Catering

Crew catering

Crew catering voor elke gelegenheid

De beste catering voor uw crew

Bent u op zoek naar crew catering? De Indische Catering zorgt ervoor dat uw crew kan genieten van een heerlijke maaltijd, waar u ook bent. Met onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van de lekkerste maaltijden en de beste service. Wij leveren we niet alleen heerlijk Indisch eten, ook een Italiaanse maaltijd of tapas catering behoren tot de mogelijkheden. Deze keukens kunnen ook gecombineerd worden. Onze crew catering kan worden ingezet bij festivals of andere evenementen. Hierbij ligt onze focus op de noordelijke provincies Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel, maar wij kunnen in heel Nederland leveren.

Complete service

Crew catering voor elke gelegenheid

De Indische Catering is ontstaan vanuit restaurant Javaans Eetcafé in Groningen. Met een passie voor heerlijk eten en gastvrijheid, zorgen wij ervoor dat het uw crew aan niets ontbreekt. Wij leveren een complete catering, waarbij u volledig wordt ontzorgd. Onze crew catering is daarom altijd inclusief:

Op- en afbouw
op locatie
Borden en
bestek
Personeel (kok en bediening)
Voorrijkosten

De kosten van onze catering zijn inclusief de bovenstaande punten. Wij werken met transparante kosten. U komt dus nooit voor verrassingen te staan achteraf.

Crew catering op maat

Voor de catering van uw crew bieden wij een paar standaard arrangementen, die naar wens aangepast kunnen worden. Gaat uw voorkeur uit naar complete maaltijden of een variatie aan kleine hapjes? Samen met ons stelt u een menu samen, welke precies is afgestemd op uw wensen en behoeften. Hierbij kunnen wij uiteraard rekening houden met dieetvoorkeuren en/of allergieën.

Duurzaam genieten

Naast heerlijk eten is duurzaamheid bij ons ook belangrijk. Dit betekent dat de producten van onze crew catering, waar dat mogelijk is, fairtrade en biologisch zijn. Ons bestek en bordjes zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Dit geldt uiteraard ook voor onze foodtruck catering.

Wilt u hier meer over weten of bent u benieuwd wat wij voor uw evenement kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.

Indian food at wedding ceremony