Catering Drenthe

Bent u binnenkort jarig, organiseert u een bedrijfsfeestje of gaat u trouwen in de omgeving van Drenthe? De Indische Catering helpt u graag! Een groot feest organiseren is veel werk. Wij verzorgen met complete catering uw gasten. U hoeft zich nergens zorgen over te maken en geniet van een feest met uw gasten.

Goed eten is een belangrijke factor op een feest of evenement. Dat weten wij maar al te goed. De Indische Catering verzorgt al jaren catering voor verschillende evenementen en feesten. En inmiddels ook een bekend begrip in Drenthe. Onze catering staat bekend om zijn authenticiteit, aanbod en vooral heerlijke smaak. Als Indische cateraar onderscheiden wij ons van andere cateraars door onze Indische gerechten. Zoals de lekkerste soepen, rijstschotels, rijsttafels en Indische nagerechten.

Over De Indische Catering

Het is onze missie om gasten te voorzien van de lekkerste Indische gerechten. Maar natuurlijk ook om hen te verwennen met onze gastvrijheid en vriendelijkheid. Elk gerecht wordt niet alleen zorgvuldig bereid, maar is ook voorzien van uitleg. Zo weet u precies wat u eet. Het is niet vanzelfsprekend dat iedereen weet dat bijvoorbeeld Ikan Pepesan ‘gepeperde makreel in bananenblad’ betekent. Deze waarden staan centraal, samen met de passie die onze medewerkers delen.

Complete catering in Drenthe

Om je feest of evenement nog leuker te maken, zorgen wij ervoor dat alle benodigde materialen op de plek van bestemming worden afgeleverd en opgebouwd. Ook borden, bestek, voorrijkosten en personeelskosten zijn inbegrepen bij de prijs. Er zijn al mogelijkheden voor het inhuren van de Indische Catering vanaf 16,50 per persoon. Het eten zal geleverd worden in een brandweerauto die bij niemand onopgemerkt zal blijven.

Zelf uw catering in Drenthe samenstellen

Smaken verschillen en dat begrijpt De Indische Catering ook. Organiseert u een feest of evenement in Drenthe? Naast onze standaard pakketten, helpen wij  u graag met een pakket op maat. U geeft aan welke Indische gerechten u graag terug ziet. Van kleine hapjes tot complete rijsttafels. Wij maken de catering graag op maat.

Vakkundige Catering in Drenthe

Onze medewerkers hebben alle kennis en kunde om complete catering te verzorgen. De Indische Catering verzorgt al een aantal jaren catering met succes. We kennen de Indische keuken als geen ander. We serveren de lekkerste Indische gerechten, maar kunnen u ook alles vertellen over deze lekkernijen.

Onze koks werken met de beste en verse ingrediënten. Zo bereiden wij alle gerechten op een verantwoorde manier voor u. De Indische Catering is ontstaan uit het Javaans Eetcafé in Groningen. Met deze ervaring uit het eetcafé verzorgen wij uw gasten compleet. En serveren wij de lekkerste gerechten.

Wij verzorgen zowel voor grote als kleine groepen catering in Drenthe.

Catering voor groepen

Wij staan al voor groepen vanaf 20 personen klaar. De catering verzorgen wij compleet met tenten of op een locatie naar wens.

Voordelen catering in Drenthe

Woont u in de omgeving van Drenthe en zoekt u een catering voor uw feest of evenement? Met De Indische Catering ervaart u veel voordelen, zoals: 

  • Vakkundige catering.
  • Geschikt voor kleine en grotere groepen.
  • Verse maaltijden.
  • Eten uit de Indische keuken.
  • Onbezorgd feesten.
  • Zelf uw catering samenstellen.
  • Tenten huren is mogelijk.

Vragen over catering in Drenthe?

Heeft u interesse in onze catering in de omgeving van Drenthe óf heeft u nog vragen die u graag beantwoord wilt hebben? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Uiteraard mag u ook altijd een gratis offerte aanvragen

 

Catering DrentheComments are closed.