Catering

Dranken catering

Voor feesten, festivals en andere evenementen

Drank catering voor elke gelegenheid

Geeft u binnenkort een feest, staat er een bruiloft op de planning of is er een ander evenement waarvoor u drank catering zoekt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De Indische Catering verzorgt een complete drank catering, waarmee uw feest gegarandeerd een succes wordt.

Complete service

Drank catering voor elke gelegenheid

Wanneer u een evenement organiseert of een feest geeft, wilt u natuurlijk de gasten alle aandacht kunnen geven. Met onze drank catering nemen wij de inkoop van drankjes en het serveren hiervan van u over. Zo heeft u meer tijd over om te genieten van het feest. Bij onze drank catering is daarnaast het volgende inbegrepen:

Huren van de foodtruck/dranken truck
Glaswerk en dienbladen
Personeel en schoonmaak
Voorrijkosten

Onze drank catering verzorgen wij bij u op locatie in Groningen, Drenthe, Friesland of Overijssel. Hierbuiten kunt u ons ook inhuren, mits de locatie binnen een straal van 100 kilometer van Groningen ligt.

Drank catering arrangement

Een catering voor drank boeken kan vanaf minimaal 2 uur. Het eerste uur betaalt u €16,50 p.p (inclusief btw). Daarna €12,50 p.p (inclusief btw). Wij bieden de volgende dranken:

– Rode wijn
– Rosé
– Witte wijn
– Tap bier (Hertog Jan)
– Alcoholvrij bier
– Alcoholvrije wijn
– Diverse frisdranken

U kunt ook gebruik maken van onze deal: 2 uur onbeperkt drinken voor €24,50.

Maak uw feest compleet

Combineer drank catering met onze foodtruck catering

Wilt u gebruik maken van onze complete catering service? Dat kan! U kunt een drank catering bijvoorbeeld combineren met een Indische catering, Italiaanse catering of tapas catering. Ook kunt u een catering voor drank combineren met onze foodtruck catering.  

Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee, om ervoor te zorgen dat uw feest of evenement onvergetelijk wordt.

Een middag of avond is voor ons geslaagd als de gasten overweldigd zijn door alle verschillende gerechten en hebben genoten van de gastvrijheid. 

Foodtruck