Catering verjaardag

Verras uw gasten met Indische lekkernijen zonder zelf in de keuken te zweten. Met de Indische Catering huurt u een complete catering op maat, zonder dat u zelf stress heeft. Er zijn namelijk genoeg verjaardagen die u groots mag vieren. En waarom zou u niet uitpakken? 

Catering voor een verjaardag is perfect. U heeft geen stress en hoeft niet urenlang in de keuken te staan. Zo geniet u zelf van het feestje en heeft u ruim voldoende tijd voor alle gasten. Zo besteedt u toch ook liever uw verjaardag?

Vier uw verjaardag met de Indische Catering

De Indische Catering is een versiering voor elke verjaardag. Met ruim 18 jaar ervaring zorgen wij op elke locatie voor een enorm feest met de lekkerste gerechten. Van hapjes tot aan complete rijsttafels. 

Dit doen wij met veel ervaring vanuit ons restaurant in Groningen, Het Javaans Eetcafé. Hierdoor hebben wij meer dan voldoende ervaring met serveren en gastvrijheid. U bent dus garant van een complete ervaring, waarbij alles mogelijk is. Wij helpen u graag met het uitzoeken wat uw wensen zijn en samen komen wij dan tot een mooi plan.

Mogelijkheden voor de catering op een verjaardag

Nu vraagt u zich vast af wat de mogelijkheden zijn. Voor de catering kunt u kiezen uit onze standaard pakketten. Deze pakketten starten met een prijs vanaf € 16,50.  Daarnaast kunt u ook kiezen voor maatwerk. Daarbij selecteert u zelf de hapjes en/of gerechten in samenspraak met ons. 

We hanteren een transparant prijzensysteem. U staat dus nooit voor onverwachte kosten achteraf. De prijs die u betaalt is namelijk inclusief:

  • Borden en bestek
  • Kok bij het buffet voor uitleg
  • Op- en afbouwen van het buffet
  • Personeelskosten
  • Voorrijkosten

Voordelen van Catering voor uw verjaardag

Er zijn verschillende voordelen aan catering voor uw verjaardag. Gaat u een groot feest vieren? Dan nodigt u vaak veel gasten uit. Met catering hoeft u niet urenlang in de keuken te staan. Bovendien bespaart u vaak ook nog eens! Denkt u maar eens al die producten die u moet kopen om uw gasten lekkernijen te serveren. 

Daarnaast bent u veel tijd kwijt aan opbouwen en opruimen. Bij de Indische Catering hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. Kies een pakket en wij regelen de rest. U hoeft alleen nog maar de gasten uit te nodigen. 

Maar wij gaan graag een stapje verder en denken graag mee. Mocht u bijvoorbeeld tenten nodig hebben. Dan kunnen wij u hierbij ook helpen.

Indische hapjes voor uw verjaardag

Geeft u een verjaardagsfeest, maar wilt u geen uitgebreide catering? U kunt ook kiezen voor de Indische hapjes. De Indische Catering verzorgd dan alleen de hapjes voor u verjaardag. Denk aan heerlijke spekkoek en sateh. Wilt u hier graag meer informatie over en bekijken wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer hierover.

Groots uitpakken met onze Foodtruck op uw verjaardag

Wilt u opvallen op uw verjaardagsfeest en iets wat niet iedereen op zijn feest heeft? Huur dan onze foodtruck in! Met de rode brandweerauto maakt u zeker indruk op uw feest en krijgt u ook nog eens een geheel verzorgde avond, inclusief koffie en thee van onze barista. Gasten bestellen bij de foodtruck hun eten en drinken. Waar het direct wordt klaargemaakt. Een foodtruck is erg leuk als het mooi weer is. Bedenk eens onze rode foodtruck bij u in de tuin! Een unieke manier om uw verjaardag groots te vieren.

Onze foodtruck heeft de bijnaam Big Red en is voorzien van een espressobar, biertap en keuken. Uw gasten zullen niets te kort komen! Naast lekkere Indische gerechten, genieten ook al uw gasten van lekker biertjes, wijntjes en koffie.

Meer informatie?

Bent u nieuwsgierig naar onze cateringsmogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij begrijpen dat elk feest anders is, daarom informeren wij u graag over alle mogelijkheden. Onze catering is op maat en past bij het feest wat u gaat geven. Wij staan erop dat gasten niks te kort komen en u volledig kan genieten van uw eigen feest. Vraag nu uw gratis offerte aan!  Comments are closed.