Catering

Indonesische catering

De Indische Catering

Voor feesten, evenementen en bedrijven

Lekker traditioneel Indisch eten

De Indische Catering levert traditionele Indische gerechten door heel Nederland. Wij bereiden alle Indische gerechten op traditionele wijze. Wij zijn meer dan 16 jaar een begrip bij de liefhebbers van de traditionele Indische keuken en sfeer. Onze catering wordt ingezet voor promotiefeesten, festivals, verjaardagen, bruiloften, jubileaevenementen en bedrijven. Dankzij onze sterke groei hebben wij in 2016 besloten dat een uitbreiding noodzakelijk is. 

Complete levering

De Indische Catering voor elke gelegenheid

De Indische Catering is een cateraar met passie voor de Indische keuken. Onze catering is ontstaan vanuit het Javaans Eetcafé in Groningen. Met onze gastvrijheid en passie maken wij elk feest uniek. Onze cateringsmogelijkheden bestaan uit verscheidene opties. Wilt u graag een buffet? Dan is dat mogelijk. Wilt u graag uw gasten verwennen met de lekkerste Indische hapjes, dan is dat ook mogelijk. Bovendien leveren wij complete catering. Onze catering is altijd inclusief:

Op- en afbouw
op locatie
Borden en
bestek
Personeel (kok en bediening)
Voorrijkosten

De kosten van onze catering is transparant. Alle kosten voor de catering zijn inclusief de bovenstaande punten. U staat dus nooit voor verrassingen achteraf.

Onze arrangement

Wij bieden diverse arrangementen. Liever een voorstel op maat ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Nasi Rames buffet

Prijs: 19,50 p.p.

Javaanse Luxe buffet

Prijs: 24,50 p.p.

Foodtruck arrangement

Prijs: 19,85 p.p.
✔ Inclusief huur foodtruck

Een foodtruck maaltijd bestaat uit het volgende basisbord:

Daarnaast maakt u een keuze uit één van de onderstaande vlees- of vegetarische gerechten. Deze maken het hoofdgerecht compleet:

✔ Inclusief personeel op de foodtruck.

✔ Inclusief kilometervergoeding (tot 25 kilometer vanaf Groningen, daarna in overleg).

✔ Inclusief schoonmaak en afwas.

✔ Met palmblad borden.

✔ Inclusief houten bestek (lepel).

✔ Inclusief papieren servetten.

Geniet van verschillende smaaksensaties

Indische catering bereidt op traditionele wijze

Onder Indische catering verstaan we traditionele Indische gerechten. Dit zijn veelal gerechten met verschillende sauzen van lichtpittig tot pittig boordevol kip of rundvlees, groentes en exotische kruiden. Deze sauzen worden geserveerd met verschillende soorten rijst: elk met eigen structuur, smaak en geur. Een Indisch gerecht is te herkennen aan een overweldigende mix van aroma’s waarvan u de geur niet meteen kunt plaatsen. Onze koks verwelkomen u graag om u kennis te laten maken met de authentieke Indische keuken.

We hechten veel waarde aan het verspreiden van onze kennis over de Indische keuken. Een middag of avond is voor ons geslaagd als de gasten overweldigd zijn door alle verschillende smaaksensaties en hebben genoten van de gastvrijheid. 

5/5

Zij gingen u voor: