Catering Leeuwarden

Uw cateraar voor Leeuwarden en omstreken!

Wij zijn de Indische Catering uit Groningen. De Indische Catering zorgt al jaren voor de catering op verschillende partijen en feesten. Wij verzorgen wekelijks diverse cateringen, voor zowel bedrijven als particulieren. Onze Indische cateringen verzorgen wij door heel Nederland maar vooral in Noord Nederland is onze Indische Catering een bekend begrip geworden in de loop der jaren. Naast de provincies Drenthe en Groningen bieden wij onze catering ook aan in Friesland, waaronder Leeuwarden!

Authentieke Indische catering

Onze catering staat bekend om zijn authenticiteit, aanbod en vooral heerlijke smaak. Als Indische cateraar onderscheiden wij ons van andere cateraars door ons Indische eten. Hierbij kunt u denken aan soepen, rijstschotels, rijsttafels en verschillende Indische nagerechten. En dat allemaal bij u in Leeuwarden!

Catering op verschillende evenementen in Leeuwarden

Voor uw bedrijf, een bruiloft, festival of ander evenement nog leuker te maken, zorgen wij ervoor dat alle benodigde materialen op de plek van bestemming worden afgeleverd en opgebouwd.

Prijs catering

Borden, bestek, voorrijkosten en personeelskosten zijn inbegrepen bij de prijs. Een kok zal alle gerechten voor de gasten toelichten. Er zijn al mogelijkheden voor het inhuren van de Indische Catering vanaf 9,50 per persoon. Het eten wordt geleverd in een foodtruck die bij niemand onopgemerkt zal blijven.
Wilt u meer informatie ontvangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wie weet zien we u binnenkort in Leeuwarden!

Catering LeeuwardenComments are closed.