Catering Groningen

Op zoek naar een unieke cateraar in Groningen? De Indische Catering is dé cateraar die u zoekt. Met onze ervaring en kennis van de Indische keuken serveren wij op alle locaties in Groningen de lekkerste Indische gerechten. 

De Indische Catering uit Groningen 

De Indische Catering is onderdeel van het Javaans Eetcafé Groningen. Vanuit onze passie en gastvrijheid zijn wij gestart met de Indische Catering. We zijn een toonaangevende cateraar in Groningen en omstreken en maken uw feest, evenement of festival tot een succes. 

Unieke cateraar in Groningen 

De Indische Catering heeft voor onder andere de volgende partijen gewerkt: 

 • UMCG.
 • FC Groningen.
 • Brandweer Groningen.
 • Martini Ziekenhuis.
 • Groningen Seaports.
 • Platformtheater.

Als unieke cateraar in Groningen komen wij graag bij u op locatie met onze foodtruck. Deze ware eyecatcher levert de lekkerste gerechten op elke locatie in Groningen. De foodtruck beschikt over alle mogelijkheden, zodat wij u complete zes gangen diners, of complete buffetten op locatie leveren.

Foodtruck Groningen

De Indische Catering voor elk feest of evenement in Groningen

De Indische Catering staat klaar voor elk feest of evenement. Onze catering wordt onder meer ingezet voor:

Welk feest of evenement u ook organiseert. Wij helpen u graag!

De lekkerste catering in Groningen 

U wilt natuurlijk de lekkerste gerechten serveren. Dan zit u bij de Indische Catering goed. Wij serveren de lekkerste authentieke Indische gerechten en hapjes voor u. Uiteraard met de nodige uitleg.

Sateh

Kosten van De Indische Catering Groningen

Wij koken voor groepen vanaf 20 personen. Hierbij hanteren we een eenvoudig kostensysteem, waardoor het uiteindelijke bedrag voor u makkelijk en overzichtelijk blijft. We kunnen al uw catering verzorgen vanaf € 16,50 per persoon. Deze kosten zijn inclusief:

 • Personeelskosten
 • Een kok bij het buffet voor uitleg e.d.
 • Op- en afbouw van het buffet
 • Voorrijkosten
 • Borden en bestek

We hanteren hierbij 3 verschillende pakketten met prijzen van € 16,50 p.p., € 18,50 p.p., en € 23,50 p.p. Op de pagina over onze pakketten vindt u 3 voorbeelden van de menu’s. Deze zijn in overleg geheel zelf samen te stellen. We kunnen voor ieder feest/evenement een geschikte oplossing op maat maken. Bij ons heeft u geen kosten achteraf. Alles wordt voor de catering door ons geregeld.

Door De Indische Catering Groningen uw catering laten samenstellen

Als u geen speciale wensen voor de catering heeft, kies er dan voor om het door de Indische Catering te laten samenstellen. Wij stellen een lekker menu voor u samen. Variatie en keuzes zijn bij het samenstellen van het menu belangrijke punten.

Duurzame catering op locatie in Groningen

De Indische Catering in Groningen weet dat elke vorm van catering het milieu belast. Immers, vervoeren wij de lekkerste Indische gerechten, maar belasten ook het milieu door de bereiding. We nemen daarom ook onze verantwoordelijkheid hiervoor. U mag bij onze catering uit gaan van een duurzame vorm van catering. Zo gebruiken wij alleen biologisch afbreekmateriaal en gebruiken wij voor onze gerechten zoveel mogelijk biologische en fairtrade producten. Op deze manier dragen wij toch een steentje bij het kwetsbare milieu.

Meer informatie over de Indische catering in Groningen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van De Indische Catering Groningen voor uw feest of evenement? Vraag dan via onze offerte pagina geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij komen graag met u in contact!Comments are closed.