Catering Culturele Festivals

Festival catering

Op zoek naar een unieke cateraar voor een festival? De Indische Catering is die unieke cateraar. Met onze sensationele gerechten vanuit onze foodtruck, weten wij zeker alle gasten te verrassen. De goede Indische gerechten en gastvrijheid valt zeker in de smaak. Al meer dan tien jaar verzorgd de Indische Catering de lekkerste Indische gerechten op locatie en met succes!

De Indische catering op een festival

De Indische Catering is gestart vanuit het Javaans Eetcafé Groningen. We wilden ook graag mensen op locaties in heel Nederland verrassen met onze Indische specialiteiten. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij elk evenement tot een succes te maken.

De Indische Catering hanteert een simpel en eenvoudig systeem. Op deze manier houden wij het overzichtelijk voor u en staat u niet voor verrassingen achteraf. U kunt kiezen uit onze standaard pakketten, maar ook zelf met ons een pakket samenstellen. Onze catering kan volledig op maat. Heeft u dieetwensen of budgettaire wensen? Dan kunnen wij hier samen met u een plan voor opstellen. Zo bieden wij iedereen een passen oplossing.

Naast onze Catering op maat, maken wij het u ook gemakkelijk door onze transparante kosten. Alle pakketten zijn inclusief:

  • Op- en afbouw op locatie.
  • Borden en bestek.
  • Voorrijkosten.
  • Kok.
  • Personeelskosten.
  • Gastheren/vrouwen.

 Unieke Catering op festivals met foodtruck

De Indische Catering biedt met zijn foodtruck ‘Big Red’ ware eyecatcher op locatie. Vanuit de foodtruck worden de lekkerste Indische gerechten geserveerd. U kunt zelfs kiezen uit twee verschillende foodtrucks! Maar de keuze gaat vaak uit naar onze Big Red. Dit is een echte blikvanger. Deze oude brandweerwagen, uit 1986, is gerestaureerd en omgebouwd tot een cateringswagen met eigen keuken en bar. De bar beschikt zelfs over een biertap en espressobar. Uw gasten zullen dus niets te kort komen en genieten van een extra verrassing op het festival.

Festival catering van de lekkerste gerechten tot aan tenten voor uw gasten

De Indische Catering maakt het u zo gemakkelijk mogelijk. We serveren de lekkerste Indische gerechten. Alles mogelijk. Of u nu graag alleen hapjes wil of complete diners, alles is kan! Daarnaast kunnen wij ook helpen met andere zaken, zoals tenten. Verwacht u slecht weer? Dan helpen wij graag met tenten, zodat uw gasten ook droog kunnen staan.

Festival catering met een groen karakter

De Indische Catering is zich bewust dat festival catering het milieu belast. Daarom ondernemen wij zo verantwoord mogelijk en maken zoveel gebruik van biologische en fairtrade producten. Bovendien gebruiken wij altijd biologisch afbreek materiaal voor het serveren ven eten, koffie en andere dranken.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Wij staan u graag te woord! De Indische Catering maakt uw festival graag compleet.  Neem contact op via dit formulier of bel ons gerust op: 0653183545.Comments are closed.