Professionele catering in Friesland voor elk evenement

Gaat u binnenkort een feest of evenement organiseren? Dan doe je graag zaken met lokale ondernemers. Zo zijn de lijntjes kort en weet je precies waar je aan toe bent. Maar je wilt ook een keer wat anders dan normaal. Gelukkig is daar De Indische Catering.

De Indische Catering

Onze catering is tot in de puntjes goed geregeld en net even anders. Met onze unieke foodtruck bezoeken wij elk feest en evenement. Vanuit deze truck leveren wij catering op maat. Maar wij onderscheiden ons met name in onze gerechten. We verleiden jouw gasten met heerlijke Indische gerechten. Deze verrassende smaken en heerlijke geuren brengen elke gast even naar Indonesië.
De Indische Catering is gestart vanuit het Javaans Eetcafé in Groningen. We wilde graag onze liefde voor de Indische keuken delen met heel Nederland. Daarom hebben wij besloten te starten met De Indische Catering.

Professionele catering in Friesland regelen

Hoewel wij vanuit Groningen opereren, gaan wij gerust de grens over. Met onze foodtruck bereiken wij elke locatie in Nederland. Onze cateringservice is professioneel. Zo regelen wij alle zaken rondom de catering. Zaken zoals bestek, servies en personeel. We leveren een complete catering op maat. Organiseer je een leuk feest of evenement in Friesland? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Sateh
Sateh

Naar Friesland voor catering op maat

De Indische Catering gaat regelmatig naar Friesland voor catering op maat. Dankzij onze persoonlijk aanpak huren veel mensen ons graag in. Bovendien komen wij met onze cateringsbus gemakkelijk op elke locatie. Vanuit deze truck bereiden wij de lekkerste gerechten op locatie. Je kiest bij ons voor unieke smaken en vers.

Comments are closed.