Catering Assen

Authentieke Indische catering in Assen

Onze catering staat bekend om haar authentieke smaak. Als Indische cateraar onderscheiden wij ons van andere cateraars door Indisch eten. Hierbij kunt u denken aan soepen, rijstschotels, rijsttafels en verschillende Indische nagerechten. En dat allemaal Assen en omstreken

Uw cateraar; ook in Drenthe!

Wij zijn de Indische Catering uit hartje Groningen. De Indische Catering zorgt al jaren voor de catering op verschillende evenementen. Wij verzorgen wekelijks diverse cateringen, voor zowel bedrijven als particulieren. Onze Indische cateringen verzorgen wij door heel Nederland maar vooral in Noord Nederland is onze Indische Catering een bekend begrip geworden in de loop der jaren. Naast de provincies Drenthe en Groningen bieden wij onze catering ook aan in Friesland, waaronder Leeuwarden!

Prijs catering

Borden, bestek, voorrijkosten en personeelskosten zijn inbegrepen bij de prijs. Een kok zal alle gerechten voor de gasten toelichten. Er zijn al mogelijkheden voor het inhuren van de Indische Catering vanaf 14,50 per persoon. Het eten wordt geleverd in een foodtruck die bij niemand onopgemerkt zal blijven.
Wilt u meer informatie ontvangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wie weet zien we u binnenkort in Leeuwarden!

Catering op verschillende evenementen in Assen

Voor uw bedrijf, een bruiloft, festival of ander evenement nog leuker te maken, zorgen wij ervoor dat alle benodigde materialen op de plek van bestemming worden afgeleverd en opgebouwd.

Catering AssenComments are closed.