onze catering is ontstaan vanuit het Javaans Eetcafé in Groningen. Wij hebben honderden cateringen op bedrijfsfeesten verzorgd, dus begrijpen goed wat uw behoeften zijn. Onze cateringsmogelijkheden bestaan uit verscheidene opties. Wij begrijpen dat iedereen andere wensen heeft. Uiteraard zijn de grootste wensen ontzorgt worden en heerlijk eten. Dat lukt zeker wel! Wij verzorgen authentieke Indische gerechten en hapjes op locatie geheel op maat. Wij verzorgen catering in de provincie Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Wij onderscheiden ons als Indische cateraar van andere cateraars door onze Indische gerechten. Wanneer u kiest voor onze catering zullen we de gasten verrassen met heerlijke gerechten en elke catering is inclusief:

Op- en afbouw
op locatie
Borden en
bestek
Personeel (kok en bediening)
Voorrijkosten

De kosten van onze catering is transparant. Alle kosten voor de catering zijn inclusief de bovenstaande punten. U staat dus nooit voor verrassingen achteraf.

Elk bedrijfsfeest is uniek

Catering op maat voor uw bedrijfsfeest

Wij begrijpen dat iedereen andere wensen heeft. Uiteraard zijn de grootste wensen ontzorgt worden en heerlijk eten. Dat lukt zeker wel! Wij verzorgen authentieke Indische gerechten en hapjes op locatie geheel op maat. Wij onderscheiden ons als Indische cateraar van andere cateraars door onze Indische gerechten. Door de rijke smaken en geuren van de Indische keuken is onze catering gegarandeerd een verrijking voor elk bedrijfsfeest. Geeft u toch liever de voorkeur aan een andere keuken? Of wilt u Indonesische catering combineren met Italiaanse catering of tapas catering? Dan is dat ook mogelijk.

Extra touch aan uw bedrijfsfeest

Geen standaard catering voor uw bedrijfsfeest

De Indische Catering is uiteraard geen standaard catering voor uw bedrijfsfeest dankzij de unieke Indische gerechten op basis van uw wensen. Maar wij gaan graag een stapje verder! Onze unieke cateringsbus is een ware eyecatcher en wordt ook aangeboden bij onze cateringsactiviteiten. Uw gasten komen niets tekort! 

Wanneer u kiest voor onze bedrijfscatering, leveren wij een catering zonder zorgen. Wij bouwen alles zelf op en af. Daarnaast zorgen wij dat bestek, servetten en tafels aanwezig zijn. Bij onze catering is altijd een kok aanwezig voor de nodige uitleg over onze gerechten.

Onze arrangementen

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die wij bieden en denken graag mee. Welke wensen u ook heeft! Wij kunnen alleen een hapje en een drankje verzorgen, maar ook complete diners. Wij bieden drie standaard arrangementen aan voor bedrijfsfeesten, maar het is uiteraard ook mogelijk een menu op basis van uw wensen uit te werken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Nasi Rames buffet

Prijs: 19,50 p.p.

Javaanse Luxe buffet

Prijs: 24,50 p.p.

Foodtruck arrangement

Prijs: 19,85 p.p.
✔ Inclusief huur foodtruck

Een foodtruck maaltijd bestaat uit het volgende basisbord:

Daarnaast maakt u een keuze uit één van de onderstaande vlees- of vegetarische gerechten. Deze maken het hoofdgerecht compleet:

✔ Inclusief personeel op de foodtruck.

✔ Inclusief kilometervergoeding (tot 25 kilometer vanaf Groningen, daarna in overleg).

✔ Inclusief schoonmaak en afwas.

✔ Met palmblad borden.

✔ Inclusief houten bestek (lepel).

✔ Inclusief papieren servetten.

Samen regelen we het perfecte bedrijfsfeest

Wat mag u verwachten op een bedrijfsfeest?

U wilt natuurlijk een unieke ervaring voor uw evenement of lunch. Daarom mag u van ons ook een grote verrassing verwachten. U wordt niet alleen verrast door onze authentieke gerechten, maar ook door onze foodtruck die op verzoek mee gaat naar de locatie.

5/5

Zij gingen u voor: