Catering Drenthe

De Indische Catering verzorgt al jarenlang de catering in Drenthe op verjaardagen, bedrijfsfeesten of bruiloften. Geen feest is te gek voor de Indische catering en wij verzorgen met alle liefde de catering voor uw evenement. 

Onze heerlijke traditionele Indische gerechten voegen een geweldige sfeer toe en laten de ruimte vullen met een onweerstaanbare Oosterse geur. Terwijl u aan het genieten bent, verzorgen wij de catering tot in de puntjes. Zo zijn zowel u als uw gasten verzekerd van een onvergetelijk evenement.

De Indische Catering in Drenthe

Wij verzorgen al jarenlang de catering voor verschillende evenementen van festivals tot bruiloften. Uiteraard met de lekkerste, traditioneel bereide Indische gerechten. Denk aan nasi rames, malse sateh en heerlijke bijgerechten of met uw gezelschap genieten van een complete rijsttafel. Alles is mogelijk!

Onze missie is om gasten te verwennen met onze heerlijke Indische gerechten die wij op traditionele manier bereiden. Bij ons staat gastvrijheid en vriendelijkheid voorop. Daarom wordt onze catering compleet geleverd; 

  • Inclusief borden.  
  • Bestek.
  • Kok, die u graag meer vertelt over de gerechten.
  • Personeelskosten.
  • Op- en afbouwwerkzaamheden.
  • Voorrijkosten.

Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en kunt u volop genieten van het evenement.

Compleet verzorgde catering in Drenthe

Alles wat wij nodig hebben om de catering te verzorgen, zullen wij in overleg op uw evenement leveren en opbouwen. Het is al mogelijk om de complete catering te verzorgen vanaf € 16,50 per persoon. Het eten wordt geleverd  in een brandweerauto die bij niemand onopgemerkt blijft. Een geweldige toevoeging aan uw evenement!

Zelf catering samenstellen in Drenthe

Wij begrijpen maar al te goed dat smaken verschillen. Daarom bent u helemaal vrij om zelf de catering samen te stellen. Naast onze standaard pakketten, kunt u ook samen met ons een pakket samenstellen. U kunt dan zelf aangeven welke gerechten u graag op uw evenement zou willen. Wij regelen de catering helemaal naar uw wens. Zo weet u zeker dat de Indische catering in de smaak valt!

Catering voor groepen in Drenthe

Wij verzorgen de catering voor groepen vanaf 20 personen. De catering verzorgen wij compleet op locatie naar wens. Is uw evenement buiten? Dan kunnen met tenten  (in overleg) of met onze foodtruck op locatie komen. Dat maakt onze catering geschikt voor elkevenement.

Waarom de Indische Catering in Drenthe?

Bij de Indische Catering bieden wij catering aan in heel Drenthe op ieder soort evenement. Of het nu gaat om een verjaardag, bedrijfsfeest of een trouwerij, met onze catering verzorgen wij alle gasten tot in de puntjes. 

Er zitten veel voordelen aan het laten verzorgen van de catering op uw feest of evenement. Wij bieden vakkundige catering die geschikt is voor kleine en grotere groepen. De catering kunt u zelf samenstellen, zodat u zeker weet dat de gerechten in de smaak vallen. Tijdens uw evenement kunt u genieten van onze vers bereide gerechten uit de Indische keuken. Dat kunt u helemaal aan ons overlaten, dus onbezorgd feesten en genieten van het evenement is het enige wat u bezig houdt. Wij verzorgen alles tot in de puntjes, dus regelen wij tenten of onze foodtruck en zorgen wij voor borden en bestek. Kortom, alles wat u nodig heeft voor een geslaagd evenement!

Heeft u vragen over catering in Drenthe?

Heeft u interesse in onze catering in de omgeving van Drenthe of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.Comments are closed.