Catering Hoogezand

Catering is de ideale oplossing voor feesten en evenementen. Je geeft veel werk uit handen. De organisatie van een evenement is namelijk veel werk. U moet niet alleen de feestlocatie vastleggen. Maar natuurlijk ook zorgen dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

De Indische Catering verzorgt volledige catering op locatie, zoals in Hoogezand. U hoeft nies te doen, maar u serveert wel de lekkerste Indische hapjes en gerechten.

Indische catering op locatie

De Indische Catering verzorgt uw catering in Hoogezand bij u op locatie. U kunt onze catering laten bezorgen bij uw thuis, maar wij kunnen ook naar een externe feestlocatie komen. Geeft u bijvoorbeeld een feestje in een feestzaal, dan komen wij graag naar deze zaal om uw catering in Hoogezand te leveren.

Indonesische Gerechten

Complete Indische catering op evenementen, bruiloften, personeelsfeesten en verjaardagen in Hoogezand

De Indische Catering verzorgt catering voor diverse evenementen en feesten. Of u nu gaat trouwen, een personeelsfeest organiseert of een compleet evenement organiseert, wij helpen u met complete catering.

Het menu van de catering kunt u volledig afstemmen. Ook helpen u graag met eventuele tenten en andere voorzieningen.

Onze catering is inclusief:

  • Op- en afbouw.
  • Personeelskosten.
  • Borden en bestek.
  • Voorrijkosten.
  • Personeel en kok.

Menu samenstelling voor de catering

De Indische catering heeft verschillende standaardpakketten. Maar u kunt ook een menu zelf samenstellen. We gaan graag met u in gesprek. Zo maken wij catering op maat.

catering normaal groningen

Indische catering voor bedrijven

Heeft u een bedrijf in Hoogezand en wilt u graag catering? Dat kan! We verzorgen catering voor bedrijfsfeesten, bedrijfsborrel, bedrijfslunches, maar ook voor bedrijfsuitjes.

Uiteraard kunt u kiezen wat u graag wilt. U kunt kiezen uit onze standaardpakketten, maar ook zelf een menu samenstellen.

Vragen? Wij staan voor u klaar

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze catering in Hoogezand? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. Het is ook mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Wij horen graag welke Indische hapjes of gerechten u wil serveren aan uw gasten en gaan vervolgens direct voor u aan de slag.Comments are closed.