Catering verjaardag

Met goede catering op de verjaardag kunt u uw gasten verrassen met lekkernijen, zonder dat u lang in de keuken hoeft te staan. U hoeft geen uitgebreide boodschappen te doen of urenlang in de keuken te staan. Daarnaast kunt meer tijd besteden met uw gasten omdat u eigenlijk niets meer hoeft te doen. Bovenal hoeft u niet bang te zijn dat uw gasten iets te kort komen. Dit klinkt vast beter, dan urenlang in de keuken staan en sjouwen met boodschappen!

Indische catering voor uw verjaardag

Bent u verzot op de Indische keuken en zou u graag Indische gerechten willen op uw verjaardag? Dat kan met de Indische catering. U kunt kiezen uit verschillende pakketten. Vanaf € 14,50 per persoon kunt u al genieten van onze Indische gerechten. Elke pakket bestaat uit andere rijsttafels en lekkernijen. We hanteren een transparant prijzensysteem voor onze catering. Onze pakketten zijn inclusief: 

  • Borden en bestek
  • Kok bij het buffet voor uitleg
  • Op- en afbouwen van het buffet
  • Personeelskosten
  • Voorrijkosten

U wordt niet achteraf verrast met onverwachte kosten! Wij verzorgen volledige catering, dit betekent dus dat u zich nergens zorgen om hoeft te maken.

Indische hapjes verjaardag

Wilt u graag alleen genieten van onze Indische hapjes op uw verjaardag? Dat kan ook! De Indische catering kan uw hapjes op de verjaardag verzorgen. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Groots uitpakken met onze Foodtruck op uw verjaardag

Heeft u een reden voor een groot feest, huur dan onze foodtruck! Onze Javaanse Cateringsbus is ook te huren en zeker een aandachtstrekker op elk feest. Met onze rode brandweerauto verkrijgt u een geheel verzorgde avond, inclusief koffie en thee van onze barista.

Meer informatie?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze cateringsmogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij begrijpen dat elk feest anders is, daarom informeren u graag over alle mogelijkheden. Wij maken het graag mogelijk dat onze catering passend is. Zodat uw gasten niets te kort komen en u volledig kunt genieten van het feest. Vraag nu uw gratis offerte aan!

 

 Comments are closed.