Catering Jubilea

Jubileum catering

Heeft u een jubileum te vieren en wilt u uw gasten verwennen met lekkere catering? Dat kan met de Indische catering. Of u nu tien jaar in dienst ben, of wilt vieren dat u en uw geliefde al 30 jaar samen zijn, wij helpen u graag met de lekkerste gerechten. Door catering in te schakelen, hoeft u zich geen zorgen te maken over boodschappen. Ook staat u niet urenlang in de keuken. U heeft alle tijd voor uw gasten.

De Indische catering voor elke jubilea

Sinds 2000 is de Indische catering actief. Door onze jarenlange ervaring in ons eetcafé verzorgen wij voor u een complete avond. Met onze lekkere traditionele Indische gerechten worden uw gasten zeker verwend. Deze gerechten met sauzen, van licht pittig tot pittig, met kip of rundvlees, groentes en exotische gerechten worden geserveerd met verschillende soorten rijst. Laat u overweldigen door de aroma’s van de authentieke Indische keuken.

U kunt niet alleen heerlijk eten verwachten, maar ook genieten van onze gastvrije service. Onze medewerkers hebben kennis van zaken en vertellen u graag meer over de Indische gerechten. Daarnaast komt u zeker niet voor verrassingen te staan met de Indische catering. Onze pakketten zijn namelijk inclusief:

  • Borden en bestek.
  • Voorrijkosten.
  • Op- en afbouwen van het buffet.
  •  Personeelskosten
  • Kok bij het buffet voor uitleg.

Natuurlijk is het ook mogelijk om pakketten op maat de te bestellen. In overleg is alles mogelijk. We houden graag rekening met uw budget of dieet. Het is ook mogelijk om alleen hapjes bij ons te bestellen.

Foodtruck

Wilt u meer dan onze traditionele catering, dan kunt u kiezen voor onze cateringsbus. Onze catering is uitgebreid met twee foodtrucks, die echte blikvangers zijn. Ook deze kunt u huren voor catering. In deze foodtrucks kunnen ook complete zes gangen diners worden bereid. Wilt u graag meer informatie over onze foodtrucks? Lees dan hier meer.

Meer informatie

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen beteken? Dan kan u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons. Wij vertellen u graag meer over onze cateringservice. Bellen is ook mogelijk, via: 0653183545.

 Comments are closed.