De Javaanse foodtruck Groningen

Foodtrucks zijn tegenwoordig steeds populairder. Waar je de rijdende cateraars voorheen voornamelijk op festivals en evenementen zag, zie je foodtrucks in grote steden ook steeds vaker deel uitmaken van het straatbeeld. Afgelopen weekend werd er in de wijk het Ginneken in Breda zelfs een compleet Foodtruck Festival gehouden (zie: artikel op bredavandaag.nl). De zogenaamde foodfestivals worden steeds populairder, waardoor er ook steeds meer diversiteit ontstaat. Zo zijn er rijdende keukens waar je bijvoorbeeld tortillas, crêpes, hamburgers, sushi of surf en turf gerechten kunt bestellen.

Onze foodtruck

Voor speciale evenementen en festivals hebben wij sinds enige tijd ook onze eigen unieke foodtruck; de Javaanse Catering Bus. De foodtruck is een gerestaureerde materiaalwagen van de brandweer uit 1968. De oude brandweerwagen is compleet omgebouwd tot cateringwagen en is voorzien van een eigen keuken, bar en Italiaanse expressobar. Een leuke details aan onze Javaanse Catering bus is de bar met oude koperen brand opstandpijp en straalpijp als tap. We hebben op verschillende festivals en evenementen catering verzorgd vanuit onze foodtruck, waar de Javaanse Catering Bus een ware blikvanger is en vaak erg goed ontvangen wordt. Daarnaast serveren we vanuit de foodtruck natuurlijk onze overheerlijke gerechten uit Indisch keuken.

foodtruck groningen

Foodtruck Groningen, Drenthe en Friesland

Met onze Javaanse Catering Bus verzorgen we catering in o.a. de volgende regio’s:

  • Foodtruck Groningen
  • Foodtruck Drenthe
  • Foodtruck Friesland

Omdat we met de Javaanse Catering Bus erg mobiel zijn kunnen we onze Indische catering op allerlei locaties verzorgen. Denk hierbij niet alleen aan evenementen of festivals, we verzorgen ook catering aan huis of bij uw bedrijf. Dit kunnen eenvoudige koffie / thee ontvangsten zijn, verzorgde recepties met hapjes maar ook uitgebreide 6 gangen diners geserveerd met exclusieve wijnen. Met onze foodtruck doen we verschillende locaties aan in Groningen, Drenthe en Friesland, maar ook buiten de noordelijke provincies kunnen we onze unieke Indische catering verzorgen vanuit onze foodtruck.

Bent u op zoek naar een Foodtruck Groningen, Drenthe of Friesland? Neem dan contact op via onze contactpagina.

Comments are closed.