Evenementen Catering

De Indische Catering op uw evenementen

Met ruim 19 jaar ervaring in de catering zijn wij de geschikte kandidaat om de catering van uw evenement te verzorgen. Wij houden van wat wij doen en doen dit ook met passie. Dit zult u zeker terug proeven in onze heerlijke Indische gerechten. De Indische Catering heeft genoeg ervaring om uw gasten te voorzien van een heerlijke maaltijd. We streven naar het maximale en willen er alles aan doen om te zorgen dat uw evenement slaagt. Of u nu op zoek bent naar een cateraar voor grote of kleine evenementen, het valt allemaal te realiseren en wij doen dit ook met plezier.

De Indische Catering verdiept zich altijd in de behoeftes en wensen van de klant. Zo ontstaat er catering service op maat. Door onze persoonlijke aandacht maken wij elk evenement tot een succes. Het zijn namelijk de kleine dingen die het verschil maken!

Wat kunt u verwachten bij De Indische Catering?

Met onze kennis van de Indische keuken creëren wij een sensationele smaak ervaring. We laten u kennis maken met deze traditionele keuken. Uw smaak wordt geprikkeld door de niet-alledaagse kruiden en bereidingswijzen. Naast deze smaak sensatie, mag u ook een complete service verwachten. De Indische Catering biedt standaard pakketten, maar er is ook zeker ruimte voor catering op maat. We houden zeker rekening met uw behoeftes en wensen bij elke catering. Bovendien is alle mogelijk, van complete diners tot aan hapjes!

Onze catering is altijd inclusief:

  • Borden en bestek.
  • Kok bij het buffet voor uitleg van de gerechten.
  • Op- en afbouw.
  •  Personeelskosten.
  • Voorrijkosten.

U staat dus niet voor verrassingen achteraf!

Mogelijkheden catering op uw evenement

Welk evenement u ook organiseert, alles is mogelijk. We staan open voor bedrijfsfeesten, bruiloften, promotiefeesten, festivals, beurzen en alle andere soorten grote evenementen. We bespreken graag met u de mogelijkheden en maken een passend ontwerp voor u.

Complete diners op evenementen

De Indische Catering maakt het mogelijk om complete diners op locatie te leveren. Dit kan in de vorm van een buffet, maar het is ook mogelijk dat ons personeel gerechten aan tafel serveert. Afhankelijk van uw evenement en uw wensen maken wij een passend plan. Ons personeel is inzetbaar voor alle vormen van catering!

Indische hapjes op een evenement

Mocht u graag alleen kleine gerechten willen of slechts hapjes, dan is dit ook mogelijk. De Indische Catering serveert ook Indische hapjes naar wens.

Catering vanuit onze foodtruck voor evenementen

Onze foodtruck mag zeker niet worden vergeten. De Javaanse Cateringsbus valt op en lokt uw gasten naar de foodtruck. Uw gasten kunnen gezellig dineren aan de bar en genieten van lekker drankje. De foodtruck is voorzien van biertap en espressobar. Op deze manier geven wij elk evenement een ware eyecatcher.

Catering op locatie voor elk evenement

We verzorgen in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel op locatie. Organiseert u een evenement op één van deze locaties? Schroom u dan niet! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Duurzame catering op evenementen

De Indische Catering begrijpt dat catering op locatie, zoals bij evenementen, het milieu belast. Daarom ondernemen wij verantwoord en maken wij gebruik van biologisch en afbreekbaar materiaal. Daarnaast gebruiken wij voor onze gerechten veen biologische & fairtrade producten.

Kosten voor catering op uw evenement

Wij hanteren een transparant systeem voor onze cateringsmogelijkheden. Onze cateringspakketten zijn altijd inclusief en daardoor staat u ook zeker niet voor verrassingen achteraf. Wilt u meer weten? Wij informeren u graag!

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over onze catering voor evenementen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de hapjes en gerechten die wij voor uw evenement kunnen maken. En wilt u meer weten over de kosten van onze dienstverlening? Dan kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

BEKIJK OOK DE WEBSITE VAN ONZE CATERING BUS.Comments are closed.