Catering

Crew catering

Crew catering voor elke gelegenheid

De beste catering voor je crew

Ben je op zoek naar crew catering? De Indische Catering zorgt ervoor dat je crew kan genieten van een heerlijke maaltijd, waar je ook bent. Met onze jarenlange ervaring ben je verzekerd van de lekkerste maaltijden en de beste service. Wij leveren heerlijk authentiek Indisch eten. Onze crew catering kan worden ingezet bij festivals of andere evenementen. Hierbij ligt onze focus op de noordelijke provincies Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel, maar wij kunnen in heel Nederland leveren.

Complete service

Crew catering voor elke gelegenheid

De Indische Catering is ontstaan vanuit restaurant Javaans Eetcafé in Groningen. Met een passie voor heerlijk eten en gastvrijheid, zorgen wij ervoor dat het je crew aan niets ontbreekt. Wij leveren een complete catering, waarbij je volledig wordt ontzorgd. Onze crew catering is daarom altijd inclusief:

Op- en afbouw
op locatie
Borden en
bestek
Personeel (kok en bediening)
Voorrijkosten

De kosten van onze catering zijn inclusief de bovenstaande punten. Wij werken met transparante kosten. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan achteraf.

Crew catering op maat

Voor de catering van je crew bieden wij een paar standaard arrangementen, die naar wens aangepast kunnen worden. Gaat je voorkeur uit naar complete maaltijden of een variatie aan kleine hapjes? Samen met ons stel je een menu samen, welke precies is afgestemd op je wensen en behoeften. Hierbij kunnen wij uiteraard rekening houden met dieetvoorkeuren en/of allergieën.

Veelgestelde vragen over catering

Je kunt catering bestellen vanaf minimaal 20 personen. 

Wij bezorgen de catering op locatie en halen deze ook op na afloop. De kosten van de bezorging zijn afhankelijk van de regio.

Je hoeft het servies en de bakken die geleverd worden niet af te wassen. 

Een catering bestelling moet 3 dagen van te voren doorgegeven worden. Zo kunnen we op tijd bezig om de lekkerste gerechten voor je klaar te maken. 

Je kunt je bestelling tot 2 dagen van te voren wijzigen. Als je later dan dat een wijziging doorgeeft kunnen wij niet garanderen dat deze wijziging goed wordt doorgevoerd. 

Wij van de Indische catering zorgen ervoor dat alles wordt op- en afgebouwd. Zo kun je zonder zorgen genieten van je evenement.

Je kutn bij ons terecht voor dranken catering, Indonesische catering en crew catering. Naast catering kun je bij ons ook een foodtruck huren.

Als je een bestelling wilt annuleren is het belangrijk om dit minimaal 2 dagen van te voren aan te geven. Als je op dezelfde dag annuleert zijn wij genoodzaakt om 100% te factureren. 

In overleg is het mogelijk om personeel en bediening aanwezig te hebben bij de catering. 

Ja, dat kan zeker. Bij De Indische Catering vinden we het belangrijk om je zo goed mogelijk te helpen. Een arrangement op maat is daarom zeker een optie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, dat kan. Indien je graag een vegetarisch of veganistisch arrangement wilt zullen we dit zo goed mogelijk met je afstemmen. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Wij kunnen in overleg rekening houden met de meeste allergieën.

De kosten zijn afhankelijk van de locatie en welk catering arrangement je kiest. Neem gerust contact op met ons voor een offerte.

Duurzaam genieten

Naast heerlijk eten is duurzaamheid bij ons ook belangrijk. Dit betekent dat de producten van onze crew catering, waar dat mogelijk is, fairtrade en biologisch zijn. Ons bestek en bordjes zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Dit geldt uiteraard ook voor onze foodtruck catering.

Wil je hier meer over weten of ben je benieuwd wat wij voor je evenement kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.

Indian food at wedding ceremony