Catering Bruiloft

Catering bruiloft

Uw bruiloft is natuurlijk de mooiste dag van uw leven. Op deze mooie dag wilt u zich geen zorgen maken, maar lekker genieten. Een passend diner bij uw bruiloft maakt de dag helemaal compleet. Wij maken graag uw bruiloft geheel naar uw wens. We hebben verschillende pakketten waar u uit kan kiezen, maar werken ook op maat. Alles is mogelijk in overleg.

Indische catering

Houden u en uw geliefde van de Indische keuken en wilt u graag Indische catering op uw bruiloft? De Indische Catering heeft ruime ervaring door onder andere ons eetcafé. Sinds 2000 leveren wij ook succesvolle catering. Met de Indische Catering kiest u voor lekkere Indische gerechten, in een informele sfeer. Daarnaast zijn de mogelijkheden bij ons eindeloos. Er is sowieso een pakket wat past bij u. Van lekkere hapjes tot aan zes gangen diner.

Indische catering voor elke bruiloft

Wij begrijpen dat elke bruiloft anders is. Naast onze standaard pakketten, is het ook mogelijk om pakketten op maat te maken. Zodat alles aansluit op uw wensen, dieet en budget. Onze pakketten zijn inclusief:

  • Borden en bestek.
  • Kok bij het buffet voor uitleg.
  • Op- en afbouwen van het buffet.
  • Personeelskosten.
  • Voorrijkosten.

Naast onze lekkere eten, zullen wij uw gasten ook verwennen met gastvrijheid en kennis. Onze passie voor de Indische keuken zult u zeker ervaren.

Foodtruck

Naast onze standaard catering is het ook mogelijk om onze cateringsbus in te huren. Deze foodtruck is zeker een blikvanger op elke bruiloft. Ook met onze foodtruck is het mogelijk complete catering te leveren. Denk bijvoorbeeld aan zes gangen diners. Wilt u graag een informele sfeer en een echte blikvanger op uw bruiloft? Contacteer ons dan over de foodtruck. Zo maken wij uw bruiloft helemaal bijzonder.

Meer informatie?

Bent u nieuwsgierig wat de mogelijkheden zijn en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, of bel ons op: 0653183545. We staan u graag te woord!

 

 Comments are closed.