Catering Culturele Festivals

Festival catering

Bent u op zoek naar unieke catering voor een festival? Al meer dan tien jaar verzorgen wij catering op locatie. Onze unieke foodtrucks zijn echte blikvangers. Natuurlijk serveren wij goede Indische gerechten, waarvan de gasten kunnen genieten tijdens het festival. We hebben veel positieve reacties ontvangen op onze festival catering inclusief foodtruck.

Indische catering op een cultureel festival

Sinds 2000 verzorgt De Indische Catering lekkere traditionele Indische gerechten op festivals. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van catering en kennis vanuit ons restaurant staan we garant voor lekker eten met service. We hanteren voor uw catering een eenvoudig systeem om de kosten overzichtelijk te houden. De kosten van elk pakket is inclusief, u krijgt dus geen verrassingen achteraf. Daarnaast werken wij ook op maat. Wilt u iets speciaals of heeft u een speciaal budget? We gaan graag met u in gesprek voor een passende oplossing.

Indische catering op een cultureel festival

Onze foodtrucks zijn een unieke uitbreiding van De Indische Catering uit Groningen. Onze foodtrucks verzorgen de lekkerste Indische gerechten op locatie. Bij ons heeft u keuze uit twee verschillende foodtrucks, waarvan één is voorzien van een biertap. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor ons ‘Big Red’ foodtruck. Een echte blikvanger. Deze oude brandweerauto uit 1986 is gerestaureerd en omgebouwd tot cateringswagen met eigen keuken en bar. Ook is het mogelijk om een barista erbij te huren. Voor de lekkerste kopjes koffie uit onze Italiaanse espressobar!

Met onze originele rode foodtrucks heeft u een echte aandachtstrekker op uw festival. Onze Indische gerechten lokken zeker nieuwsgierige gasten voor lekker eten. De medewerkers van onze foodtruck zijn gastvrij en hebben verstand van zaken. Welke vragen u ook heeft over onze gerechten, ze beantwoorden graag uw vragen. Op deze manier brengen wij onze passie voor onze Indische gerechten graag aan u over.

We zijn ons ook bewust van het kwetsbare ecosysteem en proberen daarom zo verantwoord mogelijk te ondernemen. Voor de catering op festivals maken wij gebruik van biologisch afbreekmateriaal voor het serveren van eten, koffie en dranken. Daarnaast gebruiken wij zoveel mogelijk biologische producten en fairtrade producten met name voor ons koffie, thee en toebehoren.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Wij staan u graag te woord! Zodat uw festival compleet wordt met De Indische Catering. Neem contact op via dit formulier of bel ons gerust op: 0653183545.



Comments are closed.