Catering Groningen

De Indische Catering is onderdeel van Javaans Eetcafé Groningen. Met onze ervaring en kennis van de Indische keuken serveren wij nu ook op alle locaties in Groningen de lekkerste Indische gerechten. De Indische Catering is een toonaangevende cateraar in Groningen en omstreken.  Wij maken uw feest, evenement of festival tot een succes. We verzorgen al catering voor verscheidene partijen zoals:

 • UMCG.
 • FC Groningen.
 • Brandweer Groningen.
 • Martini Ziekenhuis.
 • Groningen Seaports.
 • Platformtheater.

De Indische Catering voor elk feest of evenement in Groningen

De Indische Catering staat klaar voor elk feest of evenement. Onze catering wordt onder meer ingezet voor:

 • Evenementen aan huis in Groningen.
 • Evenementen in Groningen.
 • Bedrijfsfeesten in Groningen.
 • Culturele festivals in Groningen.
 • Promotiefeesten in Groningen.
 • Bruiloften in Groningen.

We maken alles mogelijk. Of u nou een groot feest geeft of slechts hapjes wilt, u kunt bij ons terecht voor complete diners, maar ook Indische Hapjes.

Naast zakelijke klanten staan wij ook open voor particuliere klanten. Wilt u dus voor een verjaardagsfeest catering huren? Dat is ook mogelijk! We maken geen onderscheid tussen onze zakelijke of particuliere klanten.

Complete Indische catering in Groningen

Dankzij onze ervaring vanuit het Javaans eetcafé in Groningen weten wij onze gastvrijheid ook te vertalen in catering. We hebben de afgelopen jaren succesvolle catering geleverd aan onder andere het UMCG en de brandweer in Groningen. We willen graag een complete service leveren. Naast het feit dat onze pakketten compleet zijn en hierbij transparante kosten worden gehanteerd, werken wij graag op maat. Welke wensen u ook heeft op het gebied van budget of dieet, wij houden hier graag rekening mee. Ook helpen wij graag uw evenement net dat beetje extra te geven, door bijvoorbeeld onze foodtruck in te zetten. Onze ‘Big Red’ is een gerestaureerde materiaalwagen van de brandweer. Deze foodtruck beschikt over alle mogelijkheden, zodat wij u complete zes gangen diners, of complete buffetten op locatie leveren met een echte eyecatcher.

Bovenal werkt De Indische catering graag op maat. Dit betekent dat de mogelijkheden eindeloos zijn. U kunt bij ons terecht voor 6 zes gangen diners, hapjes en buffetten. Wij bieden voor elk evenement of feest een passen oplossing.

Door De Indische Catering Groningen uw catering laten samenstellen

Als u geen speciale wensen voor de catering heeft, kies er dan voor om het door de Indische Catering te laten samenstellen. Wij stellen een lekker menu voor u samen. Variatie en keuzes zijn bij het samenstellen van het menu belangrijke punten.

Duurzame catering op locatie in Groningen

De Indische Catering in Groningen weet dat elke vorm van catering het milieu belast. Immers, vervoeren wij de lekkerste Indische gerechten, maar belasten ook het milieu door de bereiding. We nemen daarom ook onze verantwoordelijkheid hiervoor. U mag bij onze catering uit gaan van een duurzame vorm van catering. Zo gebruiken wij alleen biologisch afbreekmateriaal en gebruiken wij voor onze gerechten zoveel mogelijk biologische en fairtrade producten. Op deze manier dragen wij toch een steentje bij het kwetsbare milieu.

Kosten van De Indische Catering Groningen

Wij koken voor groepen vanaf 20 personen. Hierbij hanteren we een eenvoudig kostensysteem, waardoor het uiteindelijke bedrag voor u makkelijk en overzichtelijk blijft. We kunnen al uw catering verzorgen vanaf €16,50 per persoon. Deze kosten zijn inclusief:

 • Personeelskosten
 • Een kok bij het buffet voor uitleg e.d.
 • Op- en afbouw van het buffet
 • Voorrijkosten
 • Borden en bestek

We hanteren hierbij 3 verschillende pakketten met prijzen van 16,50 p.p., 18,50 p.p., en 23,50 p.p. Op de pagina over onze pakketten vindt u 3 voorbeelden van de menu’s. Deze zijn in overleg geheel zelf samen te stellen. We kunnen voor ieder feest/evenement een geschikte oplossing op maat maken. Bij ons heeft u geen kosten achteraf. Alles wordt voor de catering door ons geregeld.

Meer informatie over de Indische catering in Groningen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van De Indische Catering Groningen voor uw feest of evenement? Vraag dan via onze offerte pagina geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij komen graag met u in contact!Comments are closed.