Catering

Tapas catering

Traditional Indian Food

Voor feesten, evenementen en bedrijven

Lekker tapas eten

Misschien klinkt het wat gek: tapas catering boeken bij De Indische Catering. Toch zijn wij een perfecte oplossing voor het boeken van een cateraar met heerlijke tapasgerechten. Afhankelijk van uw wensen stellen wij een passend menu op, die aansluit bij de behoeften en diëten. Een tapas catering kan bestaan uit gerechten uit diverse keukens. Zo is het mogelijk om op basis van de Indische keuken een tapas catering te verzorgen, maar ook de Spaanse en Italiaanse keukens bieden heerlijke tapasgerechten. Een tapas catering is ook te combineren met andere keuken, zoals Indonesische catering of Italiaanse catering.

De lekkerste catering met tapas

Tapa's voor elke gelegenheid

De Indische Catering is een cateraar met passie voor heerlijk eten. Onze catering is ontstaan vanuit het Javaans Eetcafé in Groningen. Wij maken elke catering uniek en onvergetelijk door onze gastvrijheid en passie voor de lekkerste gerechten. Wilt u graag een buffet met tapasgerechten? Dan is dat mogelijk. Wilt u graag uw gasten verwennen met de lekkerste hapjes in een andere vorm, dan is dat ook mogelijk. Bovendien leveren wij complete catering. Onze catering is altijd inclusief:

Op- en afbouw
op locatie
Borden en
bestek
Personeel (kok en bediening)
Voorrijkosten

De kosten van onze catering is transparant. Alle kosten voor de catering zijn inclusief de bovenstaande punten. U staat dus nooit voor verrassingen achteraf.

Tapas catering op maat

Voor onze Indonesische cateringen hebben wij een aantal standaard arrangementen, die op aanvraag aangepast kunnen worden. Elke tapas catering verzorgen wij volledig op maat, waarbij wij een menu uitwerken op basis van uw wensen en behoeften. Hierin houden wij rekening met alle dieetwensen, zoals een vegetarische of glutenvrije tapas catering.

Geniet van verschillende smaaksensaties

Tapa's catering bereidt op traditionele wijze

Tijdens het bereiden van tapas, hechten wij er veel waarde aan om de tapa op traditionele manier te bereiden. Dit geldt voor Indische tapa, Italiaanse tapa, Spaanse tapa en andere gerechten die u graag bij de catering wilt nuttigen. Alle gerechten tijdens een catering met tapas worden in overleg met u samengesteld, waarbij wij u natuurlijk een bijpassend voorstel kunnen doen. Veel voorkomende tapasgerechten zijn pincho’s, albondigas, tortilla, patatas bravas, chorizo, een selectie van vlees en/of kazen, empanadas, garnalenkroketjes, sateh (Indische tapas) en wraps. Geen enkel gerecht is ons te gek, wij adviseren u graag bij de samenstelling van een catering.

Een middag of avond is voor ons geslaagd als uw gasten overweldigd zijn door alle verschillende gerechten en hebben genoten van de tapas.