Catering Friesland

Goeie, tige nei’t sin yn’t wolnimmen! Wij zijn de Indische Catering uit Groningen en komen graag naar u toe op elke locatie in friesland.

Catering friesland

Tijd voor een feestje met heerlijke gerechten voor u en uw gasten? De Indische Catering verzorgt graag uw catering op locatie in Friesland. Wanneer u zelf een feest of partij organiseert, kunt u vaak uw gasten amper tot niet vermaken. U staat meer in de keuken om uw gasten te verwennen. Deze zorgen nemen wij u graag uit handen. Zo heeft u tijd voor uw gasten en geniet u zelf ook op en top!

Op elk feest of evenement is eten een belangrijke factor. Dat wij, als cateraar, maar al te goed. De Indische Catering verzorgt al jaren met succes catering in Friesland. Met onze ervaring en authenticiteit maken wij elk feest tot een succes. Wij onderscheiden ons door ons authentieke eten, aanbod en vooral heerlijke smaak. Geniet bij ons van de lekkerste soepen, rijstschotels, rijsttafels en Indische nagerechten.

Over de Indische Catering

Onze passie voor de Indische keuken is gestart vanuit het Javaans Eetcafé in Groningen. Met de Indische Catering verwennen wij gasten op locatie met onze gerechten, maar ook met onze gastvrijheid en vriendelijkheid. We onderscheiden ons door onze gerechten, maar ook door onze werkwijze. Elk gerecht wordt zorgvuldig bereid, maar ook voorzien van uitleg. Zo weet u precies wat u eet. Wij begrijpen dat niet iedereen weet dat Ikan Pepesan ‘gepeperde makreel in bananenblad’ betekend. Onze medewerkers delen graag onze passie voor de Indische keuken met u.

Onze Indische Catering in Friesland

Bent u op zoek naar een geschikte cateraar in de regio Friesland? De Indische Catering helpt u graag met catering op locatie. Of het nu is voor een bruiloft, verjaardagsfeest of groot evenement. Voor alle groepen staan wij klaar. Vanaf 20 personen kunt u ons inhuren. Naast onze standaard pakketten is het mogelijk pakketten op maat samen te stellen. Heeft u bepaalde voorkeuren, dieetwensen of allergieën? Wij maken gerust een pakket op maat, zodat alles naar wens is.

Een ervaren cateraar in Friesland

Catering is een vak apart. Wij vinden ook een goede sfeer belangrijk. Met onze professionele catering verzorgen wij uw gasten geheel naar wens. Met de lekkerste Indische gerechten, maar ook dranken, komen wij met onze cateringsbus op locatie.

Wij leveren u een complete catering. Alle catering is inclusief:

  • Op- en afbouw werkzaamheden en kosten.
  • Borden en bestek.
  • Personeelskosten.
  • Kok bij het buffet.
  • Voorrijkosten.

Mogelijkheden bij De Indische Catering  Friesland

Naast pakketten op maat hebben wij nog meer mogelijkheden. De Indische Catering maakt het u graag naar de zin. Wij begrijpen dat elk feest of evenement uniek is. Daarom passen wij onze catering altijd naar wens aan. Heeft u behoefte aan bijvoorbeeld tenten? Dan is dit ook mogelijk bij ons. Wij denken samen met u mee. Daarnaast hebben wij genoeg contacten die u kunnen helpen om elk feest en evenement te laten slagen.

Meer informatie?

Heeft u vragen over onze catering of wilt u meer informatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van De Indische Catering in Friesland.

Catering FrieslandComments are closed.