Een foodtruck op je bruiloft: 5 redenen waarom dat een top idee is!

Foodtrucks, je ziet ze veel vaker en ook steeds meer. Op festivals zijn ze al niet meer te missen en er zijn zelfs al unieke foodtruck festivals door heel Nederland. Maar tegenwoordig zie je ook foodtrucks op steeds meer andere unieke locaties voorbij komen, namelijk bruiloften. Niet heel gek natuurlijk, want foodtruck zijn helemaal van deze tijd! Daarom geven wij je 5 redenen waarom je voor een foodtruck moet kiezen op een bruiloft.

Een foodtruck op een bruiloft geeft vele mogelijkheden

De catering van de bruiloft komt volledig vanuit een keuken op wielen. Je gaat naar de foodtruck en bestelt een gerecht. Wij bieden verschillende gerechten aan. Zo heeft u keuze uit IndonesischeItaliaanse of tapas catering. Het leuke aan een foodtruck is dat je daarbij ook persoonlijk contact kan hebben en even een vraag kan stellen over de gerechten. Onze chefs weten namelijk alles over de Indische, Italiaanse en tapas keuken! 

Woman serving customer

Creëer een jong en hip festival gevoel met een foodtruck op je bruiloft

Door de verfrissende uitstraling krijg je een jong en hip gevoel op de locatie van je foodtruck bruiloft. In de buitenlucht kun je een heerlijke ontspannen sfeer krijgen waar niet iedereen aan een tafeltje gebonden is, maar vrijuit kan rondlopen. Zo kun je tijdens je bruiloft als bruidspaar gemakkelijk contact maken met alle aanwezige gasten.

Plaats de foodtruck op elke gewenste locatie tijdens je bruiloft

Doordat een foodtruck mobiel is, kan deze op elk gewenste locatie geplaatst worden. Wanneer je de bruiloft graag op het strand, in het bos of in je eigen tuin wilt houden, is onze foodtruck een ideale cateraar. Zo kunnen de gasten genieten van de lekkerste gerechten in het heerlijke zonnetje in de buitenlucht. 

Een foodtruck op je bruiloft is geschikt voor jong en oud

Van kleine hapjes tot grote gerechten uit onze foodtruck, er zit voor de jongere en oudere gasten altijd wat lekkers bij. Onze foodtruck zorgt voor de meest geschikte hapjes en gerechten voor alle leeftijden. In overleg is er veel mogelijk! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om de gerechten en hapjes aan te passen op de wensen. 

De kosten van onze foodtruck zijn lager dan je denkt

De kosten van een foodtruck zijn gemiddeld lager dan de vaste catering van de locatie zelf. Ook heeft u hierdoor de vrijheid om zelf de stijl van gerechten te kiezen. Wij bieden drie standaard arrangementen aan met onze foodtruck. Voor andere wensen die beter aansluiten op de bruiloft en meer informatie over de kosten, neem dan contact met ons op. Onze foodtruck is beschikbaar in de regio GroningenDrentheOverijssel en Friesland.