Catering verjaardag

Geeft u binnenkort een verjaardagsfeestje? Met de Indische Catering verrast u uw gasten met lekkernijen. Door de Indische Catering in te huren, hoeft u zelf niet de hele tijd druk te rennen om iedereen te voorzien van hapjes en drankjes. Zo geniet u zelf van het feestje zonder stress. U hoeft niet bang te zijn dat gasten iets te kort komen en u kunt alle tijd samen met uw gasten besteden. Dit klinkt toch als een perfecte verjaardag? Wij verzorgen graag uw verjaardagscatering.

Uw verjaardag vieren met de Indische catering

Bent u verzot op de Indische keuken en wilt u graag Indische gerechten serveren op uw verjaardag? Dat kan met de Indische Catering. Al ruim 18 jaar verzorgen wij catering op locatie voor alle feesten en evenementen. Wij zijn gevestigd in Groningen, maar verzorgen catering door heel Nederland.

Wij verzorgen catering voor verjaardagen met veel plezier en vakkundigheid. Ook al is het misschien een kleiner feest, de kwaliteit en professionaliteit is hetzelfde. Onze catering is op maat en dit biedt uitgebreide mogelijkheden bij ons. Wilt u alleen hapjes of wilt u een compleet zes gangen diner? Wij helpen u graag met het uitzoeken wat uw wensen zijn en samen komen wij dan tot een mooi plan.

Catering mogelijkheden voor elke verjaardag

Voor de catering kunt u kiezen uit onze standaardpakketten, maar pakketten op maat is ook mogelijk. Al vanaf € 16,50 per persoon krijgt u complete catering met heerlijke Indische lekkernijen. Wij hebben een transparant prijzensysteem. Waar geen onverwachte kosten achter aan komen. U krijgt dus een prijs waar achteraf geen onverwachte kosten aan verbonden zijn.

Al onze pakketten zijn inclusief:

  • Borden en bestek
  • Kok bij het buffet voor uitleg
  • Op- en afbouwen van het buffet
  • Personeelskosten
  • Voorrijkosten

Voordelen van Catering voor uw verjaardag

Catering heeft diverse voordelen. Een voordeel is dat u zelf na het eten niets hoeft op te ruimen. Alleen dit is al een goede reden om ons in te huren! Ook het klaarzetten van het buffet gebeurt door ons. Het enige wat u hoeft te doen is samen met uw gasten gaan zitten en te genieten van ons buffet.

Indische hapjes voor uw verjaardag

Geeft u een verjaardagsfeest, maar wilt u geen uitgebreide catering? U kunt ook kiezen voor de Indische hapjes. De Indische Catering verzorgd dan alleen de hapjes voor u verjaardag. Denk aan heerlijke spekkoek en sateh. Wilt u hier graag meer informatie over en bekijken wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer hierover.

Groots uitpakken met onze Foodtruck op uw verjaardag

Wilt u opvallen op uw verjaardagsfeest en iets wat niet iedereen op zijn feest heeft? Huur dan onze foodtruck in! Met de rode brandweerauto maakt u zeker indruk op uw feest en krijgt u ook nog eens een geheel verzorgde avond, inclusief koffie en thee van onze barista. Gasten bestellen bij de foodtruck hun eten en drinken. Waar het direct wordt klaargemaakt. Een foodtruck is erg leuk als het mooi weer is. Bedenk eens onze rode foodtruck bij u in de tuin! Een unieke manier om uw verjaardag groots te vieren.

Onze foodtruck heeft de bijnaam Big Red en is voorzien van een espressobar, biertap en keuken. Uw gasten zullen niets te kort komen! Naast lekkere Indische gerechten, genieten ook al uw gasten van lekker biertjes, wijntjes en koffie.

Meer informatie?

Bent u nieuwsgierig naar onze cateringsmogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij begrijpen dat elk feest anders is, daarom informeren wij u graag over alle mogelijkheden. Onze catering is op maat en past bij het feest wat u gaat geven. Wij staan erop dat gasten niks te kort komen en u volledig kan genieten van uw eigen feest. Vraag nu uw gratis offerte aan!  

 

 Comments are closed.