Catering Drenthe

Goed eten is een belangrijke factor op een feest of evenement. Dat weten wij maar al te goed. De Indische Catering zorgt al jaren voor de catering op verschillende evenementen en feesten. Wij zijn inmiddels een bekend begrip in Drenthe, Groningen en Friesland geworden in de loop der jaren. Met onze jarenlange ervaring verzorgen wij de catering van feesten en evenementen in Drenthe. Onze catering staat bekend om zijn authenticiteit, aanbod en vooral heerlijke smaak. Als Indische cateraar onderscheiden wij ons van andere cateraars door ons Indische eten. Hierbij kunt u denken aan soepen, rijstschotels, rijsttafels en verschillende Indische nagerechten.

Over De Indische Catering

Het is onze missie om gasten van de heerlijkste Indische gerechten te laten genieten en ze te verwennen met onze gastvrijheid en vriendelijkheid. Onze medewerkers geven uitleg bij de rijsttafel en elk gerecht wordt voorzien van een zorgvuldige uitleg. Zo weet je zeker dat je geen pittige gerechten eet, terwijl dit niet de bedoeling was. Het is niet vanzelfsprekend dat iedereen weet dat bijvoorbeeld Ikan Pepesan ‘gepeperde makreel in bananenblad’ betekent. Deze waarden staan centraal, samen met de passie die onze medewerkers delen.

Complete catering in Drenthe

Om je feest of evenement nog leuker te maken, zorgen wij ervoor dat alle benodigde materialen op de plek van bestemming worden afgeleverd en opgebouwd. Ook borden, bestek, voorrijkosten en personeelskosten zijn inbegrepen bij de prijs. Er zijn al mogelijkheden voor het inhuren van de Indische Catering vanaf 14,50 per persoon. Het eten zal geleverd worden in een brandweerauto die bij niemand onopgemerkt zal blijven.

Catering voor groepen

Wij cateren al voor groepen vanaf 20 personen. De catering verzorgen wij compleet met tenten of op een locatie naar wens. Wil je meer informatie ontvangen, neem dan gerust contact met ons op!

Catering DrentheComments are closed.