Evenementen

Catering op bedrijfsfeesten

De Indische Catering foodtruck

Afgestemd op jullie wensen

Catering voor elk bedrijfsfeest

Druk een bedrijfsfeest aan het plannen en op zoek naar een unieke cateraar? De Indische Catering is deze unieke cateraar om je te helpen bij je bedrijfsfeest. Wij maken graag elk bedrijfsfeest compleet met de lekkerste Indische gerechten. Zijn jullie ware avonturiers op het gebied van reizen en in de keuken? Dan bieden wij de arrangementen en mogelijkheden die passen bij jullie. Uiteraard is alles afgestemd op jullie wensen.

Onze arrangementen

Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden die wij bieden en denken graag mee. Welke wensen je ook hebt! Wij kunnen alleen een hapje en een drankje verzorgen, maar ook complete diners. Wij bieden drie standaard arrangementen aan voor bedrijfsfeesten, maar het is uiteraard ook mogelijk een menu op basis van je wensen uit te werken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Nasi Rames buffet

Prijs: 22,50 p.p.

Javaanse Luxe buffet

Prijs: 27,50 p.p.

Complete levering

De Indische Catering op je bedrijfsfeest

De Indische Catering is een cateraar met passie voor de Indische keuken. Onze catering is ontstaan vanuit het Javaans Eetcafé in Groningen. Wij hebben honderden cateringen op bedrijfsfeesten verzorgd, waardoor wij goed begrijpen wat je behoeften zijn. Uiteraard zijn de grootste wensen ontzorgd worden en heerlijk eten. Dat lukt zeker wel!

Wij verzorgen authentieke Indische gerechten en hapjes op locatie, geheel op maat. Met onze catering richten wij ons vooral op de provincies  Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Wij onderscheiden ons als cateraar van andere cateraars door onze uitstekende service en de mogelijkheden die wij bieden. Wanneer je voor je bedrijfsfeest kiest voor onze catering staat één ding vast: we zullen we de gasten verrassen met heerlijke gerechten. Daarnaast is elke catering inclusief:

Op- en afbouw
op locatie
Borden en
bestek
Personeel (kok en bediening)
Voorrijkosten

De kosten van onze catering zijn transparant. Alle kosten voor de catering zijn inclusief de bovenstaande punten. Je staat dus nooit voor verrassingen achteraf.

Elk bedrijfsfeest is uniek

Catering op maat voor je bedrijfsfeest

Met onze passie voor de Indische keuken en ervaring op het gebied van catering kunnen wij je feest als geen ander tot een groot succes maken. Door de rijke smaken en geuren van de Indische keuken is onze catering gegarandeerd een verrijking voor elk bedrijfsfeest. Zijn onze standaard arrangementen niet helemaal wat je zoekt? Neem dan gerust contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Extra touch aan je bedrijfsfeest

Geen standaard catering voor je bedrijfsfeest

De Indische Catering is uiteraard geen standaard cateraar voor je bedrijfsfeest, dankzij onze authentieke Indische gerechten op basis van je wensen. Maar wij gaan graag een stapje verder! Kies je voor ons, dan kun je ook gebruik maken van onze unieke cateringbussen. Deze omgebouwde brandweerwagens zijn ware eyecatchers en maken een feest net iets specialer. Ben je geïnteresseerd in een foodtruck voor je bedrijfsfeest? Laat het ons weten! 

Wanneer je kiest voor onze bedrijfscatering, leveren wij een catering zonder zorgen. Wij bouwen alles zelf op en af. Daarnaast zorgen wij ervoor dat bestek, servetten en tafels aanwezig zijn. Verder is er altijd een kok aanwezig voor de nodige uitleg over onze gerechten. Hierdoor hoef je nergens zorgen over te maken!

Ben je op zoek naar een cateraar voor een ander evenement zoals een bruiloft, jubileum of verjaardag en ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan of neem hieronder contact op met ons!

Samen regelen we het perfecte bedrijfsfeest

Wat mag je verwachten op een bedrijfsfeest?

Je wilt natuurlijk een unieke ervaring voor je evenement of lunch. Daarom mag je van ons ook een grote verrassing verwachten. Je wordt niet alleen verrast door onze authentieke gerechten, maar ook door onze foodtruck die op verzoek mee gaat naar de locatie.

Veelgestelde vragen over catering

Je kunt catering bestellen vanaf minimaal 20 personen. 

Wij bezorgen de catering op locatie en halen deze ook op na afloop. De kosten van de bezorging zijn afhankelijk van de regio.

Je hoeft het servies en de bakken die geleverd worden niet af te wassen. 

Een catering bestelling moet 3 dagen van te voren doorgegeven worden. Zo kunnen we op tijd bezig om de lekkerste gerechten voor je klaar te maken. 

Je kunt je bestelling tot 2 dagen van te voren wijzigen. Als je later dan dat een wijziging doorgeeft kunnen wij niet garanderen dat deze wijziging goed wordt doorgevoerd. 

Wij van de Indische catering zorgen ervoor dat alles wordt op- en afgebouwd. Zo kun je zonder zorgen genieten van je evenement.

Je kutn bij ons terecht voor dranken catering, Indonesische catering en crew catering. Naast catering kun je bij ons ook een foodtruck huren.

Als je een bestelling wilt annuleren is het belangrijk om dit minimaal 2 dagen van te voren aan te geven. Als je op dezelfde dag annuleert zijn wij genoodzaakt om 100% te factureren. 

In overleg is het mogelijk om personeel en bediening aanwezig te hebben bij de catering. 

Ja, dat kan zeker. Bij De Indische Catering vinden we het belangrijk om je zo goed mogelijk te helpen. Een arrangement op maat is daarom zeker een optie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, dat kan. Indien je graag een vegetarisch of veganistisch arrangement wilt zullen we dit zo goed mogelijk met je afstemmen. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Wij kunnen in overleg rekening houden met de meeste allergieën.

De kosten zijn afhankelijk van de locatie en welk catering arrangement je kiest. Neem gerust contact op met ons voor een offerte.

5/5

Zij gingen je voor: