Catering Assen

Authentieke Indische catering in Assen

De Indische Catering onderscheidt zich door zijn unieke en authentieke smaak. Onze catering bestaat uit onder andere soepen, rijsttafels, rijstschotels, maar ook Indische lekkernijen. En dat kan allemaal in Assen en omstreken!

Uw cateraar; ook in Drenthe!

De Indische Catering is gevestigd in hartje Groningen, maar al jarenlang verzorgen wij door heel Nederland catering op maat. Dit doen wij voor particulieren, bedrijven en festivals. Vooral in Noord Nederland is onze Indische Catering een bekend begrip geworden in de loop der jaren. Naast de provincies Drenthe en Groningen bieden wij onze catering ook aan in Friesland!

Catering in Assen op maat

Wij begrijpen maar al te goed dat elk evenement of feest uniek is. De Indische Catering heeft naast zijn standaard pakketten ook mogelijkheden tot catering op maat. Hierbij kiest u natuurlijk de gerechten die u het lekkerst vindt. Samen met u maken wij alles op maat.

Beef Rendang

Prijs catering

U wilt natuurlijk niet voor een verrassing achteraf staan en de kosten van catering lopen vaak snel op. Daarom hanteren wij altijd een transparant prijzensysteem. Op deze pagina ziet u de kosten van onze standaard pakketten.

Al vanaf € 16,50 p.p. kunt u genieten van onze heerlijke catering. Wanneer u kiest voor een pakket op maat wordt een aparte prijsafspraak met u gemaakt.

Onze prijzen zijn inclusief:

  • Borden en bestek.
  • Voorrijkosten.
  • Personeelskosten.
  • Een kok, die alle gerechten toelicht.
  • De op- en afbouw van de catering.

Wilt u graag extra hulp voor bijvoorbeeld het regelen van een tent? Geen probleem! Ook hierbij kunnen wij u helpen. Informeer naar mogelijkheden.

Wilt u meer informatie ontvangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wie weet zien we u binnenkort in Assen!

De ervaren cateraar voor alle evenementen of feesten in Assen

De Indische Catering heeft al jarenlang ervaring. Onze catering is gestart vanuit het Javaans Eetcafé Groningen. Wij wilden graag onze liefde voor deze keuken delen met heel Nederland. Daarom besloten wij ook De Indische Catering op te starten.

Sinds de start van onze Indische Catering hebben wij al veel festivals, bruiloften, bedrijfslunches, diners op locatie en evenement voorzien van de lekkerste Indische gerechten.

Dit doen wij uiteraard geheel in stijl! Met onze rode foodtruck gaan wij elke keer weer op pad. Deze rijdende keuken is een eyecatcher, maar brengt u het lekkerste eten op locatie.

Catering AssenComments are closed.