Catering Zwolle

Geeft u een feestje, of organiseert u een borrel, of een etentje, maar heeft u geen tijd om zelf catering te verzorgen? De Indische Catering helpt u graag! Met vele jaren ervaring brengen wij Indische specialiteiten van hoge kwaliteit in Zwolle.

Indische gerechten van hoge kwaliteit op locatie in Zwolle

De Indische Catering verzorgt al jaren catering op locatie, zoals in Zwolle. Vanuit ons hoofdkwartier in Groningen verzorgen wij in heel Nederland de lekkerste catering op locatie. Wij bereiden traditionele Indische gerechten. Wilt u uw gasten verrassen met de lekkerste Indische gerechten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Of u een zes gangen diner wilt, of alleen hapjes, De Indische Catering helpt u graag voor een succesvolle avond in Zwolle. U hoeft zich nergens zorgen over te maken.

Complete Indische catering op locatie in Zwolle

De Indische catering verrast graag elke gast. Met onze gastvrijheid en passie voor de Indische keuken maken wij graag indruk op u met traditionele gerechten. Uiteraard willen wij dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Daarom leveren wij complete catering. U hoeft zich nergens zorgen om te maken met onze complete pakketten. Hierbij hanteren wij transparante prijzen, zodat u niet voor verrassingen achteraf komt te staan. Onze catering is inclusief:

  • Borden en bestek.
  • Op- en afbouw buffet.
  • Personeelskosten.
  • Voorrijkosten.
  • Kok bij buffet voor uitleg.

Heerlijke Indische catering  op maat voor ieder feest in Zwolle

De Indische Catering verzorgt de catering voor ieder feest. Denk hierbij aan verjaardagsfeesten, maar ook aan bedrijfsfeesten, grote evenementen, bruiloften en buurtborrels. Het maakt niet uit wat voor feest u organiseert, want u kunt altijd gebruik maken van hun catering in Zwolle. Wij begrijpen ook als geen ander dat elke evenement bijzonder is en dat elk feest andere wensen en eisen geeft. Daarom werken wij ook graag voor u op maat. De Indische Catering houdt ook rekening met uw dieetwensen of budget.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over onze catering in Zwolle? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen u graag over onze gerechten, maar informeren u ook graag over de kosten van onze catering. Wij maken graag uw feest compleet met de lekkerste gerechten en onze gastvrijheid. Uiteraard is het mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wie weet zien wij u snel in Zwolle!

Catering ZwolleComments are closed.