Catering

Dranken catering

Voor feesten, festivals en andere evenementen

Drank catering voor elke gelegenheid

Geeft u binnenkort een feest, staat er een bruiloft op de planning of is er een ander evenement waarvoor u drank catering zoekt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De Indische Catering verzorgt een complete drank catering, waarmee uw feest gegarandeerd een succes wordt.

Complete service

Drank catering voor elke gelegenheid

Wanneer u een evenement organiseert of een feest geeft, wilt u natuurlijk de gasten alle aandacht kunnen geven. Met onze drank catering nemen wij de inkoop van drankjes en het serveren hiervan van u over. Zo heeft u meer tijd over om te genieten van het feest. Bij onze drank catering is daarnaast het volgende inbegrepen:

Huren van de foodtruck/dranken truck
Glaswerk en dienbladen
Personeel en schoonmaak
Voorrijkosten

Onze drank catering verzorgen wij bij u op locatie in Groningen, Drenthe, Friesland of Overijssel. Hierbuiten kunt u ons ook inhuren, mits de locatie binnen een straal van 100 kilometer van Groningen ligt.

Standaard arrangement

Prijs: 16,50 - 12,50 p.p.

Onbeperkte dranken

Prijs: 24,50 p.p.

Maak uw feest compleet

Combineer drank catering met onze foodtruck catering

Wilt u gebruik maken van onze complete catering service? Dat kan! U kunt een drank catering bijvoorbeeld combineren met een Indische catering, Italiaanse catering of tapas catering. Ook kunt u een catering voor drank combineren met onze foodtruck catering.  

Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee, om ervoor te zorgen dat uw feest of evenement onvergetelijk wordt.

Een middag of avond is voor ons geslaagd als de gasten overweldigd zijn door alle verschillende gerechten en hebben genoten van de gastvrijheid. 

Foodtruck

Veelgestelde vragen over catering

Je kunt catering bestellen vanaf minimaal 20 personen. 

Wij bezorgen de catering op locatie en halen deze ook op na afloop. De kosten van de bezorging zijn afhankelijk van de regio.

Je hoeft het servies en de bakken die geleverd worden niet af te wassen. 

Een catering bestelling moet 3 dagen van te voren doorgegeven worden. Zo kunnen we op tijd bezig om de lekkerste gerechten voor je klaar te maken. 

Je kunt je bestelling tot 2 dagen van te voren wijzigen. Als je later dan dat een wijziging doorgeeft kunnen wij niet garanderen dat deze wijziging goed wordt doorgevoerd. 

Wij van de Indische catering zorgen ervoor dat alles wordt op- en afgebouwd. Zo kun je zonder zorgen genieten van je evenement.

Je kutn bij ons terecht voor dranken catering, Indonesische catering en crew catering. Naast catering kun je bij ons ook een foodtruck huren.

Als je een bestelling wilt annuleren is het belangrijk om dit minimaal 2 dagen van te voren aan te geven. Als je op dezelfde dag annuleert zijn wij genoodzaakt om 100% te factureren. 

In overleg is het mogelijk om personeel en bediening aanwezig te hebben bij de catering. 

Ja, dat kan zeker. Bij De Indische Catering vinden we het belangrijk om je zo goed mogelijk te helpen. Een arrangement op maat is daarom zeker een optie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, dat kan. Indien je graag een vegetarisch of veganistisch arrangement wilt zullen we dit zo goed mogelijk met je afstemmen. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Wij kunnen in overleg rekening houden met de meeste allergieën.

De kosten zijn afhankelijk van de locatie en welk catering arrangement je kiest. Neem gerust contact op met ons voor een offerte.