Catering bruiloft

Op zoek naar  Catering voor uw  bruiloft?

Bent u op zoek naar catering voor de mooiste dag van uw leven? Dan bent u bij de Indische catering aan het juiste adres. Wij maken graag uw bruiloft compleet met hapjes of een compleet diner. Uiteraard houden wij rekening met uw wensen voor deze dag.

Heerlijke Indische gerechten op uw bruiloft

Houden u en uw geliefde van de Indische keuken? Dan is de Indische catering de ervaring die u zoekt voor u en uw gasten. Sinds 2000 zijn wij actief als de Indische cateraar, naast ons Javaans eetcafé. Wanneer u kiest voor onze catering, kiest u voor de lekkerste Indische gerechten in een informele sfeer. Daarnaast zijn onze mogelijkheden eindeloos. We werken naast onze standaardpakketten, ook op maat. Van lekkere hapjes tot aan zes gangen diners, alles is mogelijk!

Complete catering en op maat voor elke bruiloft.

Wij begrijpen maar al te goed dat elke bruiloft uniek is. Uiteraard kunt u kiezen voor onze standaardpakketten, maar wij werken ook graag op maat. Zodat alles aansluit op uw wensen, dieet en budget. Hierdoor heeft u een zorgeloze prachtige dag, inclusief het lekkerste eten. Wij werken met complete pakketten op maat, waarbij de volgende onderdelen standaard zijn inbegrepen:

  • Borden en bestek.
  • Kok bij het buffet voor uitleg.
  • Op- en afbouwen van het buffet.
  • Personeelskosten.
  • Voorrijkosten.

Wij dragen graag onze passie voor de Indische keuken over. Met onze kennis, lekker eten en gastvrijheid weten wij zeker uw gasten te verwennen, maar ook te verrassen.

Geen standaard catering voor uw bruiloft

Uiteraard wilt u dat de mooiste dag van uw leven zonder stress verloopt. Wij verzorgen graag uw catering, maar denken ook graag mee hoe wij deze dag nog mooier kunnen maken. Wilt u graag uw gasten verrassen? Dan is dat ook mogelijk bij ons. Het is mogelijk om onze cateringsbus in te huren. Dit is een ware eyecatcher en daarmee verrast u zeker uw gasten. U hoeft niet bang te zijn dat de mogelijkheden bij onze foodtruck minimaal zijn. Ook met onze foodtruck verzorgen wij complete zes gangen diners! Zo maken wij uw bruiloft helemaal bijzonder.

Bruiloftcatering op een bijzondere locatie?

Waarschijnlijk heeft u een bijzondere locatie uitgezocht voor deze dag. Ook voor bijzondere locaties hebben wij alles in huis om catering op locatie te bieden. Denk aan onze foodtruck, maar wij zijn ook in het bezit van tenten om uw gasten een droge plek te bieden wanneer het eventueel toch regent. Welke locatie u ook kiest, wij bieden alle mogelijkheden om uw dag compleet te maken met onze catering.

Meer informatie?

Bent u nieuwsgierig wat de mogelijkheden zijn en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, of bel ons op: 0653183545. Uiteraard mag u ons ook altijd bezoeken in ons Javaans eetcafé!

 

 Comments are closed.