Catering Leeuwarden

Uw cateraar voor Leeuwarden en omstreken!

De Indische Catering verzorgd al jaren catering in Leeuwarden voor feesten en evenementen.  Bent u op zoek naar een unieke cateraar? De Indische Catering verzorgt unieke gerechten op locatie, met alle gastvrijheid die u maar kunt wensen.

Onze cateringsactiviteiten zijn ontstaan vanuit ons Javaans Eetcafé in Groningen. Wij wilden graag ons passie voor de Authentieke Indische keuken delen met de rest van Nederland. Daarom zijn wij gestart met catering op alle locaties in Nederland en dus ook in Leeuwarden. 

Authentieke Indische catering

De Indische Catering staat bekend om zijn authenticiteit, aanbod en vooral heerlijk smaak. Wij onderscheiden ons van andere cateraars door ons unieke aanbod. Zoals onze heerlijke Indische rijsttafels, rijstschotels, soepen en verschillende nagerechten. 

Catering op verschillende evenementen in Leeuwarden

Wij begrijpen dat elk feest en evenement uniek is. Of u nou een bedrijfsfeest, bruiloft, festival, verjaardag of ander evenement organiseert, wij zorgen ervoor dat alle benodigde materialen op de plek van bestemming worden afgeleverd en opgebouwd. 

Uiteraard kunt u het menu voor uw feest of evenement zelf naar wens aanpassen. Zijn onze standaardpakketten niet precies wat u zoekt? Wij gaan graag met u in gesprek om het perfecte feest te organiseren. 

Complete catering op locatie in Leeuwarden

De organisatie van een feest of evenement gaat niet zonder slag of stoot. Dat weten wij ook. U moet rekening houden met diverse zaken, zoals het weer. Organiseert u een feest buiten? Dan wilt u dit natuurlijk niet in het water laten vallen. 

De Indische Catering denkt graag met u mee. Wanneer u bijvoorbeeld tenten nodig heeft, kunnen wij u hierbij helpen. Zo ervaart u de complete service van De Indische Catering. 

Kosten van catering in Leeuwarden

Naast onze standaardpakketten kunnen wij ook geheel op maat leveren. Er wordt dan prijsafspraak gemaakt met u. Alle kosten zijn inclusief:

  • Borden & bestek. 
  • Voorrijkosten. 
  • Personeelskosten. 
  • Op- en afbouw. 

Unieke cateraar op locatie in Friesland 

Naast ons authentiek Indische gerechten en catering op maat, zijn wij die unieke cateraar die u zoekt. Met onze foodtruck komen wij op locatie. En deze eyecatcher blijft zeker niet onopgemerkt. 

Catering Leeuwarden

Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wie weet zien we u binnenkort in Leeuwarden!Comments are closed.