Catering

Italiaanse catering

Over De Indische Catering

Voor feesten, evenementen en bedrijven

Lekker traditioneel Italiaans eten

De Indische Catering is niet alleen gespecialiseerd in Indonesische cateringen, wij verzorgen jaarlijks ook tientallen Italiaanse cateringen. Onze Italiaanse cateringen worden geheel op maat voor u gemaakt, om zo uw gasten een overheerlijke Italiaanse maaltijd te bieden.

Complete Italiaanse ervaring

Italiaanse cateraar voor elke gelegenheid

De Indische Catering is een cateraar met passie voor de Italiaanse keuken. Wij maken elke gelegenheid onvergetelijk, met een overheerlijke Italiaanse catering. Onze cateringen kunnen wij door heel Nederland leveren, maar onze voornaamste focus ligt op de noordelijke provincies. Elke catering staat voor een volledige ontzorging, waarbij wij zorg dragen voor onder andere de op- en afbouw, het bestek, de schoonmaak en het personeel. Elke catering is dus inclusief:

Op- en afbouw
op locatie
Borden en
bestek
Personeel (kok en bediening)
Voorrijkosten

Wij werken altijd met transparante prijzen voor onze cateringen. Vraagt u een offerte aan en geeft u daar vervolgens akkoord op? Dan komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij houden niet van kleine letters of verborgen tarieven.

Catering op maat

Voor onze Indonesische cateringen hebben wij een aantal standaard arrangementen, die op aanvraag aangepast kunnen worden. Elke Italiaanse catering verzorgen wij volledig op maat, waarbij wij een menu uitwerken op basis van uw wensen en behoeften. Hierin houden wij rekening met alle dieetwensen, zoals een vegetarische of glutenvrije Italiaanse catering.

Geniet van verschillende smaaksensaties

Italiaanse catering op maat

Gerechten tijdens een Italiaanse catering worden samen met u samengesteld. Veel voorkomende Italiaanse gerechten die wij tijdens cateringen serveren zijn pasta’s, salades, bruschetta’s, lasagnes, frittata, risotto en pizza. Geen enkel gerecht is ons te gek, wij adviseren u graag bij de samenstelling van een catering.

Een middag of avond is voor ons geslaagd als de gasten overweldigd zijn door alle verschillende gerechten en hebben genoten van de gastvrijheid.