Catering Drenthe

Zoekt u een lekkere, goede en voordelige catering in Drenthe? De Indische Catering is het antwoord! Of het nu gaat om een verjaardag, een bedrijfsfeest of een trouwerij, met onze catering verzorgen wij alle gasten tot in de puntjes. Zelf hoeft u niks te doen en kunt u uitgebreid genieten van uw eigen feestje. 

Hoe ziet een Indische Catering in Drenthe eruit? 

Wij verzorgen al jaren catering voor verschillende evenementen: van het Bevrijdingsfestival tot aan een verjaardag met 20 personen. Dit alles met de lekkerste, verse Indische gerechten. Denk aan nasi rames, malse sateh en fijne bijgerechten. Liever genieten van een complete rijsttafel? Ook dat is mogelijk. Alle gerechten worden met authenticiteit en heerlijke smaken bereid en geserveerd. Prijzen zijn al vanaf €16,50 p.p.

Over De Indische Catering

Het is onze missie om gasten te voorzien van de lekkerste Indische gerechten. Maar natuurlijk ook om hen te verwennen met onze gastvrijheid en vriendelijkheid. Onze catering wordt compleet geleverd inclusief borden, bestek maar ook een kok die verstand heeft van de gerechten. Zo kunt u altijd vragen stellen over onze gerechten. U hoeft zich zelf nergens druk om te maken en kunt toch enorm genieten.

Complete catering in Drenthe

Boek je bij ons een catering, boek je een compleet feest! Wij zorgen ervoor dat alle benodigde materialen op de plek van bestemming worden afgeleverd en opgebouwd. Ook borden, bestek, voorrijkosten en personeelskosten zijn inbegrepen bij de prijs. Er zijn al mogelijkheden voor het inhuren van de Indische Catering vanaf € 16,50 per persoon. Het eten zal geleverd worden in een brandweerauto die bij niemand onopgemerkt zal blijven.

Zelf uw catering in Drenthe samenstellen

Smaken verschillen en dat begrijpt De Indische Catering ook. Naast onze standaard pakketten, helpen wij u graag met een pakket op maat. U geeft aan welke Indische gerechten u graag terug ziet. Van kleine hapjes tot complete rijsttafels. Er is van alles mogelijk. Wij regelen uw catering dan ook compleet naar eigen wens.

Vakkundige Catering in Drenthe

Onze koks werken met de beste en verse ingrediënten. Alle gerechten worden op een verantwoorde manier voor u bereid. Wist u bijvoorbeeld dat wij bakken met weinig vet? De Indische Catering is ontstaan uit het Javaans Eetcafé in Groningen. Met deze ervaring uit het eetcafé zorgen wij voor een onvergetelijke en smakelijke avond of lunch. Wij verzorgen zowel voor grote als kleine groepen catering in Drenthe.

Catering voor groepen

Wij staan al voor groepen vanaf 20 personen klaar. De catering verzorgen wij compleet met tenten of op een locatie naar wens. Het is dus ook mogelijk om buiten onze catering in te huren. Ideaal voor een trouwerij.

Voordelen catering in Drenthe

Woont u in de omgeving van Drenthe en zoekt u een catering voor uw feest of evenement? Met De Indische Catering ervaart u veel voordelen, zoals: 

  • Vakkundige catering
  • Geschikt voor kleine en grotere groepen
  • Verse maaltijden
  • Eten uit de Indische keuken
  • Onbezorgd feesten
  • Zelf uw catering samenstellen
  • Tent of brandweerwagen inbegrepen

Vragen over catering in Drenthe?

Heeft u interesse in onze catering in de omgeving van Drenthe óf heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Uiteraard mag u ook altijd een gratis offerte aanvragenComments are closed.