Catering verjaardag

Met goede catering op de verjaardag kunt u uw gasten verrassen met lekkernijen, zonder dat u lang in de keuken hoeft te staan. U hoeft geen uitgebreide boodschappen te doen of urenlang in de keuken te staan. Daarnaast kunt meer tijd besteden met uw gasten omdat u eigenlijk niets meer hoeft te doen. Bovenal hoeft u niet bang te zijn dat uw gasten iets te kort komen. Dit klinkt vast beter, dan urenlang in de keuken staan en sjouwen met boodschappen!

Uw verjaardag vieren met de Indische catering

Bent u verzot op de Indische keuken en wilt u graag Indische gerechten serveren op uw verjaardag? Dat kan met de Indische catering. Al ruim 18 jaar verzorgen wij catering op locatie voor alle feesten en evenementen. Vele zijn u al voor gaan! Wij zijn gevestigd in Groningen, maar verzorgen catering door heel Nederland.

Door onze uitgebreide mogelijkheden verzorgen wij altijd catering op maat. Of u nu hapjes wilt, of een compleet zes gangen diner, wij helpen u graag met catering op maat.

Catering mogelijkheden voor elke verjaardag

Bij ons kunt u kiezen voor onze standaardpakketten, maar het is ook mogelijk om pakketten op maat te krijgen. Al vanaf € 14,50 per persoon verkrijgt u complete catering met heerlijke Indische lekkernijen. We hanteren een transparant prijzensysteem, waardoor u niet voor onverwachte kosten achteraf staat. Onze pakketten zijn inclusief: 

  • Borden en bestek
  • Kok bij het buffet voor uitleg
  • Op- en afbouwen van het buffet
  • Personeelskosten
  • Voorrijkosten

Met onze catering met u verzekerd van een geslaagde verjaardag zonder zorgen.

Indische hapjes voor uw verjaardag

Wilt u graag alleen genieten van onze Indische hapjes op uw verjaardag? Dat kan ook! De Indische catering kan uw hapjes op de verjaardag verzorgen. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Groots uitpakken met onze Foodtruck op uw verjaardag

Heeft u een reden voor een groot feest, huur dan onze foodtruck! Onze Javaanse Cateringsbus is ook te huren en zeker een aandachtstrekker op elk feest. Met onze rode brandweerauto verkrijgt u een geheel verzorgde avond, inclusief koffie en thee van onze barista.

Meer informatie?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze cateringsmogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij begrijpen dat elk feest anders is, daarom informeren u graag over alle mogelijkheden. Wij maken het graag mogelijk dat onze catering passend is. Zodat uw gasten niets te kort komen en u volledig kunt genieten van het feest. Vraag nu uw gratis offerte aan!

 

 Comments are closed.