Evenementen

Catering op bedrijfsfeesten

De Indische Catering foodtruck

Afgestemd op jullie wensen

Catering voor elk bedrijfsfeest

Druk een bedrijfsfeest aan het plannen en op zoek naar een unieke cateraar? De Indische Catering is deze unieke cateraar om u te helpen bij uw bedrijfsfeest. Wij maken graag elk bedrijfsfeest compleet met de lekkerste Indische gerechten. Zijn jullie ware avonturiers op het gebied van reizen en in de keuken? Dan bieden wij de arrangementen en mogelijkheden die passen bij jullie. Uiteraard is alles afgestemd op jullie wensen.

Complete levering

De Indische Catering op uw bedrijfsfeest

De Indische Catering is een cateraar met passie voor de Indische keuken. Onze catering is ontstaan vanuit het Javaans Eetcafé in Groningen. Wij hebben honderden cateringen op bedrijfsfeesten verzorgd, waardoor wij goed begrijpen wat uw behoeften zijn. Uiteraard zijn de grootste wensen ontzorgd worden en heerlijk eten. Dat lukt zeker wel!

Wij verzorgen authentieke Indische gerechten en hapjes op locatie, geheel op maat. Met onze catering richten wij ons vooral op de provincies  Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Wij onderscheiden ons als cateraar van andere cateraars door onze uitstekende service en de mogelijkheden die wij bieden. Wanneer u voor uw bedrijfsfeest kiest voor onze catering staat één ding vast: we zullen we de gasten verrassen met heerlijke gerechten. Daarnaast is elke catering inclusief:

Op- en afbouw
op locatie
Borden en
bestek
Personeel (kok en bediening)
Voorrijkosten

De kosten van onze catering zijn transparant. Alle kosten voor de catering zijn inclusief de bovenstaande punten. U staat dus nooit voor verrassingen achteraf.

Elk bedrijfsfeest is uniek

Catering op maat voor uw bedrijfsfeest

Met onze passie voor de Indische keuken en ervaring op het gebied van catering kunnen wij uw feest als geen ander tot een groot succes maken. Door de rijke smaken en geuren van de Indische keuken is onze catering gegarandeerd een verrijking voor elk bedrijfsfeest. Geeft u toch liever de voorkeur aan een andere keuken? Of wilt u een Indonesische catering combineren met bijvoorbeeld een Italiaanse catering of tapas catering? Dan is dat ook mogelijk. Hiervoor kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons.

Extra touch aan uw bedrijfsfeest

Geen standaard catering voor uw bedrijfsfeest

De Indische Catering is uiteraard geen standaard cateraar voor uw bedrijfsfeest, dankzij onze authentieke Indische gerechten op basis van uw wensen. Maar wij gaan graag een stapje verder! Kiest u voor ons, dan kunt u ook gebruik maken van onze unieke cateringbussen. Deze omgebouwde brandweerwagens zijn ware eyecatchers en maken een feest net iets specialer. Bent u geïnteresseerd in een foodtruck voor uw bedrijfsfeest? Laat het ons weten! 

Wanneer u kiest voor onze bedrijfscatering, leveren wij een catering zonder zorgen. Wij bouwen alles zelf op en af. Daarnaast zorgen wij ervoor dat bestek, servetten en tafels aanwezig zijn. Verder is er altijd een kok aanwezig voor de nodige uitleg over onze gerechten. Hierdoor hoeft u zich nergens zorgen over te maken!

Bent u op zoek naar een cateraar voor een ander evenement zoals een
bruiloft, jubileum of verjaardag en bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan of neem hieronder contact op met ons!

Onze arrangementen

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die wij bieden en denken graag mee. Welke wensen u ook heeft! Wij kunnen alleen een hapje en een drankje verzorgen, maar ook complete diners. Wij bieden drie standaard arrangementen aan voor bedrijfsfeesten, maar het is uiteraard ook mogelijk een menu op basis van uw wensen uit te werken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Nasi Rames buffet

Prijs: 19,50 p.p.

Javaanse Luxe buffet

Prijs: 24,50 p.p.

Foodtruck arrangement

Prijs: 19,85 p.p.
✔ Inclusief huur foodtruck

Een foodtruck maaltijd bestaat uit het volgende basisbord:

Daarnaast maakt u een keuze uit één van de onderstaande vlees- of vegetarische gerechten. Deze maken het hoofdgerecht compleet:

✔ Inclusief personeel op de foodtruck.

✔ Inclusief kilometervergoeding (tot 25 kilometer vanaf Groningen, daarna in overleg).

✔ Inclusief schoonmaak en afwas.

✔ Met palmblad borden.

✔ Inclusief houten bestek (lepel).

✔ Inclusief papieren servetten.

Samen regelen we het perfecte bedrijfsfeest

Wat mag u verwachten op een bedrijfsfeest?

U wilt natuurlijk een unieke ervaring voor uw evenement of lunch. Daarom mag u van ons ook een grote verrassing verwachten. U wordt niet alleen verrast door onze authentieke gerechten, maar ook door onze foodtruck die op verzoek mee gaat naar de locatie.

5/5

Zij gingen u voor: