Catering

Indonesische catering

De Indische Catering foodtruck

Traditionele Indische gerechten

Dé Indische cateraar van het Noorden

De Indische Catering levert traditionele Indische gerechten in het Noorden. Wij bereiden alle onze gerechten op traditionele wijze. Al meer dan 16 jaar zijn wij dan ook een begrip bij liefhebbers van de Indische en Indonesische keuken. Je kunt bij ons terecht voor promotiefeesten, festivals, verjaardagen, bruiloften, jubileaevenementen en bedrijfsfeesten

Onze Indonesische catering arrangementen

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, bieden wij diverse arrangementen. Neem vrijblijvend contact met ons op en we maken samen met je een voorstel op maat.

Nasi Rames buffet

Prijs: 22,50 p.p.

Javaanse Luxe buffet

Prijs: 27,50 p.p.

Complete service

De Indische Catering: meer dan heerlijk eten

De Indische Catering is een cateraar met passie voor de Indische keuken. Onze catering is ontstaan vanuit het Javaans Eetcafé in Groningen. Met onze gastvrijheid en service maken wij elk feest uniek. Bovendien leveren wij een complete catering. Onze catering is altijd inclusief:

Op- en afbouw
op locatie
Borden en
bestek
Personeel (kok en bediening)
Voorrijkosten

De kosten voor onze catering zijn transparant. Je staat dus nooit voor verrassingen achteraf.

Veelgestelde vragen over catering

Je kunt catering bestellen vanaf minimaal 20 personen. 

Wij bezorgen de catering op locatie en halen deze ook op na afloop. De kosten van de bezorging zijn afhankelijk van de regio.

Je hoeft het servies en de bakken die geleverd worden niet af te wassen. 

Een catering bestelling moet 3 dagen van te voren doorgegeven worden. Zo kunnen we op tijd bezig om de lekkerste gerechten voor je klaar te maken. 

Je kunt je bestelling tot 2 dagen van te voren wijzigen. Als je later dan dat een wijziging doorgeeft kunnen wij niet garanderen dat deze wijziging goed wordt doorgevoerd. 

Wij van de Indische catering zorgen ervoor dat alles wordt op- en afgebouwd. Zo kun je zonder zorgen genieten van je evenement.

Je kutn bij ons terecht voor dranken catering, Indonesische catering en crew catering. Naast catering kun je bij ons ook een foodtruck huren.

Als je een bestelling wilt annuleren is het belangrijk om dit minimaal 2 dagen van te voren aan te geven. Als je op dezelfde dag annuleert zijn wij genoodzaakt om 100% te factureren. 

In overleg is het mogelijk om personeel en bediening aanwezig te hebben bij de catering. 

Ja, dat kan zeker. Bij De Indische Catering vinden we het belangrijk om je zo goed mogelijk te helpen. Een arrangement op maat is daarom zeker een optie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, dat kan. Indien je graag een vegetarisch of veganistisch arrangement wilt zullen we dit zo goed mogelijk met je afstemmen. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Wij kunnen in overleg rekening houden met de meeste allergieën.

De kosten zijn afhankelijk van de locatie en welk catering arrangement je kiest. Neem gerust contact op met ons voor een offerte.

Nasi Rames buffet

Prijs: 22,50 p.p.

Javaanse Luxe buffet

Prijs: 27,50 p.p.

Geniet van verschillende smaaksensaties

Meer dan indische catering

Wij hebben jarenlange ervaring met de Indische en Indonesische keuken. Onze koks kunnen je dan ook van alles vertellen over onze gerechten. Wij doen ons best om je zo goed mogelijk te ontzorgen en denken graag met je mee. Wilt je een feest buiten houden, dan kunnen wij desgewenst tenten regelen. Ook kunnen we met onze foodtruck op locatie komen. 

De Indische Catering is actief in Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel

Foodtruck