Catering bruiloft

Catering voor elke bruiloft

Druk uw bruiloft aan het plannen en op zoek naar een unieke cateraar? De Indische Catering is deze uniek cateraar. Wij maken graag uw bruiloft compleet met de lekkerste Indische gerechten. Zijn jullie ware avonturiers op het gebied van reizen en in de keuken? Dan bieden wij de arrangementen en mogelijkheden die passen bij jullie. Uiteraard is alles afgestemd op jullie wensen.

De Indische Catering op uw bruiloft

De Indische Catering is een cateraar met passie voor de Indische keuken. Onze catering is ontstaan vanuit het Javaans Eetcafé in Groningen. Met onze gastvrijheid en passie maken wij elke bruiloft uniek. Onze cateringsmogelijkheden bestaan uit verscheidene opties. Wilt u graag een buffet? Dan is dat mogelijk. Wilt u graag uw avondgasten verwennen met de lekkerste Indische hapjes, dan is dat ook mogelijk. Bovendien leveren wij complete catering. Onze catering is altijd inclusief:

  • Op- en afbouw op locatie.
  • Borden en bestek.
  • Personeel, zoals een kok en bedienend personeel.
  • Voorrijkosten.

De kosten van onze catering is transparant. Alle kosten voor de catering zijn inclusief de bovenstaande punten. U staat dus nooit voor verrassingen achteraf.

Catering op maat voor uw bruiloft

De Indische Catering begrijpt maar al te goed dat elke bruiloft uniek is. Samen met uw geliefde geeft u uw eigen persoonlijke draai aan deze mooie dag. Dit betekent ook dat een standaard pakket vaak niet past. Daarom werken wij ook graag op maat. Samen met u bespreken wij graag de mogelijkheden, zodat jullie trouwdag ook echt de mooiste dag van jullie leven wordt.

Diner catering

Wilt u graag dat uw gasten genieten van een lekker diner tijdens uw bruiloft, maar wel op informele wijze? Dan is dit mogelijk. Door te kiezen voor diner catering krijgen uw gasten de lekkerste Indische gerechten aan tafel geserveerd. Uw gasten kunnen rustig kletsen en dit geeft een rustige en ongedwongen sfeer op locatie. Dankzij onze ervaring uit het eetcafé bieden wij de gastvrijheid op locatie en kundigheid die nodig is voor diner catering.

Buffet

Houdt u van een ongedwongen sfeer? Grote kans dat u liever kiest voor buffet catering. Naast onze diner mogelijkheden, bieden wij ook de mogelijkheid tot buffet catering op uw bruiloft. Gasten schuifelen langs de lekkere gerechten en scheppen zelf op. Ze mogen zelf kiezen! Grote kans dat uw gasten wisselen van tafels en gezellig kletsen tijdens het buffet. Dit geeft een ongedwongen sfeer. Het wordt geen statig diner, maar een gezellige uitwisseling van gesprekken over het eten en uw bruiloft.

Indische hapjes

Wilt u geen groot diner op uw bruiloft? Ook hierin kunnen wij u ondersteunen. Het is mogelijk om de lekkerste Indische hapjes te serveren op locatie. Denk aan de lekkerste Indische snacks zoals saté, ajam karry snack, rendang en spekkoek. U kunt bij ons aangeven welke hapjes u graag wilt en wij regelen deze voor u.

Geen standaard catering voor uw bruiloft

De Indische Catering is uiteraard geen standaard catering voor uw bruiloft dankzij de unieke Indische gerechten. Maar wij gaan graag een stapje verder! Onze unieke cateringsbus is een ware eyecatcher en wordt ook aangeboden bij onze cateringsactiviteiten. Wilt u graag een extra touche geven aan uw bruiloft? Dat kan met onze foodtruck. Vanuit onze foodtruck serveren wij complete zes gangen diners. De foodtruck is voorzien van een tap en espressobar. Uw gasten komen zeker niets tekort! Bovendien maken wij uw bruiloft op deze manier helemaal bijzonder.

Wat mag u verwachten van de Indische Catering op uw bruiloft?

U mag verwachten dat De Indische Catering voldoet aan uw wensen en behoeftes. Vooraf bespreken wij samen met u graag alle mogelijkheden en stemmen dit af op uw wensen en behoeftes. Wij maken met samen u een plan dat past bij uw bruiloft. Uiteraard wordt alles op locatie geregeld door ons. U hoeft zich dus ook nergens zorgen over te maken. Bovendien bezitten wij ook tenten om uw gasten een droge plek te geven, wanneer het toch regent op. Wat uw wensen ook zijn, wij regelen samen u de perfecte dag! onze catering.

Meer informatie?

Bent u nieuwsgierig wat de mogelijkheden zijn en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, of bel ons op: 0653183545. Uiteraard mag u ons ook altijd bezoeken in ons Javaans eetcafé!Comments are closed.