Catering Promotiefeesten

Promotiefeest met catering op een eigen locatie

Promoveren en afstuderen zijn een groot feest. Na lang en hard werken, word je beloond voor het harde werken. Dat mag worden gevierd! U kan een borrel geven, een running diner organiseren en natuurlijk ook gezellig thuis iedereen uitnodigen voor een diner. Wilt u tijd besteden met uw gasten en niet eindeloos in de keuken staan, dan is catering een geschikte keuze. Op deze manier haalt u gemakkelijk lekker eten in huis en heeft u minder werk van het diner. Zo kan u ook lekker genieten.

Promotiefeest met Indische Catering

Sinds 2000 verzorgt de Indische Catering de lekkerste Indische gerechten op locatie, voor elk gewenst evenement. Met onze lekkere Indische gerechten maken wij uw promotiefeest compleet. U hoeft geen boodschappen te doen of lang in de keuken te staan. U kunt kiezen uit onze complete pakketten. Deze pakketten zijn inclusief:

  • Borden en bestek.
  • Kok bij het buffet voor uitleg.
  • Op- en afbouwen van het buffet.
  • Personeelskosten.
  • Voorrijkosten.

U komt dus niet voor onverwachte kosten achteraf te staan. Natuurlijk is het ook mogelijk pakketten op maat te bestellen. Wanneer u voorkeuren heeft op het gebied van budget en dieet kunnen wij hier ook op inspelen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om door ons alleen de hapjes te laten verzorgen. We bespreken graag met u de mogelijkheden, zodat de catering volledig naar uw wens is.

Een foodtruck op uw promotiefeest

Naast onze standaard catering, bieden wij nu ook catering met een foodtrucks. U kan kiezen uit onze twee unieke foodtrucks voor een volledig zes gangen diner, maar ook voor een hapje en drankje. Elke foodtruck is te huren inclusief kundige medewerkers, die u graag te woord staan. Zo kan onze barista een lekker kopje koffie maken in  de espressobar. Hiermee verzorgen wij complete catering op maat. Lees hier meer over onze foodtrucks.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden en welke catering het beste bij uw feest past? Neem vrijblijvend contact op! We staan u graag te woord.

 Comments are closed.