Catering Friesland

Goeie, tige nei’t sin yn’t wolnimmen! Wij zijn de Indische Catering uit Groningen. De Indische Catering zorgt al jaren voor de catering op verschillende evenementen en feesten. Als sinds 2000 verzorgen wij wekelijks diverse cateringen, voor zowel bedrijven als particulieren. Onze cateringen verzorgen wij door heel Nederland maar vooral in Groningen is de Indische Catering een bekend begrip geworden in de loop der jaren. Naast de provincies Drenthe en Groningen bieden wij onze catering ook aan in Friesland. Onze catering staat bekend om zijn authenticiteit, aanbod en vooral heerlijke smaak. Als Indische cateraar onderscheiden wij ons van andere cateraars door ons Indische eten. Hierbij kunt u denken aan soepen, rijstschotels, rijsttafels en verschillende Indische nagerechten.

Catering op feesten en partijen in Friesland

Om je bedrijfsfeest, bruiloft, festival of ander evenement nog leuker te maken, zorgen wij ervoor dat alle benodigde materialen op de plek van bestemming worden afgeleverd en opgebouwd. Borden, bestek, voorrijkosten en personeelskosten zijn inbegrepen bij de prijs. Een kok zal alle gerechten voor de gasten toelichten. Er zijn al mogelijkheden voor het inhuren van de Indische Catering vanaf 14,50 per persoon. Het eten wordt geleverd in een rode brandweerauto die bij niemand onopgemerkt zal blijven.

Wij cateren al voor groepen vanaf 20 personen. De catering verzorgen wij compleet met tenten of op een locatie naar wens. Wilt u meer informatie ontvangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wie weet zien we u binnenkort!

Catering FrieslandComments are closed.